| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
а в реальной жизни Нас.П-т. сдают, подготовка морально психологическая ...
нет ребята, если такое говно функция имеет право быть не забаненным после нарушений надцати правил этого же форума (Электра, вы же были модератором "пять минут" назад), то это совсем не о пользователях речь и о правилах, а скорее о настроениях владельцев или .... Янь, чем вы там дышите?
не пользовалась тапком, но и так всё точно так же).
Меня сильно не парит. Ну бурлят....пусть).
Больше парят дружественные этому существу говна, которые в реале за помощью обращались. Поскольку помощь им была нужна очень, а получить они её не знали как. А как получили, так и начала говнить. Мне лично. Беспрестанно и неустанно.
Жаль потраченных ресурсов и задействования хороших людей в помощь говнам.
А то, что говна выздоровели - не жалко.
Судьба у всех медиков такая)) - помогать.
Шо за бред ты несешь?
Все утро петлял с языком в жопе от простого вопроса о незаконности назначения Чернышева а теперь решил громко крикнуть - а кто это сделал? (С) ))
Та я повторю - расскажи почему назначение Чернышева это не нарушения законов Украины как утверждает Сытник.
Ты же конечно более подкован чем он.
Ну что язык из теплого места достанешь или опять петлять кокококо начнешь? ))
Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)
вмешаюсь в ответ
капец ... Электра ... это не оправдание, через приспособляемость икс людей к икс критической ситуации
п.с. на всяк случай, я у вас и тех кто рядом помощи, независимо от дружественности не просил .... но скоро понабится, готовтесь )) - мне надо танк списанный для начала и "славута"... а там я уже по секрету придумаю шо лепить
Як весело на форумі!Знову у зестада загострення - воно в них чітко раз на тиждень трапляється. Знову в їх збоченій реальності в країні все добре, окрім наявності Порошенка та Дейнеріс: лише Порох заважає країні перемогти Ху.йло та стати багатою квітучою державою, лише Дейнеріс заважає зрадойобам, рашикам та зебілам цілодобово срати на форумі.
Зестадо ЦІЛОДОБОВО звинувачує мене, Возара та інших в отриманні грошей за дописи, не маючи жодного ДОКАЗУ цього; сміттєзвалище погрожує моїй дитині смертю, поливає брудом тих, хто живе краще за нього (і навіть мріє вбити їх!), святкує кремлівські військові свята та регулярно проштовхує кремлівський наратив, що саме МАЙДАН винен в нападі паРаші; циферний алкаш публічно закликає до масових насильств та вбивств жінок та дітей; бур'яніха та електричка ображають волонтерів та військових; бур'яніха НЕОДНОРАЗОВО бреше про мою родину, яку вона і в очі ніколи не бачила, та ллє на неї бруд, а також на родини інших форумчан; Алекс на радість Ху.йла майже щоденно жбурляє лайно в США та інших наших західних партнерів; Глобус, Сергов та інші відкрито натякають на капітуляцію України... Список довгий - продовжувати можу до завтра. Тобто зестадо ПОСТІЙНО порушує майже всі пункти правил форуму, а також цілу купу законів України, але вважає себе НЕВИННИМ, його банити за ЧИСЕЛЬНІ порушення правил, а також саджати на нари за ЧИСЕЛЬНІ порушення законів України не треба.В їх збоченій реальності злочинниця лише Дейнеріс, яка сміє ВИКРИВАТИ їх злочини, які вони намагаються приховати, тому її треба забанити.
Рашизм у всій "красі"!
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
Во избежание двоякочтения и по причине уважения к Вам я всё же прокомментирую): присмотритесь к управляющим. Они разные. Были и есть.
Присмотревшись, вы многое поймете.
Ну и здоровья всем+ отопления и неиссякаемой электроэнергии в проводах).
это другое, будет день - будет пища.п.с. на всяк случай, я у вас и тех кто рядом помощи, независимо от дружественности не просил .... но скоро понабится, готовтесь ))
Пишите.
ТАК на цьому форумі ще ніхто не брехав. Треба скрін цього висеру відправити адміну - нехай здивується.
Згадалося: https://t.me/operativnoZSU/53346 Шикарний доказ рашистських генів!
Таки треба відправити це адміну, а то ж він і не знає, що про нього пишуть ті, хто "не порушують" правила форуму.шо он из себя дебила строит![]()
Гріш ціна тим волонтерам, які за свою допомогу вимагають якесь особливе ставлення до себе. А від тих, хто потім ллє бруд на тих, хто цього самого особливого ставлення не показав, взагалі смердить.Шкода, що наші військові не читають форуми, інакше відмовлялися б від допомоги з ТАКИХ рук.
Від Янь жодного разу не бачила жодного поганого слова як про тих, кому вона допомагає, так і просто про форумчан, навіть про мене. А дехто "дающий" пробив вже не одне днище.
Отето я зайшла на ніч ...
Мопеди літять, фекалії парять.
зи: а можна й мені скрін відповіді Адміна? Цікаво жеш![]()
Притула -- потенциальная многоходовочка в совместном пользовании ОПьі и пинчука.
По мне и ОПа плохая, но другой нет, приходится пережидать ету.
хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks