Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 704 з 2284 ПершаПерша ... 20460465469469569669769869970070170270370470570670770870971071171271371475480412041704 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 45676, показано з 14 061 по 14 080.

Тема: Балаканина - 4

Дописів
    30 003

Типово

Цитата Допис від ~ Электра ~ Переглянути допис
    Я о том, что на форуме совершенно спокойно и легко можно избавить себя от неприятных людишек.
    Это если пост самостоятельный. Но если это говно кого-то или кто-то цитирует - его видно. В тапаталке.
    По другому форум не читаю

Дописів
    22 008

Типово

а, вы об этом...
    Ну всё может быть.

Я о том, что на форуме совершенно спокойно и легко можно избавить себя от неприятных людишек. В отличие от реальной жизни)).
    а в реальной жизни Нас.П-т. сдают, подготовка морально психологическая ...

нет ребята, если такое говно функция имеет право быть не забаненным после нарушений надцати правил этого же форума (Электра, вы же были модератором "пять минут" назад), то это совсем не о пользователях речь и о правилах, а скорее о настроениях владельцев или .... Янь, чем вы там дышите?

Звідки Ви
    Україна. Харків-Дніпро
    Дописів
    56 480

Типово

Цитата Допис від †Raptor† Переглянути допис
    Это если пост самостоятельный. Но если это говно кого-то или кто-то цитирует - его видно. В тапаталке.
    По другому форум не читаю
    не пользовалась тапком, но и так всё точно так же).

Меня сильно не парит. Ну бурлят....пусть).

Больше парят дружественные этому существу говна, которые в реале за помощью обращались. Поскольку помощь им была нужна очень, а получить они её не знали как. А как получили, так и начала говнить. Мне лично. Беспрестанно и неустанно.

Жаль потраченных ресурсов и задействования хороших людей в помощь говнам.
    А то, что говна выздоровели - не жалко.
    Судьба у всех медиков такая)) - помогать.

Дописів
    46 288

Типово

Цитата Допис від Subolg Переглянути допис
    та да Чернышев оказался и не коррупционером вовсе, а лишь донедавно работал министром в КМУ, который является контролирующим органом НАКа
    возар как обычно облажался
    Шо за бред ты несешь?

Все утро петлял с языком в жопе от простого вопроса о незаконности назначения Чернышева а теперь решил громко крикнуть - а кто это сделал? (С) ))

Та я повторю - расскажи почему назначение Чернышева это не нарушения законов Украины как утверждает Сытник.

Ты же конечно более подкован чем он.

Ну что язык из теплого места достанешь или опять петлять кокококо начнешь? ))
    Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)

Дописів
    22 008

Типово

вмешаюсь в ответ

не пользовалась тапком, но и так всё точно так же).

Меня сильно не парит. Ну бурлят....пусть).

Больше парят дружественные этому существу говна, которые в реале за помощью обращались. Поскольку помощь им была нужна очень, а получить они её не знали как. А как получили, так и начала говнить. Мне лично. Беспрестанно и неустанно.

Жаль потраченных ресурсов и задействования хороших людей в помощь говнам.
    А то, что говна выздоровели - не жалко.
    Судьба у всех медиков такая)) - помогать.
    капец ... Электра ... это не оправдание, через приспособляемость икс людей к икс критической ситуации

п.с. на всяк случай, я у вас и тех кто рядом помощи, независимо от дружественности не просил .... но скоро понабится, готовтесь )) - мне надо танк списанный для начала и "славута"... а там я уже по секрету придумаю шо лепить

Звідки Ви
    Україна. Харків-Дніпро
    Дописів
    56 480

Типово

Цитата Допис від KpoT Переглянути допис
    Электра, вы же были модератором "пять минут" назад), то это совсем не о пользователях речь и о правилах, а скорее о настроениях владельцев или ....
    я уже давно не модератор.
    По сути я им и не была. Мой по определению был один раздел - Благотворительность. Только он. В другие я не лезла)).

О чем вы говорите я понимаю очень хорошо. Но обсуждать это не имеет смысла((.

Дописів
    22 008

Типово

О чем вы говорите я понимаю очень хорошо. Но обсуждать это не имеет смысла((.
    ок

Дописів
    9 040

Типово

Не могут шоб не спаскудить вечер
    С*чары

Почетный форумчанин
    Остроумие года 2007, 2008, 2010
    Рекламист года 2008
    Подпись года 2009, 2012
    Циник года 2012, 2013
    Звідки Ви
    Киев, эт. 6, 25 кв.
    Дописів
    61 966

Типово

и что примечательно, даже я бы сказал типологически определяюще, это то что после Вашего
    Ну бурлят (...) парят дружественные этому существу говна
    буквально сразу таки бурлят эти
    Цитата Допис від Vozar Переглянути допис
    петлял с языком в жопе

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 238

Типово

Як весело на форумі! Знову у зестада загострення - воно в них чітко раз на тиждень трапляється. Знову в їх збоченій реальності в країні все добре, окрім наявності Порошенка та Дейнеріс: лише Порох заважає країні перемогти Ху.йло та стати багатою квітучою державою, лише Дейнеріс заважає зрадойобам, рашикам та зебілам цілодобово срати на форумі.
    Зестадо ЦІЛОДОБОВО звинувачує мене, Возара та інших в отриманні грошей за дописи, не маючи жодного ДОКАЗУ цього; сміттєзвалище погрожує моїй дитині смертю, поливає брудом тих, хто живе краще за нього (і навіть мріє вбити їх!), святкує кремлівські військові свята та регулярно проштовхує кремлівський наратив, що саме МАЙДАН винен в нападі паРаші; циферний алкаш публічно закликає до масових насильств та вбивств жінок та дітей; бур'яніха та електричка ображають волонтерів та військових; бур'яніха НЕОДНОРАЗОВО бреше про мою родину, яку вона і в очі ніколи не бачила, та ллє на неї бруд, а також на родини інших форумчан; Алекс на радість Ху.йла майже щоденно жбурляє лайно в США та інших наших західних партнерів; Глобус, Сергов та інші відкрито натякають на капітуляцію України... Список довгий - продовжувати можу до завтра. Тобто зестадо ПОСТІЙНО порушує майже всі пункти правил форуму, а також цілу купу законів України, але вважає себе НЕВИННИМ, його банити за ЧИСЕЛЬНІ порушення правил, а також саджати на нари за ЧИСЕЛЬНІ порушення законів України не треба. В їх збоченій реальності злочинниця лише Дейнеріс, яка сміє ВИКРИВАТИ їх злочини, які вони намагаються приховати, тому її треба забанити. Рашизм у всій "красі"!
    «Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)

Звідки Ви
    Україна. Харків-Дніпро
    Дописів
    56 480

Типово

ок
    Во избежание двоякочтения и по причине уважения к Вам я всё же прокомментирую): присмотритесь к управляющим. Они разные. Были и есть.
    Присмотревшись, вы многое поймете.

Ну и здоровья всем+ отопления и неиссякаемой электроэнергии в проводах).

п.с. на всяк случай, я у вас и тех кто рядом помощи, независимо от дружественности не просил .... но скоро понабится, готовтесь ))
    это другое, будет день - будет пища.
    Пишите.

Дописів
    30 003

Типово

О, вот этого говна не видно

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 238

Типово

Это форумная утилита, ее не возможно выпилить. Всем поxуй. Так ответил админ
    ТАК на цьому форумі ще ніхто не брехав. Треба скрін цього висеру відправити адміну - нехай здивується.
    значит админа с утилитой к стенке
    Згадалося: https://t.me/operativnoZSU/53346 Шикарний доказ рашистських генів!
    шо он из себя дебила строит
    Таки треба відправити це адміну, а то ж він і не знає, що про нього пишуть ті, хто "не порушують" правила форуму.

Дописів
    22 008

Типово

Во избежание двоякочтения и по причине уважения к Вам я всё же прокомментирую): присмотритесь к управляющим. Они разные. Были и есть.
    Присмотревшись, вы многое поймете.

Ну и здоровья всем+ отопления и неиссякаемой электроэнергии в проводах).

это другое, будет день - будет пища.
    Пишите.
    ок ))
    Вы друг

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 238

Типово

Гріш ціна тим волонтерам, які за свою допомогу вимагають якесь особливе ставлення до себе. А від тих, хто потім ллє бруд на тих, хто цього самого особливого ставлення не показав, взагалі смердить. Шкода, що наші військові не читають форуми, інакше відмовлялися б від допомоги з ТАКИХ рук.
    Від Янь жодного разу не бачила жодного поганого слова як про тих, кому вона допомагає, так і просто про форумчан, навіть про мене. А дехто "дающий" пробив вже не одне днище.

Moderator Аватар для Янь
    Дописів
    8 896

Типово

Отето я зайшла на ніч ...
    Мопеди літять, фекалії парять.
    зи: а можна й мені скрін відповіді Адміна? Цікаво жеш

Дописів
    2 327

Типово

Цитата Допис від Дейнерис Переглянути допис
    Гріш ціна тим волонтерам, які за свою допомогу вимагають якесь особливе ставлення до себе. А від тих, хто потім ллє бруд на тих, хто цього самого особливого ставлення не показав, взагалі смердить. Шкода, що наші військові не читають форуми, інакше відмовлялися б від допомоги з ТАКИХ рук.
    .
    Так Притула - он хороший или плохой всё-таки?

p.s. как волонтер

Дописів
    30 003

Типово

Цитата Допис від Янь Переглянути допис
    Отето я зайшла на ніч ...
    Мопеди літять, фекалії парять.
    зи: а можна й мені скрін відповіді Адміна? Цікаво жеш
    А вы спросите у админа

Дописів
    84 380

Типово

Притула -- потенциальная многоходовочка в совместном пользовании ОПьі и пинчука.
    По мне и ОПа плохая, но другой нет, приходится пережидать ету.
    хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?

Moderator Аватар для Янь
    Дописів
    8 896

Типово

А вы спросите у админа
    Я шо собі ворог?
    Коли він напише таке, то в нього і спитаю.
    А поки пише не він, то питаю адресна

Сторінка 704 з 2284 ПершаПерша ... 20460465469469569669769869970070170270370470570670770870971071171271371475480412041704 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті