| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
щось в Енергодарі хреновато
Енергодар опинився на межі гуманітарної катастрофи. Внаслідок обстрілів РФ місто без світла та води, - мер Орлов.
![]()
Ustas77 стосовно написання в/на Україні: сам предлог стал оружием мошенников из тупой толпы... мне допустим всеравно как говорят в или на...
а что там это гребанное МАГАТЭ?
они свои жопы туда тащить собираются??![]()
У вас вот эта психология до сих пор - "тихіше, а то путін нападе".
Я не знаю, умышленно этого не видите или нет, им насрать абсолютно, что думают тут и что думают где угодно. Они делают свое. Надо пострелять жилые дома - пожалуйста, отдали приказ кошмарить мирняк - есть, независимо от того, сидят ли тут тихо и не высказывают ли свою ненависть. Та че уж говорить, они бы этого и хотели, чтобы страдали тихонько и не отсвечивали.
Поэтому я и радуюсь, и буду публично высказывать это безо всяких ханжеских соображений, ой, надо же по-хорошему, любя.
Украинцы ж в основной массе не заточены под ненависть. Ну кто из нас сидел и думал, ой, я так ненавижу какой-то народ, надо его уничтожить. А они научили нас ненавидеть так, как никогда в жизни мы этого не делали. Поэтому я хочу от всей души, чтобы они страдали, так же, как и мы, прочувствовали всё это на своей шкуре.
пишуть, шо не через обстріли, а ліс підпалили.
так, дуже близько до енергоблоків.
до того ж по Нікопольському району попередження.Рашисти підпалили ліс на околиці Енергодару
Орки продовжують тероризувати Енергодар. Цього разу вони навмисно підпалили ліс на околиці міста. Внаслідок чергової провокації з боку агресора сталося коротке замикання. У підсумку Енергодар залишився без світла та води.
Деякі ЗМІ пишуть, що нібито Запорізьку АЕС зупинено. Проте офіційного підтвердження цьому немає.
На даний час мер міста Дмитро Орлов заявляє про гуманітарну катастрофу в місті.
не знаю, чи через можливі обстріли, чи через цю пожежу.
але як ці підараси вже задовбали гратися з цією станцією.Мешканців Нікопольщини закликають сьогодні не виходити на вулицю, не перебувати в громадських місцях, на відкритих майданчиках, в торгових центрах, тощо.
Попередження стосується міст, сіл та селищ розташованих на березі Каховського водосховища.![]()
Ustas77 стосовно написання в/на Україні: сам предлог стал оружием мошенников из тупой толпы... мне допустим всеравно как говорят в или на...
йопта
сподіваюся що це не правда
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks