| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
Мафальдушко, ну, Ви ж РОЗУМНІША за всіляких абосруліумів та сміттєвозів! Не опускайтеся до їх рівня, будь ласочка!Бо я зовсім віру в людей втрачу.
Чеки не показує ЖОДЕН з волонтерів. Але більшість з них надає ФОТОзвіти, а також відгуки тих, хто отримує їх допомогу. І те, й інше в достатній кількості є на сторінці Притули у ФБ (можливо, й в Інсті, ТК тощо, але я на них не підписана).
"Какаяразница!"(с)
А що тебе дивує?ты считаешь что он ворует деньги из пожертвований?Цей рашик думає погано про КОЖНОГО, хто робить бодай щось КОРИСНЕ для України, і, чим більше робить, тим гірше він про неї (людину) думає. І так вже принаймні 9 років.
А зестадо та рашистів лише рейтинги хвилюють.
![]()
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
Саудівська Аравія попередила США про те, що Іран готується "найближчим часом" здійснити напад на неї та Ірак — так він прагне відволікти увагу населення від антиурядових протестів, які тривають понад місяць.
Про це The Wall Street Journal повідомили посадовці Саудівської Аравії та США
https://www.eurointegration.com.ua/n.../11/1/7149833/
Ustas77 стосовно написання в/на Україні: сам предлог стал оружием мошенников из тупой толпы... мне допустим всеравно как говорят в или на...
Я ж кажу -- можете мене цькувати,
але і правда -- свояк в батальоні монако. "вкраїнчики" ці. вкраїнчики -- це притула з хомутинником. і з меланією подоляк.
антиукраїнську книжечку маску читати з історії україни.
пафосний офіс. штат співробітників. реклама. мутний супутник. про буржуйки з лайна і палок вже висказались.
меланія подоляк, яку мама народила з двома дупами. а може з трьома. одна замість голови, і ще замість рота одна.
притулоскот якому порох завинив.
воно там сернуть там сернуть, а вцілому вердикт -- вкраїнчики. тобто така ж малоросня як зелені.
я вас прошу ))
ви почитайте ту правицю свого шефа. у них там мегаломанія. шкарпетки і труси це дріб'язок, який хай собі купують на нулі за свої зарплати. мегаломанія і бажання витягнути гроші з наріду, простого маленького волонтера обсирають в мережі з ранку до ночі. звідки й час у тих притулених.
хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?
амеры собираются снять все ЗРК со своих военных баз
скорее всего эти ЗРК могут дать нам
думаю это пуйловская многоходовочка, его союзники (саудиты по опек, иран подписал своповый контракт по нефти с рашей) пытаются удержать вооружение на своей территории напоминая как иранские дроны лупили по саудитским месторождениям во времена трампа
.
Россия готова вернуться в «зерновую сделку» и разрешить вывоз зерна из Украины, если Киев гарантирует безопасность Черноморского флота в Крыму, заявил президент РФ Владимир Путин.
Ого как его повело-мы на вас напали, украли зерно, забрали землю, а вы гарантируйте нам безопасность. Совсем ипанутый.
А чого ти це питання не ставив ЗЕЛЕНІЙ ВЛАДІ, коли вона асфальт укладала в декілька разів ДОРОЖЧЕ, ніж його справжня вартість?
А ми попереджали, що напад паРаші на Україну рано чи пізно СПРОВОКУЄ Третю світову. Не вірили. Тепер будуть вигрібати.
І є ж у Вас час читати оте все...
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
Электра, мне хотелось, что бы 1234 это произнес своим ротом, но он молчит.
Хотя если его могут за это из партии выгнать, то такое понять можно.
Украина (ж) не Россия (тм)
кстати , там пригожин отжигает
Хуёвый Донецк ретвитнул(а)
Dmitry Kolezev | Против войны!
@kolezev
·
8 ч
Пригожин: "Зеленский хоть и является президентом страны враждебной в настоящий момент РФ, но все же он – твердый, уверенный в себе, прагматичный, симпатичный парень".
В феврале Пригожин называл его же клоуном.
А Путин вчера назвал украинцев партнерами.
Чудны дела твои, ВСУ.
ага. підлога країни мерзне![]()
хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks