| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
"Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)
Отак мабуть краще, бо офіційна урядова сторінка
Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки
3 хв ·
ЗСУ продовжують звільняти населені пункти. Дайджест деокупації від Центру стратегічних комунікацій
Потужний наступ ЗСУ змушує серця українців щодня битися швидше. Усього за п’ять днів захисникам України вдалося звільнити більше територій, аніж росіяни змогли захопити з квітня. Зокрема:
• Президент Зеленський повідомив про звільнення Василенкового, Артемівки та Чкаловського, що на Харківщині. Населені пункти деокупували воїни 113-ї окремої бригади територіальної оборони та 14-та окрема механізована бригада імені князя Романа Великого.
• Над селищем Козача Лопань, що у Харківській області, вже майорить український прапор, повідомили у Дергачівській міськраді.
• Підрозділи ЗСУ зайшли до Куп’янська, триває звільнення населених пунктів Куп’янського та Ізюмського районів. Про це повідомляє Генштаб. Усього на Харківщині звільнили вже понад 30 населених пунктів.
• Голова Луганської ОВА Сергій Гайдай повідомив, що незабаром ми почуємо добрі новини зі Сватового, Кремінної та Рубіжного. Також він показав український прапор, який замайорів над Піщаним.
• Загалом ЗСУ звільнили вже понад 3000 км², повідомив головнокомандувач Залужний. За його словами, на Харківщині ЗСУ просуваються не лише на південь та схід, але й на північ.
Далі – більше!
понятно
это по вашим предположениям?
я тогда тоже задавался вопросом - как работают системы ПВО, при поражении ракет..
например, когда не сбили ракету, или когда догоняли..
например у самой земли,
и могло ли быть так, что ракета ПВО догнала крылатую у самой земли,
и произошел типа двойной взрыв,
или такого не может быть в принципе..
читал, что в случае промаха по крылатой, ракета ПВО должна самоликвидироваться,
секунд через 5-10-15
но это не точно..
ну и второе - скорость то пвошной ракеты большая
и представьте, сколько она пролетит скажем за 5-10 сек, и где будет взрыв..
Востаннє редагував Alexs: 11.09.2022 о 13:36
"Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)
Дніпро Оперативний
42 хв ·
Ещё фото с места прилёта.
вероятно фото с квадрокоптера
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks