| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
просто идеальное быдло, борящееся за свои быдлоправа.
им говорят -- институт власти не должен бы мочиться гражданам в глаза; писать людишкам в глаза нихарашо, -- а они в ответ : "ну, а смысл? дайте две".
хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?
А яка Вам різниця, куди виїзжав би умовний Василь з умовною Іванною? Задача влади була ПОПЕРЕДИТИ. І, за можливістю, надати якісь варіанти вирішення проблеми. А кожна людина вже сама вирішує, що робити з цією інформацією: вірити чи ні, скористатися нею чи ні тощо. А ваш зелений ідол не лише НЕ ПОПЕРЕДИВ, а навпаки: БРЕХАВ, що ВСЕ НОРМАЛЬНО!Більш того, закликав НЕ запасатися їжею тривалого зберігання і готуватися до шашликів.
Такі дії влади є ЗЛОЧИНОМ! І за нього вона повинна відповідати перед судом!
Брехня! Польща готувалася до прийому біженців ще за місяць чи два до вторгнення! І відкрито про це говорила, навіть ПРОПОНУВАЛА українцям їхати туди, якщо що.Границы в Европу нашим беженцам когда открыли? И почему их открыли? Потому что война началась.
+10000000000 Він і зараз збирається продовжувати розмінювати життя українців: замість того, щоб максимально збільшити військовий бюджет, перевести країну на військові рейки, почати виробляти бодай якусь зброю (хоча б ті ж "Нептуни"), він знову збирається будувати дороги!У нас зима на носі - невідомо, що буде з газом та світлом... Все більше експертів попереджає, що під час опалювального сезону Ху.йло буде бомбити ТЕЦ. Зараз всі сили повинні бути кинуті на те, щоб розробити дієвий план на такий випадок, а краще декілька планів. А влада ні хріна не робить в цьому питанні!
Їм, пля, знов дороги найголовніші, бо на них МОЖНА красти!
![]()
Востаннє редагував Дейнерис: 17.08.2022 о 03:58
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
Я честно говоря не знаю о чем думал президент, да мне это и нах не нужно. Но в современных условиях без хороший логистики в страны нету шансов от слова совсем. И это я про мирное время. В войну это становится просто жизненно важным условием. По оценкам западных военных экспертов именно логистика является основной проблемой армии РФ. Фактически из за нее они и не смогли добиться ни одной поставленной стратегической задачи. И если действительно подымать вопрос выбора между дорогами и ракетами, то сделать современные ракеты за два года мы бы точно не смогли. Это я тебе как инженер говорю. А вот дороги таки построили. Мало, но все равно больше чем ничего.
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
Охренеть ...
Не успели мужики разбежаться вовремя - Зеленский виноват.
Не повзрывали все мосты и дороги - опять Зеленский виноват.
... промежду тем враги, как раз, и пишут, что "украинской власти нужна только территория, инфраструктура им пофигу, а мирные жители нужны только для прикрытия" ...
Это только мне кажутся похожими такие взгляды ?
Деффочки наслаждайтесь своей элитарностью. А войну оставьте тем кто хотя бы понимает что это такое....
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
Ты не заметил тенденции, что те, кто открыто говорят зелебобу правду что он мягко сказать долпаеп и хватит врать своему народу ибо народ спросит моментально становятся предателями и персонами нон грата
Для примера тот же Корбан и многие другие
Мне интересно что там у зелебобика с гражданствами и тем же кличко
Когда есть разделитель - мозги не нужны. Это европейская практика © Шашки 15.06.2019
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks