Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 380 з 2284 ПершаПерша ... 2803303703713723733743753763773783793803813823833843853863873883893904304808801380 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 45676, показано з 7 581 по 7 600.

Тема: Балаканина - 4

Дописів
    3 994

Типово

Цитата Допис від Alexs Переглянути допис
    и почему до сих пор никто не рассматривает такой вариант?

я не говорю именно об этой модели, просто как возможный из вариантов..
    На этом снимке четко видно, что взрыв был сверху полотна, а не под ним. Вчера еще где-то попадался снимок моста снизу, вот там ничего не закопчено. К тому же на видео взрыва не было никаких брызг.

Да, еще - там очень маленькая глубина. Посмотрите как одним краем лежит пролет на дне. Навскидку там не больше 3м глубины.

Дописів
    56 704

Типово

Цитата Допис від Edd Переглянути допис
    Весь мир? Поддерживаю!
    Вы ж про пуйла писали. И спрашивали почему мир его не изолирует.
    Мой ответ был тоже про пуйла.
    А про что делать с миром - это ваши фантазии. Меня мир устраивает .
    Нельзя требовать от других,больше того,на что они способны.

Дописів
    84 391

Типово

Цитата Допис від Йоран Переглянути допис
    Справжній жах буде, якщо після закінчення війни все це швидко забудеться і влада (або влади - ця і наступні після неї) займуться звичними справами.

Велике Будівництво, Велика Відбудова, Широкі Кроки назустріч Сяючому Майбутньому, Європейське Оновлення і інше подібне.
    А оборона і в ширшому сенсі безпека помалу або швидко посунуться на звичне друге, потім третє і подальші місця.
    ще одне "протестне" голосування і можна прощатись з Україною, ага.
    хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?

Дописів
    3 994

Типово

Вот фото снизу:

Пешеход года 2009 Аватар для after midnight
    Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    15 550

Типово

Цитата Допис від Антуриум Переглянути допис
    Так вы тоже свою думку доводити не збирались,а ніяк не заспокоїтесь.)
    Ні не полегшало. Ті тварюки наших людей вбивають щодня,я деякі ідіоти продовжують нити " незлитепутина...".
    Як тут може полегшать..
    по-перше, я ніде не писав, що не треба чогось робити, щоб не злити хyйло, або "путін нападе".
    давайте або пруф, де я так писав, або втрете прошу - досить паплюжити мої слова та мою думку.

по-друге. поза залежністю від вашої думки, що хyйло не мстиве, і робить щось "просто так", воно, таки, мстиве.
    і ваша думка на це ніяк не впливає.

а про те, що я тепер доводжу свою думку. так я ж мовчав.
    але вас підтримали, ви залізли на броньовик і продовжили таки свою думку доводити паплюжачи мої слова, після чого я вже не міг промовчати у відповідь.

Дописів
    7 637

Типово

Вы ж про пуйла писали. И спрашивали почему мир его не изолирует.
    Мой ответ был тоже про пуйла.
    А про что делать с миром - это ваши фантазии. Меня мир устраивает .
    Нельзя требовать от других,больше того,на что они способны.
    Так не интересно...

Во-первых, последняя фраза оправдывает большинство россиян, которые не трындят лишнего в соцсетях, но и не имеют четкой позиции против режима.
    Во-вторых, мир к примеру ООН зачем создавал? Чтобы не допустить в будущем ничего подобного второй мировой. Вот пусть и не допускают теперь. Назвался груздем - шуруй в ЧтоГдеКогда!

Дописів
    29 041

Типово

Основателем лиги наций был Николай -2. Не предотвратила ни первую, ни вторую мировые. На ее базе создали оон, такую же недоорганизацию. Чего о ней вспоминать

Дописів
    2 120

Типово

Цитата Допис від Bambam Переглянути допис
    На этом снимке четко видно, что взрыв был сверху полотна, а не под ним. Вчера еще где-то попадался снимок моста снизу, вот там ничего не закопчено. К тому же на видео взрыва не было никаких брызг.

брызг было очень много https://t.me/dneproperatyv/42914
    эпицентр взрыва правее от машин.
    а закопченность от дыма, который поднимается вверх. горело верхнее полотно, а не металл внизу

Дописів
    84 391

Типово

Цитата Допис від Кимон Переглянути допис
    Основателем лиги наций был Николай -2. Не предотвратила ни первую, ни вторую мировые. На ее базе создали оон, такую же недоорганизацию. Чего о ней вспоминать
    у меня глазик дёргается
    хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?

Звідки Ви
    укрстеп
    Дописів
    10 061

Типово

Цитата Допис від Edd Переглянути допис
    Справжній жах уже настав. Люди гинуть від неточних ракет та пофігистичних генералів сусіда кожного дня прямо зараз. Сусідські війська руйнують наші здобутки на нашій землі прямо зараз.
    Ви ж фактично сказали "справжній жах буде, якщо загроза такої фігні буде у майбутньому". А зараз тоді що?
    І зараз жах. Але якщо не готуватись в майбутньому насправді (не на плакатах і відео) і належним чином - а це величезні кошти і фактично перебудова країни - будемо знову не готові або виявиться, що чогось не врахували, не очікували. От як 24.02 вищі посадовці. Вони, значить, не вірили. Ну, буває.
    А ворог підготується, гарантовано. Бо їхнє життя - це безкінечна війна з усім світом. Поки ці гомініди існуватимуть організованою групою. Власні помилки вони врахують, жодних сумнівів.
    І коли вони знову нападуть, отоді і буде ще більший жах. Зокрема, від усвідомлення того, що навіть сьогоднішня війна не допомогла збагнути рівень небезпеки.
    Визначте значення слів, і ви позбавите людство половини його непорозумінь.
    Рене Декарт

Дописів
    7 637

Типово

Цитата Допис від Йоран Переглянути допис
    жах. Зокрема, від усвідомлення того, що навіть сьогоднішня війна не допомогла збагнути рівень небезпеки.
    А це вже, вибачте.

Війна-лайт прийшла в 2014. Дала можливість збагнути. Виявилась далеко не для всіх достатнім каталізатором.
    Пружина продовжила стискатись. От вам більш сильний товчок. Ні? Буде недостатньо? Буде іще щось.
    Інакше не буває.

Або негаразди по наростаючій, доки дискомфорт не переважить лінь/необачність.
    Або знищення, якщо забаганки насправді не під силу.

Так само може і Європа потребує руський танк на своїй землі, перш ніж збагне, що "Ну всё, тише, тише, не злите его!" не працюєбляніхєра і ніколи!
    Ну ми от це бачимо. Це жах? Ні, це не жах. Це розчарування. Жах буде, якщо вони "допросятся" руських X-22 на куди попало.

Пешеход года 2009 Аватар для after midnight
    Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    15 550

Типово

Так вы тоже свою думку доводити не збирались,а ніяк не заспокоїтесь.)
    Ні не полегшало. Ті тварюки наших людей вбивають щодня,я деякі ідіоти продовжують нити " незлитепутина...".
    Як тут може полегшать..
    ну і навздогін підтвердження саме моєї думки, а не вашої.

DW на русском
    @dw_russian

В ответ на подрыв Крымского моста Путин будет жестко бить по гражданской инфраструктуре Украины. На поле боле боя он ответить не в состоянии, говорит эксперт из Инсбрукского университета Герхард Манготт.
    і це ж очевидно.
    я не розумію, навіщо взагалі другу добу намагатися довести, що це не так.

Дописів
    33 805

Типово

Цитата Допис від Кимон Переглянути допис

чем же был занят Франклин Рузвельт во время ВМВ и Элеонора Рузвельт в 1948г.
    видимо, это для вас тоже секретная информация, как и история ВМВ?)

Дописів
    29 041

Типово

Цитата Допис від GALAтея Переглянути допис

чем же был занят Франклин Рузвельт во время ВМВ и Элеонора Рузвельт в 1948г.
    видимо, это для вас тоже секретная информация, как и история ВМВ?)
    Предотвращением войны?

Дописів
    29 041

Типово

Цитата Допис від after midnight Переглянути допис

і це ж очевидно.
    Запорожье знатно разнесли. Показали малую часть

Дописів
    3 086

Типово

Начали строить объездную? И уже все украли? Ты при этом присутствовал?) У нас в городе и клумбы стоимостью в миллионы высаживали. И тебя это не особо возмущало. А вот объездная ... Это ж " крадивныцтво в сторону Киева"?
    В войну представь себе !
    Тебя чего то тоже не было, не возмущало и не волновало.
    Единственное но…..войны тогда не было
    Когда есть разделитель - мозги не нужны. Это европейская практика © Шашки 15.06.2019

Дописів
    56 704

Типово

і це ж очевидно.
    Продолжайте читать рашистскую пропаганду.
    И отьепитесь от меня.

Дописів
    7 637

Типово

А за день чи два ДО підриву в Запоріжжя що прилітало та забрало 20 життів? Превентивный удар?

Дописів
    56 704

Типово

Цитата Допис від Заурус Переглянути допис
    В войну представь себе !
    Тебя чего то тоже не было, не возмущало и не волновало.
    Единственное но…..войны тогда не было
    Когда не было?
    Этим летом?
    А на счёт объездной - молодцы. И воюем,освобождаем свои территории и отстраиваемся,насколько это возможно. Потому,что война рано или поздно закончится, а стране поднять из руин все и сразу будет сложно.
    Ты против?

Дописів
    7 637

Типово

В ответ на подрыв Крымского моста Путин будет жестко бить по гражданской инфраструктуре Украины - говорит эксперт
    Реальность:
    Сначала Путин жестко бъет по гражданской инфраструктуре (тем более, тяжеловесной херней, которая для этого не предназначена, но за недостатком иных ракет, пуляют эти НА УДАЧУ).
    А только ПОТОМ задним числом находится оправдание для этого и для продолжения.

И в конце концов, с каких пор для рашки стало недостаточно оправдания "Там нацисты жили / ВСУ базировалось"? Не важно куда прилетело - там рассадник нацизма был. Всё.
    Не важно, что ракета угодила прямиком в семью с двумя детьми. Уничтожены цеха по сборке Точек-У.
    Не важно, что Мариуполь разнесли. Там нормальных людей уже не было. В Харькове тоже.
    Буча? Вообще фейк. За что расплатилась Буча? На тот момент мы только отбивались, а не прессовали.

Не надо приписывать гопнику какие-то принципы "я буду жестким за то, что...". Он жесткий превентивно, потому что на самом деле слаб и должен атаковать, а не обороняться. Иначе придется ретироваться.
    Востаннє редагував Edd: 09.10.2022 о 15:29

Сторінка 380 з 2284 ПершаПерша ... 2803303703713723733743753763773783793803813823833843853863873883893904304808801380 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті