| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Слово gym таки настораживает))
Безмарихуановые косяки... пойти утопиться разве
Когда Иисус изгнал из человека бесов, их нужно было куда-то деть. А тут свиньи паслись... (c) Ольчик DXC
попахивает зависимостью
если бы не был дауном, я бы тебе рассказал(с) Smith
Читаю просто разные истории, что могут быть проблемы разные после выезда более чем на 30 дней, и это теме юридических консультаций, так что вряд ли "разгоняют".
Вот как это например.
Доброго дня, писала більш детально про свою проблему в попередніх постах. Втратила статус,бо була більше 30днів в Україні. Цілий тиждень мене відправляли з одного уженду до іншого. Кожний давав різні відповіді. Але як сьогодні виявилось, то люди(ужендніки,страж) просто не хотіли робити лишню роботу. Поїхала в Уженд в якому отримувала самий перший раз песель,пояснила ситуацію. І вони просто разом почали шукати інформацію в Інтернеті,пішли до начальниці. Трохи часу то зайняло, але статус поновленно.І я дуже їм за то вдячна,тому не здавайтеся. Хтось всеодно поможе.
.
пыхнул - на огород не ходи
ДОСТАВКА КВІТІВ, ФРУКТОВИХ КОШИКІВ, ПОДАРУНКІВ - Дніпро, Україна, Світ
There are three kinds of lies: lies, damned lies, and statistics (c)
А можно как-то из-за границы отправить посылку в Украину? Знаю, что открылась новая почта в Польше. Но надо из Бельгии отправить. или из Штатов.
Keep smiling and one day life will get tired of upsetting you.
"...надо квасить всерьез несколько лет!" ©
Перевозка всякой всякости ГАЗелью
с бухлом так же
А смысл суда ходить трезвым?
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
смысл вообще быть трезвым?
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks