| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Наши до 19 года подготовились на 240% из возможных. Запад, о которых вы упоминали - подготовился на 15% - да. Потому что неделю нам давали. Потому что думали что вторая армия и вот это все - не договоримся с путиным - нуштож - глубока озабоченность и непризнаем но увы...
А потом оказалось что русская армия это мегафейк. А ВСУ - это вау. И картинка мира перевернулась в несколько дней. И американцы сказали - окей гайс, тогда план Б...
Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)
Ви не зрозуміли, Возаре. Цей рашист натякає, що Порох здавав країну Ху.йлу, для чого й готував собі Львів у якості нової столиці. А щоб здача проходила швидше, посадив Свинарчука в "Укроборонпром": той допомагав йому підривати склади та розпродавати армію, - Абосруріум краще знає, вона у них була тоді "менеджером з продажу".
Правда, як так вийшло, що після всіх "підривів"(с) та "продажів"(с) ЗСУ тоді отримали зброї БІЛЬШЕ, ніж за всі минулі роки, і ЗВІЛЬНИЛИ (а не здали) 2/3 окупованого Донбасу, - це Ви в них не питайте, бо відповідь Кремль поки що не придумав, а тому ще не написав її в методичках, які роздав цим форумським колаборантам в пір'ях.
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
Не дражніть головного півника курника, а то у бур'яніхи курки нестися припинять.
Боротьба з корупцією НАЙГОЛОВНІША умова вступу як до ЄС, так і до НАТО, але з нею зелена влада не лише НЕ бореться, а ще й ПОСИЛЮЄ її, через що Україна піднімається все вище у рейтингу найкорумпірованіших країн і скоро посяде в ньому ПЕРШЕ місце.
![]()
Ну, Ви таке кажете, Возаре! Це у 2013-му році армія була готова на 240%: вона була найбагатшою армію у світі, склади були завалені найсучаснішою зброєю, включно з ППО та ПРО, поруч з якими "Петріот" та "Залізний купол" ніщо, - завдяки цій зброї ЗСУ могли б легко відбитися не лише від рашистських орків, а навіть від армії НАТО! А у 2014-му прийшов "клятий барига" і знищив це все: власноруч продав іншим країнам нашу найкращу зброю, а те, що ніхто не хотів купувати, власноруч підірвав на складах. Врешті-решт ЗСУ залишилися голі й босі, здали Ху.йлу Донбас та Крим, через що зараз нещасний Зеленський змушений стояти на колінах, вимолюючи в західних країн бодай якусь застарілу ППО. Вивчайте сучасну історію України під редакцією Ху.йла, Возаре, - попросіть підручник в Абдуріум.![]()
Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)
Я осознаю огромную помощь партнеров. Если бы не они, то ой.
И знаю реальные потребности с первых дней.
Это потребности в том, что десятилетиями не портится. И хранится (должно храниться) на спец.складах. Этого не было. Нихера не было.
Еще есть человеческий ресурс. И там тоже есть помощь. Бесплатная и очень не бесплатная.
с вами? нет. Это вы хотите. И я, как воспитанный человек, вам отвечаю.Вы хотите об этом поговорить? ))
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks