Тут терпят а в телеграмме прямо нету мочи)
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Тут терпят а в телеграмме прямо нету мочи)
я прийшла в тві, і сталось так, що вся моя бульбашка, обрана за іншими принципами, хейтить меланію плоскосрак. я не підтримую хейт за фізичними, віковими чи статевими ознаками, але тепер я знаю більше ніж була готова
вважайте, у мене перестороги. я ще знаю коміків з кабаре колєг, які розповідали як притула намагався рейдернути спільне шоу.
крч він мені несимпатичний із своїми вкраїнчиками, побитою ексдружиною, меланією і хомутинником, претензіями на мера Києва (обери його кияни тоді як і верищопінз -- і яка би зараз війна йшла і де б у нас була столиця).
хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?
"Если будут повреждения, которые мы сможем восстановить через две недели, то это будет свидетельствовать о том, что нам две недели нужно продержаться... То есть, есть реальная угроза, что мы на срок до двух недель можем оказаться без света. И мы уже готовимся к этому", - сообщил кулеба (ОВА).
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
особисто я теж вважаю, що первісна ідея цього саме хyйла. ну і самому ірану це зараз на руку.
причин для цього у нього (точніше у обох) багато.
питання тільки у тому, що у тві до цього флешмобу долучилась купа співгромадян-зрадойобів.
і як їх відрізнити від рашистів, і взагалі чи потрібно їх розрізняти...
Ustas77 стосовно написання в/на Україні: сам предлог стал оружием мошенников из тупой толпы... мне допустим всеравно как говорят в или на...
прям по мативам постов ДНРовки, Возара, Шурика, и 1234Жизнь в России
@RussianLife2022
·
10 ч
Встретил в магазине пенсионеров, которые громко возмущались высокими ценами на продукты. Спросил за кого они голосовали на выборах и услышал классическое «А при чём тут Путин?!»
из серии
Украина не параша
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
ва всех макбуках встающей с колен
https://twitter.com/Zn_Portnova/stat...73632003067904
Прям интересно в каком магазине ты этих пенсионеров встретил.
Сколько хожу,никто не орет и не возмущается.
Может именно потому,что Украина не параша и наши пенсионеры даже с своих мизерных пенсий на ЗСУ донатят?
И вот ты ж разбираешься,как раз начало месяца,думаю куда донатить. Притулу ты забраковал.? А кого посоветуешь? Кому доверяешь ?
Востаннє редагував Антуриум: 01.11.2022 о 22:42
якось це само собою зрозуміле, але все одно не зрозуміло, як до цього заздалегідь приготуватися.Голова Київської ОВА не виключає, що світла не буде тижнями
https://www.pravda.com.ua/news/2022/11/1/7374555/
у тексті мова про повне відключення електроенергії та опалення (відповідно й води) до двох тижнів, але ж може бути й на довше.
Ustas77 стосовно написання в/на Україні: сам предлог стал оружием мошенников из тупой толпы... мне допустим всеравно как говорят в или на...
Ну опалення і досі не включили, то чого горювати. Одягайтесь тепліше. А от без води... Для їжі робіть запас і економно витрачайте. Можна посуд одноразовий використовувати. А про туалети нещодавно тут якраз гомоніли. Декому було дуже смішно.
Доречі можу дати пораду,як не мерзнути.) Я поки на підлозі повзаючи щось викрою,аж пітнвю - жарко.) А як сяду перекурити,починають ноги мерзнути. Так що поменше сидіть,більше рухайтесь і буде тепло.
Востаннє редагував Антуриум: 01.11.2022 о 23:01
две новости
Первый комитет Генассамблеи ООН принял проект резолюции РФ о неразмещении первыми оружия в космосе, сообщил наш корреспондент.и тут о*****ло пуйлоТяжелая ракета Falcon Heavy компании SpaceX, самая мощная в мире, впервые более чем за три года поднялась в воздух во вторник с мыса Канаверал во Флориде.
Компания Илона Маска отправила на орбиту спутники для Космических сил США и группу спутников меньших размеров.
а нет никого из известных... вот недавно наш блохер с главой банка собирал на фоторужья от беспилотников и начали прямо на следующий день после рамштайна, где прямо пообещали нам их большое количество и быстро...
... нигде не работающий телега-блохер и банкир.... сука схема просто на глазах
Многие спекулируют на заблуждениях
и ложных чудесах,обманывая глупое
большинство.
ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks