| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
ЄвроМайдан - EuroMaydan
58 хв ·
В Козачій Лопані піднято прапор України, росіяни втекли!!!
пару км від рф (н.п. на півночі у Харківскій обл.)
да я не о том, что там и сколько с модерацией, и с задержкой
я о самом качестве снимков, вот хотелось бы как раз и посмотреть, на качество, на разрешение, и на его всепогодные преимущества
взяли бы и выложили кусочек одного из снимков, в реальном разрешении, при хорошей погоде, и при плохой
ну а если они такого хваленого качества, то и натовский снимок, со спутников, для сравнения
"Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)
суть в том (с), что от партнеров получали непосредственно ВСУ. а ОП должно было унижаться и просить позырить.
а теперь нет.
хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?
На счет прилетов в районе ДЗМО и Петровки я вообще считаю, что все прилетело мимо или почти мимо. Хотя не исключаю, что уничтожение СТО могло стоить многомиллионной ракеты. Там кстати не самые жирные прилетали.
А вот прилеты типа в элитный дом в Одессе или в спальню владельца Нубилон - совершенно четкие и точные попадания, стоящие своих денег. Что печально. За одесский прилет хз - уничтожили ли цель. А вот за владельца Нубилона обидно. С его деньгами не иметь подземной спальни и кабинета - глупо...
Про Козачу Лопань увидела в одном тг сегодня, ща скопирую. Я боюсь этих вот историй из деоккупированных территорий, "тортурні" и прочее(( Еще наслушаемся, думаю, огого((
"Обстановка в Козачій Лопані (Харківщина) зараз, за інформацією від місцевих:
Багато жителів Козачої Лопані зараз бояться виходити з будинків і не вірять, що російські пішли.
На території селища та за його межами окупанти спорудили «тортурні», де знущалися з людей.
Частина мешканців змушувала працювати на окупантів. Підмітати, готувати. Натомість давали їжу.
Протягом усього часу по селищу їздила глушилка та блокувала роботу мобільного зв'язку. Якщо можливість зателефонувати з'являлася, то всі розмови слухалися.
Пропаганда була тотальна. Людям вселяли, що Україна їх ненавидить. Як аргумент наводили, що Україна навіть не спромоглася доставляти гуманітарку (хоча самі ж знищували всіх, хто намагався її доставити з боку України).
Сьогодні вночі та вранці всіх попередили, що до селища зайдуть «укронацисти» і всіх уб'ють. Під цим приводом вони «евакуювали» частину місцевих. Інші воліли просто залишитися в підвалах і чекати на прихід наших військових."
думаю, после войны будет фоток и со спутников и не со спутников - попой жуй
ненаю (це про "бояться виходити з будинків і не вірять, що російські пішли".), усе дуже швидко
ще одне посилання з фото
Прапор України підняли у Козачій Лопані на Харківщині
Фото: Дергачівська міська рада
Spoiler: для тих у кого нема ФБ. фото
але, на задньому плані ще не обідрали рф плакатик.
Востаннє редагував KpoT: 11.09.2022 о 13:47
https://twitter.com/OSINTua/status/1...kKtrYLaiQ&s=19
Я понял тактику рашки! Пишешь на танке с десятком орф ошибок, проезжаешь по городу и у всех вытекают глаза!
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks