| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
"Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)
ну я все це пережила 2 рази й якщо при первому разі ще було надія , що це тимчасово , що можно просто пересидіти, то в другий раз вже було на часи йшло ..хто не встиг, той залишився ...при цьому у більшості й їхати нікуди було, тому сиділи вже поки трупи не почали лежати просто біля воріт будинка ..... зараз спілкувуюсь з тим хто допоміг в них родичі сидять біля Херсона, віїджати не хочуть...бо чули нашу розповідь про грабування... й відповідь -краще вже тут , ніж життя в 65 років починати без нічого..... я спілкуюсь з людиною , яка сидить під Донецьком , каже що ми перетерпимо, аби тільки Україна перемогла...людині за 70...побував в пів світі, в мирні часи було все ...гроші є, але не хоче їхати й все....
мое имхо..
один из лучших вариантов ответа Маску, в твиттере,
и за который я тоже уже много раз тут пишу:
Paul Massaro
"Самый быстрый способ закончить войну с наименьшим количеством жертв - это поддержать победу Украины.
Если вы заботитесь о народе Украины, дайте ему оружие, о котором он просит, и введите серьезные санкции против России."
но, это скорее надо было сделать до сегодняшнего дня, до всеобщей могилизации, "референдумов", "присоединений"
но не дали, тянули резину, а теперь..
теперь, не предоставляя то оружие, что надо, и в том количестве, что надо - нас склоняют к поиску нахождения каких-то компромиссов,
неужели это кому-то еще не понятно?
Маск это так, отвлекуха, как говорят - в каждой шутке, есть доля шутки,
ну или таким методом подготовка мирового общественного мнения к данному вопросу,
а также - к дальнейшей помощи нам,
и дальнейшему ходу поставок оружия..
ну а единственный респект ему за то, что поддерживает на слуху проблему Украины в информационном поле
Востаннє редагував Alexs: 04.10.2022 о 12:59
"Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)
8 ноября. будут переизбираться все 435 мест в Конгрессе, и 35 из 100 в Сенате. + губернаторов + віборі во многих штатах + локальіне. много віборов будет. и да, все разгоняют много чего.
вон даже сельская баба Кульгейко, вроде бі успокоившись в последнее время, опять стала орать, что Украине ничего нельзя давать, и голосовала против проекта бюджета расходов в 600 млрд долл, где зашити и 12 млрд для Украиньі. попутно не забыва закатить истерику кас. Ермака.
её натыкали мордой в говно в каментах и американцы, и украинцы.
То, что Вы проголосовали против помощи Украине - это факт. Можно соблюдать солидарность с однопартийцами, только не в этом вопросе.Хочу Вам дать совет - не давать советы! Они Вас компроментируют. Если вы знаете, кто будет в следующем Конгресе, это может говорить о слабоумии или же о возможной коррупции в подсчёте голосов в США. ...Всегда хотел спросить, сколько Вам платят за рекламу Ермака?!Обещание Трампа остановить поддержку Украины в случае победы республиканцев - это правда ?a servant of the Kremlin - Вікторія СпартцStop lying.и не забываем, что первым в украинском инфополе стал продвигать нешановну Вику - мрозь Бутусов, затем Борька - слуга апатрида Корбана, а за ними вся свора предателей - коллаборантов.ти хвора? не шановна ти більше, віка
"А Витория - молодец!" (с) Vozar
з приводу спартц зовсім смішно.
їй натикали про те, що вона не підтримала допомогу Україні, а вона закликала не лізти в справи та політику США, і знову насрала на Ермака.
питання тільки в тому: навіщо тоді ця дура особисто лізе вже скільки місяців в політику України.
Ustas77 стосовно написання в/на Україні: сам предлог стал оружием мошенников из тупой толпы... мне допустим всеравно как говорят в или на...
Зеленський затвердив рішення РНБО про неможливість переговорів із Путіним
Президент України Володимир Зеленський ввів у дію рішення Ради національної безпеки й оборони, в якому констатовано неможливість вести переговори з президентом Російської Федерації Володимиром Путіним і необхідність посилення обороноздатності України.
Джерело: указ президента №679/2022 і рішення РНБО України від 30 вересня
Деталі: Володимир Зеленський увів у дію рішення Ради національної безпеки і оборони України від 30 вересня 2022 року "Щодо дій України у відповідь на спробу Російської Федерації анексувати території нашої держави, з метою гарантування безпеки євроатлантичного простору, України та відновлення її територіальної цілісності".
У п’ятницю 30 вересня, враховуючи результати засідання ставки верховного головнокомандувача та заслухавши своїх членів, РНБО вирішила:
1 Констатувати неможливість проведення переговорів з президентом Російської Федерації В.Путіним.
2 Схвалити текст спільного звернення президента, голови Верховної Ради та прем’єр-міністра України до Організації північноатлантичного договору (НАТО – ред.).
3 Кабінету міністрів України підготувати пропозиції щодо багаторівневої системи гарантування безпеки на основі багатосторонніх і двосторонніх угод України, які спрямовані на доведення оборонного потенціалу України до рівня, що забезпечуватиме гарантовану відсіч збройній агресії Російської Федерації, посилення військової підтримки України з нарощування її оборонних спроможностей, сприяння розвитку оборонно-промислового комплексу і суттєвого збільшення масштабу та обсягів індивідуальної і колективної підготовки українських військовослужбовців.
4 В умовах ескалації з боку Російської Федерації Кабінету міністрів України забезпечити посилення обороноздатності України шляхом збільшення постачання військово-технічної допомоги Україні.
5 Рекомендувати Верховній Раді України з метою підвищення стійкості держави прискорити прийняття відповідних законопроектів щодо належного санкційного та іншого реагування на ескалацію з боку Російської Федерації.
звучит красиво, но нахрена это все...
"з метою гарантування безпеки євроатлантичного простору"
ну ладно, пусть это понятно, для кого
а вот это:
"забезпечити посилення обороноздатності України шляхом збільшення постачання військово-технічної допомоги Україні."
это что???
а где лендлиз, а почему о нем ни слова, почему не поднимает шум - что ж вы союзнички, нас так наипали то с ним? ну ладно то с "открытыми дверьми", но с оружием то почему?
и про 1 октября ни слова, почему?
почему, почему, почему..
та, сука, хто б сумнівався.У Кремлі зраділи твітам Маска
https://www.pravda.com.ua/news/2022/10/4/7370321/
Ustas77 стосовно написання в/на Україні: сам предлог стал оружием мошенников из тупой толпы... мне допустим всеравно как говорят в или на...
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks