| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Президент Украины Зеленский (и Дерьмак) приехал в овобождённый Изюм Харьковской области.
мдя...
я была лучшего мнения о роботах).
как тебе такое, Илон Маск? (с))
https://tsn.ua/ru/ukrayina/es-snyal-...i-2157286.html
https://twitter.com/Ray_net_ua/statu...tIMa6aDRyAqGXQ надеюсь, что шутка
Никогда не говори - "НИКОГДА" !
https://t.me/truexanewsua/60066
Немножко красивого.
Вроде и мелочь,а так приятно.)
а ВАШОМУ стаду брехати МОЖНА?На адресу Возара, мене, Мафальди та інших порохоботів.
Докази того, що хоча б один з нас ОТРИМУЄ кошти за свої дописи на форумі, в тебе Є, рашик?
Або в Гальки, Абдуріум, циферного алкаша та інших. КОЖЕН з вас хоча б декілька разів ЗВИНУВАТИВ нас в цьому.
Скільки брехні та образ від вас було і є у бік Мафальди, вона, думаю, й не порахує.
А скільки брехні від Абдуріум було у МІЙ бік. І не лише про мене, а навіть про мою сім'ю, яка до цього форуму взагалі ніякого відношення не має.
І дитину я б'ю, і квартиру у батьків намагаюся відібрати, і брат мене ненавидить... Останнє - те, що я пишу З-ЗА КОРДОНУ. Хоч раз ти звертався до модератора з вимогою забанити її за ПОСТІЙНУ брехню?
А коли циферний алкаш НЕОДНОРАЗОВО закликав до катувань та вбивств порохоботів, ти хоч раз ВИМАГАВ забанити його за заклики до насильства?
Ні? Тоді стули свою пельку у мій бік, чорноротий!
Після погроз вбивством моїй дитині ти взагалі не маєш права вимагати від когось законності та справедливості!
А з якою ціллю тримають тут ТЕБЕ? Яка від ТЕБЕ користь на цьому форуму? Тони лайна у бік Пороха, "ЄС", їх прихильників, представників колишньої влади, волонтерів, АТОшників... Звинувачення в тому, що це УКРАЇНА винна в нападі паРаші, бо 8 років тому посміла вийта на Майдан та знести владу Овоча.с какой целью на форуме держут эту особь?Зізнання в тому, що ти досі святкуєш КРЕМЛІВСЬКІ військові свята. Постійні образи форумчан-опонентів. Та ще й тотальна безграмотність. Так яка від ТЕБЕ користь, чорноротий?
Брехло! Коли я сиділи у бані, ти НЕ МІГ спілкуватися з Мафльдою та Манулою, бо ТЕЖ БУВ У БАНІ!!!
А решта не спілквалася з ними, а постійно ОБРАЖАЛА їх та БРЕХАЛА про них!
Прибрати мене з форуму ваше стадо намагається лише тому, що я ЗАВАЖАЮ вам спокійно ображати опонентів та відповідаю на ваше лайно ВАШОЮ Ж мовою!
Коли мене тут немає, ви спокійно і з задоволенням брешете про Возара, ображаєте Мафальду та Манулу, ллєте лайно на Анжелінн за її волонтерство, відкрито торгуєтеся, скільки треба задонатити, щоб з форуму назавжди прибрали НЕЗРУЧНИХ вам опонентів, тощо.
![]()
Востаннє редагував Дейнерис: 14.09.2022 о 13:53
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
Люди!
Та забейте вы на эту убогую говнометку.
Я вам красивое из Грузии чуть выше принесла.
Вот такие там настроения у народа. А ещё ж хотят референдум провести по поводу открытия второго фронта против рашки...
Как думаете,насколько реально?
https://t.me/truexanewsua/60066
Ссылочку повторила,бо за поносом диареис до нее пол дня листать надо.
Ну... Не думаю,что они настолько глупы,чтоб не рассчитать силы,прежде чем начать об этом говорить.
Ну и лично меня очень сильно беспокоила инфа,что более 300 тысяч рашиков в последние месяцы купили в Грузии недвигу и перевезли туда свои мелкие и не очень бизнесы.
Надеюсь этот ролик не единичный случай и
гостеприимные грузины устроят им там горячий ( буквально) прием .
Востаннє редагував Антуриум: 14.09.2022 о 14:16
Летом Грузия стала оперативным партнером НАТО.
НАТО рассматривает вариант членства Грузии, невзирая на то, что там тоже оккупированные территории. Как и у нас.
Вчера буквально был ролик, что НАТО в ближайшее время планирует выдавать им помощь. Чем ? А бог его знает....
В Грузии растут антироссийские настроения и опять увеличивается кол-во приверженцев политики Саакашвили.
Они уже проходили путь наращивания военной мощи, но тогда в НАТО они вступить не успели(.
Грузины - хорошие воины.
Всё может быть...
Пусть не завтра.
Мене тут тиждень не було - за цей час ваше стадо на мене тони лайна вивернуло.А потім і по Возару пройшлися, і по Мафальді, і по Манулі, і по іншим. І це ви називаєте СПОКІЙНИМ спілкуванням, бо ніхто вам НЕ ЗАВАЖАВ вдосталь ображати тих, хто для вас зайвий.
У вашій збоченій реальности ВАМ брехати та ображати МОЖНА, а іншим - ні-ні.
![]()
Цікаво, знайдеться хоча б один частково адекватний представник зестада, який буде вимагати БАНА для Гальки за цю БРЕХНЮ та ОБРАЗУ?Впевнена: жодного не знайдеться. А якби це написала Я, то в чергу б до модератора вишикувалися!
Р.S.
Допис від 1960
Це на думку зестада НЕ образи, ні. ЦЕ їм НЕ СМЕРДИТЬ.Допис від Smith
Образи - то лише у мене, - і пофіг, що більшість з них У ВІДПОВІДЬ.
![]()
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
Диареис,мне как и большинству здесь присутствующих,не нужны твои " відповіді" на вопоосы,которых тебе никто давно не задаёт . Никаких. Как и твои портянки перепощеных берез.Так что просто иди нафуй.
там вчера выкладывали плоскоземельные теории договорняка
ага *** договорились и оставили нам кучу техники.
лендлиз теперь идёт через ***ла так ближе. чем из сша переть технику
https://youtube.com/shorts/x_omYX5cDpY?feature=share
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks