| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Востаннє редагував 1960: 24.09.2022 о 20:48
ніхто точно не знає, які таргани у хyйла в голові.
але ви точно помиляєтесь з приводу людей/міст/землі. його не цікавлять ні люди, ні міста, ні стан території, яку він захоплює. це наглядно показує окупована територія. ставлення там до людей, стерті з лиця землі села та міста.
єдине, що точно - він бажає знищити українську націю. все інше - другорядне.
і пуляти ядерну ракету по селу з населенням 100 людей немає сенсу. по прифронтовим містам теж сенсу не багато, бо вони їх і так тероризують цілодобовими обстрілами. по столиці - теж (фактор велікої кількості посольств). близько до кордонів НАТО - теж не можна.
а от великі міста подалі від фронту - як раз "нормальна" ціль для цього йобнутого підара.
я натякаю на те, що Дніпро, як це не сумно, буде у першому ряді як ціль за такого розвитку подій.
Ustas77 стосовно написання в/на Україні: сам предлог стал оружием мошенников из тупой толпы... мне допустим всеравно как говорят в или на...
приехали. американцы здесь. даже мои родные румынцы мне вчера вечером звонили. мол, мы приехали, заходи на чай с понедельника. новый посол будет свои бамашки с понедельника Зеленскому тащить. МакДак, опять же. скорее всего по Киеву йобануть не будут.
или будут
похер
до Троещины не сильно долетит.
Востаннє редагував after midnight: 24.09.2022 о 21:08
Ustas77 стосовно написання в/на Україні: сам предлог стал оружием мошенников из тупой толпы... мне допустим всеравно как говорят в или на...
Не все так просто. Термоядерный взрыв это практически сплошь одна энергия. Ядерный там только детонатор. К примеру после испытаний царь-бомбы ,через два часа в эпицентре работала группа исследователей, и уровень ионизирующего излучения не превышал 1 миллирентген/час. Что конечно докуя для того чтобы жить и радоваться солнышку и мартини в бокале, но быстро не калечит и имеет только отложенные последствия. И это аж 50 мегатонн через два часа в эпицентре.
интересные темы-страшилки тащат на форум.... так и читается - нусогласисьтыуженапереговоры...
Многие спекулируют на заблуждениях
и ложных чудесах,обманывая глупое
большинство.
ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks