| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
Куди прийшли?Це той, що ТБ-канал? Ви там працювали?
плоскосрак
Тю... А ось сміттєвозні птахоферми із засобами від комарів від цього оргазм отримують.я не підтримую хейт за фізичними, віковими чи статевими ознаками
Ого! Відповзаю.я ще знаю коміків з кабаре колєг
Ну, чисто як ЛЮДИНА він мені теж не до вподоби.крч він мені несимпатичний із своїми вкраїнчиками, побитою ексдружиною, меланією і хомутинником, претензіями на мера Києва (обери його кияни тоді як і верищопінз -- і яка би зараз війна йшла і де б у нас була столиця).Навіть не знаю, чому. А як ВЕДУЧИЙ - топчик. Особливо в дуеті з Педаном. Як волонтера теж дуже поважаю.
А ось за те, що попер у політику, просто ненавиджу!І дебілу було зрозуміло, що "Голос" був створений виключно заради того, щоб відібрати голоси у "ЄС". І він це теж РОЗУМІВ.
Коли справа була зроблена, спочатку відвалився (вкотре??) їх керманич, потім і він сам. Думала, на цьому й зупиниться. Але ні, тепер він вже повністю пішов з шоубізу, створив (чи створює?) свою партію та збирається з нею пертися у Раду.
Не здивуюся, якщо ще у президенти збереться.
Мало нам було одного клоуна з його "кварталом" - давайте ще й камедіклабника з його "ревізорами" додамо!
![]()
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
Поставити на одну сходинку двох порхоботів з двома зебілами, та ще й приписати їм (порохоботам) те, чого ми НІКОЛИ НЕ КАЗАЛИ, - це клініка.
![]()
Этапять!
![]()
Набираєш ПОВНУ ванну і використовуєш суто для технічних потреб. Про помитися забуваєш до весни."некоторые и языком умываться умеют"(с).
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?
Zaebali
Z - zaebali
https://twitter.com/serhiyprytula/st...75367664689156
каменти -- агінь
хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks