Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 1015 з 1230 ПершаПерша ... 1551591596510051006100710081009101010111012101310141015101610171018101910201021102210231024102510651115 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 24593, показано з 20 281 по 20 300.

Тема: Балаканина - 3

Дописів
    9 040

Типово

Цитата Допис від Алиса Переглянути допис
    это в беларуси?
    А хз, мож, вообще

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 238

Типово

все пять лет каденции команда Порошенко только боялась повторения вторжения армии рф, а не готовилась его отразить.
    Виявляється, реформа армії та переведення її на стандарти НАТО - це НЕ підготовка до боротьби з ворогом.
    Востаннє редагував Дейнерис: 16.08.2022 о 18:00
    «Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 238

Типово

https://www.irf.ua/wp-content/upload...ua-digital.pdf
    Массовые добровольные увольнения, а не их увольняли, если что. Ну почему-то никого особо это не волновало, когда в воюющей стране массово уходят военные с опытом и мотивацией воевать.
    Ви самі це читали? Чи просто так посилання дали?
    Цитата звідти:
    65 % військових звільняються після свого першого контракту, перед потенційними військовослужбовцями відкриваються досить великі можливості працевлаштування на цивільному ринку праці, а Україна залишається донором робочої сили для інших країн із запасом у 5,9 млн мігрантів (13,4 % населення країни).
    Тобто військові звільнялися НЕ тому, що невдоволені Порохом та реформою армії, а з ІНШИХ - більш, ніж об'єктивних - причин. Ви ж стверджуєте протилежне. Навіщо?
    Ну, й вишенька на торті:
    плинності кадрів станом на другу половину 2019 року.
    Тобто найбільші звільнення почалися НАПРИКІНЦІ правління Порошенка та на початку правління Зеленського. Тобто приблизно з початку передвиборчої кампанії (+/-). "Совпадение? Не думаю"(с) Но "какаяразница?"(с), чи неправда?
    интенсивно отстраивали армию
    Знов за рибу гроші.

Moderator Аватар для Янь
    Дописів
    8 896

Типово

Алиса, у тебя ангельское терпение
    Spoiler Spoiler: Продам гараж 
    Цитата Допис від Янь Переглянути допис
    Тут могла б бути об'ява типа "Продаю гараж", але в мене немає гаражу та інші зараз крамольні інтереси.
    У волонтерський проект, який за перші 2 тижні серпня вже відвантажили біля 450 кг корисного, поживного та смачного сух.пая на позиції ВСУ, потрібні люди.
    Для не героїчної, монотонної, смачної роботи.
    З додаткових волонтерських "смаколиків": безліч МК по смачним рецептам, дегустації, зайняті руки/спини та голови.
    З потужними сушарками. *будь які вже, на жаль, не підходять( *
    Або будемо шукати під конкретну людину, яка готова працювати в цих не героїчних умовах.

Завдяки цьому форуму вже було задіяно 3 чарівні людини у процеси,
    придбано 2 круті та потужні сушарки та закриті нагальні потреби у пакувальних матеріалах, спеціях та додатковому роздробі.
    Всім бажаючим надіслано контакти та посилання на деталі/звіти.
    Але знов треба ще: люди з бажанням та девайси
    Я на зв'язку у ПП (приватні повідомлення) або у месенджерах для тих, кому вже дано контакти.

Не повбивайтесь)
    А нам з тобою своє робити (с)

Збір теплих "подарунків". Деталі у приват

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 238

Типово

Цитата Допис від Кимон Переглянути допис
    оно не пересекается с настоящей историей УКРАИНЫ.
    Під редакцією Кремля?
    Цитата Допис від Пролісок Переглянути допис
    ласточкино гнездо тоже красиво б в море падало
    Нащо знищувати пам'ятник архітектури? Тим більше на НАШІЙ землі. Там немає ані військового складу, ані казарм, ані керівництва. Це навіть не житлова багатоповерхівка. Це МУЗЕЙ. Який юридично належить НАШІЙ країні. Ви пропонуєте знищувати НАШЕ майно??? "Так не доставайся ж ты никому!"(с) А чим ми тоді будемо відрізнятися від орків?
    а мы уже не собираемся крым забирать? решили разбить?
    +100000
    вы о чем? вы о росейский БК печетесь?
    В "Ласточкином гнезде" військова база??
    Украину не могли оставить с ЯО. только без или в составе росии. третьего НЕ ДАНО
    Угу. І саме тому вони ПОСИЛИЛИ паРашу, віддав їй нашу ЯЗ.

Почетный форумчанин
    Циник года 2007, 2009, 2010
    Звідки Ви
    ВРіК
    Дописів
    30 187

Типово

Цитата Допис від МидлтонК. Переглянути допис
    Т.е. за 5 лет "щось розробили", пришел Зеленский и закрыл готовое производство?
    Смешно...
    За 5 лет просрали Крым и Донбасс, оружие не закупили, с зарубежными партнерами не договорились, свое пр-во не организовали, а виноват Зеленский, который дороги строил и школы с больницами реконструировал? Ну так до него было все то же, только без дорог и школ.
    Що заважало цій нездарі підняти український ВПК? Розумію, там немає чого с*****ти липкими рученятами.
    Вообще это такой зашквар во время войны на своих гнать. Не нравится президент - закончится война, будут выборы. А пока терпите выбор большинства.
    Таке вже лайно я чув від регіоналів та і від іншого лайна.
    Цитата Допис від Манула Переглянути допис
    Я бесконечно уважаю чудовищный выбор моего народа (с.)
    Только очень хочется, чтобы в окружении президента, который в 2020 году закончил войну в своём мозгу хотя бы сейчас было меньше агентов кремля, колаборантов и прочего моносброда, которых он привёл во власть. А также все силы направлялись на борьбу с агрессором, а не на на борьбу с оппонентами

Цитата Допис від МидлтонК. Переглянути допис
    Отож(((Читаешь некоторых - они открыто радуются каким-то неудачам. Такое впечатление, будут рады и пол Украины отдать, только чтобы не с Зеленским.
    Я не знаю, это тупость или зрада, но это хреново в любом случае.
    Керучись одним чітким правилом, я розумію, що погано, коли такий гнилий тил. Всі невдачі від зради, що йде з самого верху, але жодних змін на краще.
    Цитата Допис від YurikM Переглянути допис
    Какие варианты? Что я непонятно написал? Без раздачи повесток и последующего призыва не обойтись.
    Ні, згідно нетаємних даних, призову не буде, та і на контракт (не мобілізацію) зараз тільки з 21 року. А мені потрібні саме з досвідом, досить специфічним, від 28 до 35 років.
    Цитата Допис від Ustas77 Переглянути допис
    Новости из 2020.
    а вобще где наши успешные вакцинированые.... переживаю:
    Глава Pfizer заразился COVID-19 после четырёх вакцинаций.
    ... х. з. правда или нет...
    Вакцина не дає 100% гарантії, вона лише полегшує стан перебігу хвороби, ви принаймі не будете лежати в реанімації під ШВЛ.
    В мене було три жорстких пфайзера, але на початку лютого перехворів.
    Цитата Допис від after midnight Переглянути допис
    як писав Stank - майбутнє країни повинні вирішувати військові, лише військова диктатура потрібна країні у майбутньому.
    мало того, що з політичних міркувань - це самогубство, бо країна лишиться усієї західної підтримки та можливості західного спрямування, так ще до цього Україна може відкотитися до рівня країн Африки з диктаторськими, людожерськими режимами.
    тому особисто я проти такої думки, навіть в світлі її розгляду. бо біженців у такому випадку буде більше, ніж зараз, під час війни.
    Дурня. Візьміть чилійську модель або ізраїльску модель розвитку...важлива лише підтримка США і все, інших можна не зважати.
    Цитата Допис від ~ Электра ~ Переглянути допис
    гроза пару недель назад была...Кажется, весь город не спал.
    Звук вибух набагато різкіший, ніж гроза.
    простите, но не удалю... он посылает в окопы, лишь в качестае аргумента, чтоб унизить или поймать полит оппонента (мои наблюдения не первый раз) , пользуясь тем что он где то что то возможно делает и этим обесценивает все действия остальных оставшихся в условном тылу без которого он как бы и не нужен был... и понимает сам, что это не правильно всех в окопы, что это только вред что стране, что армии... а это, мягко скажу - не правильно...
    Добре, що хоч вас не послали за руським краблем...Особисто щодо мене, є завдання і як би мені не хотілось до своїх туди, щоб не бачити огидних пик так званих біженців, повинен виконати. Та щось не дуже воно виходить. Бо як згадувати права громадянина, так всі гаразд, як про обов'язки (ст. 17), так одразу вереск, наче чениця потрапила випадково на стриптиз для збоченців. Всі одразу стають такі розумні, що просто огидно. Маєте право обирати собі лідера, то й теж несіть відповідальність за свій вибір.
    Цитата Допис від Subolg Переглянути допис
    я бы йобнул по айпетри, ну что бы в натуре камни с неба
    Незгодний. Досить далеко, ефекту жодного. Краще по містку через Сіваш.
    На питання "Гдє тьі біл, когда бамбас дамбілі?" відповідаю " в отсєкє бомбардіровщіка"

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 238

Типово

тут конструктива нет ни от одной из сторон, так что... А гетьману оценку поставили его же избиратели. Врал бы меньше, да делал больше, глядишь и не повелись бы на слугу народа. Похихикали, и на этом дело бы и закончилось.
    Жесть! Я думала, ці спагетті лише зебіли їдять. Помилялася.
    Цитата Допис від Мафальда Переглянути допис
    и вот еще конец 20-го -- то же самое говорит Тайра. про нежелание продолжать контракт при таком отношении к армии, как демонстрирует зеленое шапито (если вы пишете "секта", я же могу писать "шапито"? )
    "Вынипанимаете: этадругое!"(с)
    хорошо шо вы пришли, теперь распедаливание пойдет бодрее
    нарешті! нарешті стало відомо что мешает плохим танцорам

Spoiler Spoiler: одразу після кенгурації розпочали підготовку ж 
    Ой, Мафальдо, не сипте сіль на рану! Мені від бессилля вити хочеться.

Дописів
    29 981

Типово

Да заткнись ты уже

Звідки Ви
    Україна. Харків-Дніпро
    Дописів
    56 451

Типово

Цитата Допис від Stank Переглянути допис
    Звук вибух набагато різкіший, ніж гроза.
    Я вам вірю.
    Але чогось не спалося мені)...
    То ж не гроза винна, то рівень перманентного неспокію винен. Мого неспокою).

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 238

Типово

То й що? Тим не менш до 2018 року країна ГОТУВАЛАСЯ до цього! Звісно, що не так, як ПОТРІБНО було, - навіть на 50% не так. Але готувалася. Тим, що реформувала армію за стандартами НАТО, розробляла та виробляла перші "Нептуни", домовилася про постачання "Байрактарів", мінувала Чонгар тощо. Клоун все це ПОХЄРИВ! Мало того, що не закупив жодного броніка, каски, одягу та іншого, згорнув програми харчування та житла, закрив всі ракетни програми та інше, так ще й скорочував армію, знищував цілі підрозділи, відводив військо, розміновував шляхи тощо.
    Цитата Допис від Lenuhen Переглянути допис
    Государство-террорист держит вокруг Украины около 800 единиц авиатехники — 430 самолетов и 360 вертолетов."В начале февраля, перед вторжением, вокруг Украины было около 400 самолетов и 250 вертолетов рф", - сообщил спикер командования Воздушных сил ВСУ Юрий Игнат.
    Тварюки!
    Цитата Допис від MB_638 Переглянути допис
    Ну не обещал, значит не обещал. Чего нервничать то?
    Осталось только объяснить за что он извиняется на этом видео?
    https://www.youtube.com/watch?v=hnFrNKc1Qbc
    А ти не пробував спочатку ЗРОЗУМІТИ, про що саме йде мова, перш ніж відосіками жбурляти? Мова йде виключно про обіцянки, які він дав начебто ДО виборів! І начебто саме ЦІЙ його обіцянці повірили українці, тому проголосували за нього. Я вже неодноразово ДОВОДИЛА, що це БРЕХНЯ! Ці слова були сказані ПІСЛЯ виборів, а точніше - 26 травня на брифінгу. Простіше кажучи, це НЕ передвиборча обіцянка!
    Про те, що в житті НЕ ВСЕ залежить від самої людини, особливо коли мова йде про війну, й казати годі - це теж повторювалося тисячі разів. Лише ідіоти у військових невдачах можуть звинувачувати ОДНУ людину.
    Востаннє редагував Дейнерис: 16.08.2022 о 18:06

Moderator
    Киноман года 2013
    Дописів
    49 184

Типово

Цитата Допис від Янь Переглянути допис
    Алиса, у тебя ангельское терпение
    та, не, это прокрастинация во весь рост) я от работы прячусь

Цитата Допис від Дейнерис Переглянути допис
    Ви самі це читали? Чи просто так посилання дали?
    Цитата звідти:

Тобто військові звільнялися НЕ тому, що невдоволені Порохом та реформою армії, а з ІНШИХ - більш, ніж об'єктивних - причин. Ви ж стверджуєте протилежне. Навіщо?
    Ну, й вишенька на торті:

Тобто найбільші звільнення почалися НАПРИКІНЦІ правління Порошенка та на початку правління Зеленського. Тобто приблизно з початку передвиборчої кампанії (+/-). "Совпадение? Не думаю"(с) Но "какаяразница?"(с), чи неправда?

Знов за рибу гроші.
    ахаха, то есть мяу))
    Я вот даже не верю, что вам платят. Мне кажется, так оголтело "защищать" можно только по любви) Ни логики, ни мысли, только чувства.

Звідки Ви
    из здравого смысла
    Дописів
    17 061

Типово

интересно, когда уже пристрелят бешеную собаку?)

п. с. специально для пролисок и ко - пристрелят имеет совсем другое значение чем пристрелят
    Многие спекулируют на заблуждениях
    и ложных чудесах,обманывая глупое
    большинство.
    ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ

Moderator
    Киноман года 2013
    Дописів
    49 184

Типово

Цитата Допис від Дейнерис Переглянути допис
    То й що? Тим не менш до 2018 року країна ГОТУВАЛАСЯ до цього! Звісно, що не так, як ПОТРІБНО було, - навіть на 50% не так. Але готувалася. Тим, що реформувала армію за стандартами НАТО, розробляла та виробляла перші "Нептуни", домовилася про постачання "Байрактарів", мінувала Чонгар тощо. Клоун все це ПОХЄРИВ! Мало того, що не закупив жодного броніка, каски, одягу та іншого, згорнув програми харчування та житла, закрив всі ракетни програми та інше, так ще й скорочував армію, знищував цілі підрозділи, відводив військо, розміновував шляхи тощо.

Тварюки!

А ти не пробував спочатку ЗРОЗУМІТИ, про що саме йде мова, перш ніж відосіками жбурляти? Мова йде виключно про обіцянки, які він дав начебто ДО виборів! І начебто саме ЦІЙ його обіцянці повірили українці, тому проголосували за нього. Я вже неодноразово ДОВОДИЛА, що це БРЕХНЯ! Ці слова були сказані ПІСЛЯ виборів, а точніше - 26 травня на брифінгу. Простіше кажучи, це НЕ передвиборча обіцянка!
    Про те, що в житті НЕ ВСЕ залежить від самої людини, особливо коли мова йде про війну, й казати годі - це теж повторювалося тисячі разів. Лише ідіоти у військових невдачах можуть звинувачувати ОДНУ людину.
    Ви не почули? Не готувалась. Прямо і без можливості іншої трактовки. Але можливо вам тільки так надо: НЕ ГОТУВАЛАСЯ. Не армія, а ДЕРЖАВА. Там і армія-то не альо, наскільки могла, але ДЕРЖАВА НЕ ГОТУВАЛАСЬ.
    Але можливо це надо складні для вас тези) Без образ, але ви навіть не намагаєтесь подумати над тим що пишете.

Дописів
    35 019

Типово

https://www.pravda.com.ua/news/2022/08/16/7363535/
    Зеленський пояснив, чому влада не попередила українців про вторгнення Росії
    Якщо не помиляюсь, спочатку нам розповідали, що західні спец.служби брешуть, а вірити можна тільки тим, хто казав про а-ля "нема ознак".
    Тепер виявляється, що брехали наші, бо знали, але не хотіли сіяти паніку (с)
    Цікаво, якою буде наступна версія брехні?
    Восстановление информации с HDD/RAID/Flash...
    Datex Lab

Звідки Ви
    из здравого смысла
    Дописів
    17 061

Типово

Цитата Допис від YurikM Переглянути допис
    https://www.pravda.com.ua/news/2022/08/16/7363535/

Якщо не помиляюсь, спочатку нам розповідали, що західні спец.служби брешуть, а вірити можна тільки тим, хто казав про а-ля "нема ознак".
    Тепер виявляється, що брехали наші, бо знали, але не хотіли сіяти паніку (с)
    Цікаво, якою буде наступна версія брехні?
    а как нужно было? и какие риски и последствия другого решения..

это такой сложный, на мой взгляд вопрос - сказать в сентябре 2021 года правду или соврать.... я лично приверженец правды.... но в тоже время понимаю, что осуждать за сокрытие не могу. Плюс ко всему такой фактор как, именно агрессор выбирает время нападения так же играет огромную роль...
    Многие спекулируют на заблуждениях
    и ложных чудесах,обманывая глупое
    большинство.
    ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 238

Типово

Цитата Допис від †Raptor† Переглянути допис
    Да заткнись ты уже
    Це ти дружині?
    Мне кажется, так оголтело "защищать" можно только по любви)
    Що треба робити, коли здається, Ви ж знаєте? Кажуть, що допомагає.
    Ни логики, ни мысли, только чувства.
    Приблизно те ж саме, що й я, Вам написала і Мафальда. АРГУМЕНТІВ нам у відповідь у Вас немає? Я так і думала.
    интересно, когда уже пристрелят бешеную собаку?
    А нащо ти таку собі купував?
    Ви не почули? Не готувалась. Прямо і без можливості іншої трактовки.
    Як цікаво! А де написано, що саме ВАША думка найправильніша? Можна посилання?
    ДЕРЖАВА НЕ ГОТУВАЛАСЬ
    А "Ви не почули?"(с)? Я написала, що не було навіть 50% потрібної підготовки. Але все ж таки БУЛА. Те, що я писала, це теж ПІДГОТОВКА. Так, цього замало, але тим не менш.
    ви навіть не намагаєтесь подумати над тим що пишете.
    А Ви? Ваша думка не вища і не нища за мою. Бо Ви, як і я, теж НЕ ВІЙСЬКОВА.

Дописів
    9 040

Типово

Сімферопольський вокзал переповнений чергами на виїзд з Криму.
    "Так не хочется уезжать из Крыма, я здесь, как дома"

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    13 994

Типово

Тем временем у прислуг свои проблемы

Звідки Ви
    Україна. Харків-Дніпро
    Дописів
    56 451

Типово

а как нужно было? и какие риски и последствия другого решения..

это такой сложный, на мой взгляд вопрос - сказать в сентябре 2021 года правду или соврать.... я лично приверженец правды.... но в тоже время понимаю, что осуждать за сокрытие не могу. Плюс ко всему такой фактор как, именно агрессор выбирает время нападения так же играет огромную роль...
    Не дай Бог делать подобный выбор.
    Я тоже не знаю.

Что получилось без правды мы знаем.
    Что было бы в противном случае - не известно.

Но если что-то и кого-то готовили (наши) еще с октября , то похоже что не говорили осознанно.

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    13 994

Типово

Цитата Допис від Lenuhen Переглянути допис
    Сімферопольський вокзал переповнений чергами на виїзд з Криму.
    "Так не хочется уезжать из Крыма, я здесь, как дома"
    Мамулечка, надо сваливать отсюда! (с.)

Сторінка 1015 з 1230 ПершаПерша ... 1551591596510051006100710081009101010111012101310141015101610171018101910201021102210231024102510651115 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті