| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Востаннє редагував Цветочник...: 25.09.2022 о 09:19
ДОСТАВКА КВІТІВ, ФРУКТОВИХ КОШИКІВ, ПОДАРУНКІВ - Дніпро, Україна, Світ
There are three kinds of lies: lies, damned lies, and statistics (c)
по тому, что светился у них на табло, в кассе, на тот день что-то около 39,9(может с копейками, не помню точно) плюс процент за пополнение - 0,5
да,
не знаю, как он там называется
просто сообщил об этом потому, как выше утверждали, что нельзя пополнить свой валютный счет за гривну
та там не то, что курс другой - там вообще нет возможности пополнять(или конвертировать) между своими счетами, безотносительно курса - запрет НБУ,
и так в каждом банке..
Востаннє редагував Alexs: 25.09.2022 о 10:21
"Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)
Скажите пожалуйста, сейчас можно получить в Приватбанке свифт-переводом 200 евро? ( на имеющуюся евровую карту) И получить их в валюте евро в кассе? Или лучше Вестерн Юнионом (который вроде бы в любых банках выдаётся)
ДОСТАВКА КВІТІВ, ФРУКТОВИХ КОШИКІВ, ПОДАРУНКІВ - Дніпро, Україна, Світ
There are three kinds of lies: lies, damned lies, and statistics (c)
Кстати заметил что Приват удешевил карты, сверху последняя полученная "универсалка" класса Visa Gold, и на ней уже нет никакой ультрафиолетовой защиты в отличии от пред идущей которая лежит под ней..
![]()
Вестерн Юнион выдаётся в той валюте, в которой отправлен через зачисление на карту и заказ.
то може хтось подумати, що я один раз подзвонив на гарячу лінію, і картка у мене в кармані.
як би не так.
сьогодні пішов у відділення, вистояв чергу більше години:
- пластику з чіпом - немає.
- як же так? мені у п'ятницю в вечері сказали на гарячій лінії, що є у наявності саме у цьому відділенні.
- немає.
дзвоню знову на гарячу лінію, мене навіть не спитали відділення:
- так, зараз пластику у відділеннях немає (хоча у цьому відділенні пластику повно, але без чіпу). радимо перевипустити діджитал картку.
передзвонюю ще раз, бо зв'язок поганий, перервався (інша оператор):
- зараз проблем з пластиком немає. пластик є у всіх відділеннях!
- так кажуть, що немає. можете подивитись наявність у цьому окремому відділенні?
- ні, лише приходьте, оператор зможе вам сказати, чи є, чи немає. якщо немає - походіть по інших відділеннях попитайте.
звиздець. 3 різні оператори на гарячій лінії - 3 абсолютно різні відповіді за 3 доби.
оператор у відділенні, думаю, бреше. але вона там цар і бог: сказала немає - нічого не докажешь.
можливо є в наявності, але мало, тому для якихось випадків придержують.
х.з. що робити.
ps. мама тільки що підтвердила, що коли їй відмовили у чт., то в наявності чіповані картки були. але їй відмовили.
значит є, але їх дійсно придержують.
підараси. аби не вистояв таку чергу - не було б так прикро. а так - кончені підараси оператори відділень!
Востаннє редагував after midnight: 26.09.2022 о 13:32
Ustas77 стосовно написання в/на Україні: сам предлог стал оружием мошенников из тупой толпы... мне допустим всеравно как говорят в или на...
Ustas77 стосовно написання в/на Україні: сам предлог стал оружием мошенников из тупой толпы... мне допустим всеравно как говорят в или на...
х.з., але ж очевидно, що притримують.
а який сенс тоді відмовляти в перевипуску? це ж теж не одиничний випадок.
в мене, мабуть, є відповідь, для чого: мамі сказали, коли ви будете виїжджати за кордон, прийдете - ми вам перевипустим на картку з чіпом (на цьому наголосили). поки що - ні.
такий варіант "притримки" пластику підходить?
і чому одразу свій інтерес?
це може бути якась неофіційна вказівка по банку. притримувати якісь види пластику, якщо його лишилось мало.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks