Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 696 з 710 ПершаПерша ... 196596646686687688689690691692693694695696697698699700701702703704705706 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 14190, показано з 13 901 по 13 920.

Тема: Приват банк (Общая тема)

Звідки Ви
    gorod.dp.ua
    Дописів
    51 663

Типово

А ніхто не цікавився як на практиці спрацьовує "продовження строку"?
    Відчуваю, що платіжні сервіси з 1 жовтня мені картку почнуть відфутболювати.
    Ну, випустити діджитальну не питання. Але ж типа продовжують строк, як це видно? З 1 жовтня зміниться строк дії в ПБ24? Ну розумію, що на пластику нічого не зміниться, це ясно, але як з безконтактом? У когось вже таке було? (с)

Пешеход года 2009 Аватар для after midnight
    Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    15 550

Типово

Цитата Допис від Nat Переглянути допис
    А ніхто не цікавився як на практиці спрацьовує "продовження строку"?
    Відчуваю, що платіжні сервіси з 1 жовтня мені картку почнуть відфутболювати.
    Ну, випустити діджитальну не питання. Але ж типа продовжують строк, як це видно? З 1 жовтня зміниться строк дії в ПБ24? Ну розумію, що на пластику нічого не зміниться, це ясно, але як з безконтактом? У когось вже таке було? (с)
    я ж вище написав: у платіжних системах, де вимагають exp. date, ви ж фізично не зможете обрати дату меншу за сьогоднішню.
    ну і в підтримці мені сказали (не знаю, наскільки правда), що за кордоном ця картка перетворюється на тикву.
    я так розумію, їх і банкомати не будуть приймати. тобто це подовження досить умовне і працює лише на території України.

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    62 547

Типово

Цитата Допис від after midnight Переглянути допис
    я ж вище написав: у платіжних системах, де вимагають exp. date, ви ж фізично не зможете обрати дату меншу за сьогоднішню.
    ну і в підтримці мені сказали (не знаю, наскільки правда), що за кордоном ця картка перетворюється на тикву.
    я так розумію, їх і банкомати не будуть приймати. тобто це подовження досить умовне і працює лише на території України.
    А если узнать до какого срока карта действительно и ввести эту дату? Мне интересно, срок валидности привязан к номеру карты или нет?

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    15 550

Типово

Цитата Допис від RaS Переглянути допис
    А если узнать до какого срока карта действительно и ввести эту дату? Мне интересно, срок валидности привязан к номеру карты или нет?
    так а шо там дізнаватись? строк подовжено на 180 діб.
    але якщо дата пробита на пластику, то я припускаю, вона взагалі на чипі зберігається ще на заводі.
    але це не точно.

принаймні такого лайфхаку від привату немає. у них є такий: відкрити віртуальну картку, і я так розумію, на неї зкидувати гроші через приват24, а потім розраховуватись.
    але ж з банкоматами за кордоном таке не проканає. хоча для моєї мами й гемор з віртуалкою то вже дуже складно.
    Востаннє редагував after midnight: 23.09.2022 о 16:26

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    62 547

Типово

але якщо дата пробита на пластику, то я припускаю, вона взагалі на чипі зберігається ще на заводі.
    але це не точно.
    тогда как они смогли продлить карты?
    На 180 дней продлили все карты? С какого момента? Если у меня карта становится тыквой 12 декабря 2022, она автоматом продлится на 180 дней?

Звідки Ви
    Готэм-сити
    Дописів
    20 779

Типово

На 180 дней продлили все карты? С какого момента? Если у меня карта становится тыквой 12 декабря 2022, она автоматом продлится на 180 дней?
    читал статью, там куча механизмов, причем для чипа, для нфс и для магнитной ленты они по разному действуют.
    У меня еще несколько лет назад была просроченная карта, но к счету было привязано еще несколько действующих - и просроченной можно было в терминалах магнитной лентой расплачиваться.
    I'm not a man of too many faces
    The mask I wear is one

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    15 550

Типово

з приводу 180 діб - логічно, що починаючи з дати строка дії.
    з приводу подовження, то тут просто - костиль у ПЗ банкоматів. але ж знову - це припущення.

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    15 550

Типово

а, ну і взагалі яка у цьому проблема?
    якщо дійсно можна отак прийти у відділення, взти пластик, а перевипустити самостійно вдома через приват24, попроси когось із знайомих, хай тобі візьмуть пластик та перешлють поштою.
    справ то. тим більш, що ще цілих 3 місяці на це.

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    62 547

Типово

а, ну і взагалі яка у цьому проблема?
    якщо дійсно можна отак прийти у відділення, взти пластик, а перевипустити самостійно вдома через приват24, попроси когось із знайомих, хай тобі візьмуть пластик та перешлють поштою.
    Я не говорил что есть проблема. Просто хочу понять, продлили только платежи в терминалах или таки везде, вот и все.

Дописів
    10 073

Типово

але це не точно.

принаймні такого лайфхаку від привату немає. у них є такий: відкрити віртуальну картку, і я так розумію, на неї зкидувати гроші через приват24, а потім розраховуватись.
    але ж з банкоматами за кордоном таке не проканає. хоча для моєї мами й гемор з віртуалкою то вже дуже складно.
    чому не проканає? Якщо телефон підтримує безконтактну оплату, додаєте дігітальні картки в епл/гугл воллєт, і вперед до банкомата - на більшості є NFC-модуль

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    62 547

Типово

Цитата Допис від sanyok Переглянути допис
    чому не проканає? Якщо телефон підтримує безконтактну оплату, додаєте дігітальні картки в епл/гугл воллєт, і вперед до банкомата - на більшості є NFC-модуль
    Смотря где. В Хорватии с этим проблема, пока только у райфа такие банкоматы нашел. Интересно, что у других банков вроде как банкоматы готовы к nfc, но не работает

Дописів
    33 151

Типово

та даже в Украине далеко не везде такие банкоматы есть
    если бы не был дауном, я бы тебе рассказал(с) Smith

Звідки Ви
    gorod.dp.ua
    Дописів
    51 663

Типово

У безконтактних банкоматах з діджитальної картки можна зняти готівку. Якщо телефон з безконтактом

Звідки Ви
    gorod.dp.ua
    Дописів
    51 663

Типово

попроси когось із знайомих, хай тобі візьмуть пластик та перешлють поштою.
    А що, Приват вже пластик без фоток віддає?

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    15 550

Типово

може при перевипуску у відділенні й не віддає, але вирішив глянути інструкцію (думав, може там самостійно сфотатись потрібно).
    ні, справа 10 секунд (треба лише ввести номер нового пластику).
    оце дійсно прикольна новинка (звичайно, якщо завтра, точніше в понеділок, при отриманні пластику мені не почнуть мозк оператори у відділенні парити):

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    37 036

Типово

Про какие фото речь? Про фотографирование с картой в руке? Так в этот раз не было этого....
    Автономная ливневка в песчанном грунте достаточно эффективна(с) Робокоп (Шашки)

Звідки Ви
    gorod.dp.ua
    Дописів
    51 663

Типово

Цитата Допис від Большой Боб Переглянути допис
    Про какие фото речь? Про фотографирование с картой в руке? Так в этот раз не было этого....
    Ага, про ці. При видачі карти фото напам'ять

Так розумію, що перевипущу діджитальну і все. Накрайняк на Револют залишки зіллю, бо там фізична картка є.
    Немає кому з картками возитися з пересилками

Дописів
    12 625

Типово

все очень просто
    при оплате на территории Украины процессинг идет локально
    мало того, платежная система (мастеркард и виза) даже не подозревают об этой транзакции
    поэтому локально оно все работает
    а вот оплатить экспайрнутой картой за пределами страны не выйдет никак - срок действия йок, иди за новой картой

Звідки Ви
    Украина, г.Днепропетровск
    Дописів
    16 881

Типово

Цитата Допис від Natali-na Переглянути допис
    Валютный гривной нельзя, только валютой. Гривной только валютные кредиты.
    кстати..
    утверждение(или предположение) не верно
    на прошлой неделе спецом попробовал пополнить в Привате, в кассе, свой валютный за гривну - без проблем
    спросил в Авале - тоже можно за гривну пополнять свой валютный, но там только с паспортом сказали приходи..))
    "Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    62 547

Типово

Цитата Допис від Alexs Переглянути допис
    кстати..
    утверждение(или предположение) не верно
    на прошлой неделе спецом попробовал пополнить в Привате, в кассе, свой валютный за гривну - без проблем
    спросил в Авале - тоже можно за гривну пополнять свой валютный, но там только с паспортом сказали приходи..))
    п24 говорит что нельзя пополнить

Сторінка 696 з 710 ПершаПерша ... 196596646686687688689690691692693694695696697698699700701702703704705706 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті