| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Ви самі це читали? Чи просто так посилання дали?
Цитата звідти:
Тобто військові звільнялися НЕ тому, що невдоволені Порохом та реформою армії, а з ІНШИХ - більш, ніж об'єктивних - причин. Ви ж стверджуєте протилежне. Навіщо?65 % військових звільняються після свого першого контракту, перед потенційними військовослужбовцями відкриваються досить великі можливості працевлаштування на цивільному ринку праці, а Україна залишається донором робочої сили для інших країн із запасом у 5,9 млн мігрантів (13,4 % населення країни).
Ну, й вишенька на торті:
Тобто найбільші звільнення почалися НАПРИКІНЦІ правління Порошенка та на початку правління Зеленського. Тобто приблизно з початку передвиборчої кампанії (+/-). "Совпадение? Не думаю"(с) Но "какаяразница?"(с), чи неправда?плинності кадрів станом на другу половину 2019 року.
интенсивно отстраивали армиюЗнов за рибу гроші.
![]()
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
Алиса, у тебя ангельское терпение
Spoiler: Продам гараж
Під редакцією Кремля?
Нащо знищувати пам'ятник архітектури? Тим більше на НАШІЙ землі. Там немає ані військового складу, ані казарм, ані керівництва. Це навіть не житлова багатоповерхівка. Це МУЗЕЙ. Який юридично належить НАШІЙ країні. Ви пропонуєте знищувати НАШЕ майно???"Так не доставайся ж ты никому!"(с)
А чим ми тоді будемо відрізнятися від орків?
+100000
В "Ласточкином гнезде" військова база??
Угу. І саме тому вони ПОСИЛИЛИ паРашу, віддав їй нашу ЯЗ.![]()
Що заважало цій нездарі підняти український ВПК? Розумію, там немає чого с*****ти липкими рученятами.
Таке вже лайно я чув від регіоналів та і від іншого лайна.Вообще это такой зашквар во время войны на своих гнать. Не нравится президент - закончится война, будут выборы. А пока терпите выбор большинства.
Керучись одним чітким правилом, я розумію, що погано, коли такий гнилий тил. Всі невдачі від зради, що йде з самого верху, але жодних змін на краще.
Ні, згідно нетаємних даних, призову не буде, та і на контракт (не мобілізацію) зараз тільки з 21 року. А мені потрібні саме з досвідом, досить специфічним, від 28 до 35 років.
Вакцина не дає 100% гарантії, вона лише полегшує стан перебігу хвороби, ви принаймі не будете лежати в реанімації під ШВЛ.
В мене було три жорстких пфайзера, але на початку лютого перехворів.
Дурня. Візьміть чилійську модель або ізраїльску модель розвитку...важлива лише підтримка США і все, інших можна не зважати.
Звук вибух набагато різкіший, ніж гроза.
Добре, що хоч вас не послали за руським краблем...Особисто щодо мене, є завдання і як би мені не хотілось до своїх туди, щоб не бачити огидних пик так званих біженців, повинен виконати. Та щось не дуже воно виходить. Бо як згадувати права громадянина, так всі гаразд, як про обов'язки (ст. 17), так одразу вереск, наче чениця потрапила випадково на стриптиз для збоченців. Всі одразу стають такі розумні, що просто огидно. Маєте право обирати собі лідера, то й теж несіть відповідальність за свій вибір.
Незгодний. Досить далеко, ефекту жодного. Краще по містку через Сіваш.
На питання "Гдє тьі біл, когда бамбас дамбілі?" відповідаю " в отсєкє бомбардіровщіка"
То й що? Тим не менш до 2018 року країна ГОТУВАЛАСЯ до цього! Звісно, що не так, як ПОТРІБНО було, - навіть на 50% не так. Але готувалася. Тим, що реформувала армію за стандартами НАТО, розробляла та виробляла перші "Нептуни", домовилася про постачання "Байрактарів", мінувала Чонгар тощо. Клоун все це ПОХЄРИВ!Мало того, що не закупив жодного броніка, каски, одягу та іншого, згорнув програми харчування та житла, закрив всі ракетни програми та інше, так ще й скорочував армію, знищував цілі підрозділи, відводив військо, розміновував шляхи тощо.
Тварюки!
А ти не пробував спочатку ЗРОЗУМІТИ, про що саме йде мова, перш ніж відосіками жбурляти? Мова йде виключно про обіцянки, які він дав начебто ДО виборів! І начебто саме ЦІЙ його обіцянці повірили українці, тому проголосували за нього. Я вже неодноразово ДОВОДИЛА, що це БРЕХНЯ! Ці слова були сказані ПІСЛЯ виборів, а точніше - 26 травня на брифінгу. Простіше кажучи, це НЕ передвиборча обіцянка!
Про те, що в житті НЕ ВСЕ залежить від самої людини, особливо коли мова йде про війну, й казати годі - це теж повторювалося тисячі разів. Лише ідіоти у військових невдачах можуть звинувачувати ОДНУ людину.![]()
Востаннє редагував Дейнерис: 16.08.2022 о 18:06
интересно, когда уже пристрелят бешеную собаку?)
п. с. специально для пролисок и ко - пристрелят имеет совсем другое значение чем пристрелят![]()
Многие спекулируют на заблуждениях
и ложных чудесах,обманывая глупое
большинство.
ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ
Ви не почули? Не готувалась. Прямо і без можливості іншої трактовки. Але можливо вам тільки так надо: НЕ ГОТУВАЛАСЯ. Не армія, а ДЕРЖАВА. Там і армія-то не альо, наскільки могла, але ДЕРЖАВА НЕ ГОТУВАЛАСЬ.
Але можливо це надо складні для вас тези) Без образ, але ви навіть не намагаєтесь подумати над тим що пишете.
https://www.pravda.com.ua/news/2022/08/16/7363535/
Якщо не помиляюсь, спочатку нам розповідали, що західні спец.служби брешуть, а вірити можна тільки тим, хто казав про а-ля "нема ознак".Зеленський пояснив, чому влада не попередила українців про вторгнення Росії
Тепер виявляється, що брехали наші, бо знали, але не хотіли сіяти паніку (с)
Цікаво, якою буде наступна версія брехні?
Восстановление информации с HDD/RAID/Flash...
Datex Lab
а как нужно было? и какие риски и последствия другого решения..
это такой сложный, на мой взгляд вопрос - сказать в сентябре 2021 года правду или соврать.... я лично приверженец правды.... но в тоже время понимаю, что осуждать за сокрытие не могу. Плюс ко всему такой фактор как, именно агрессор выбирает время нападения так же играет огромную роль...
Многие спекулируют на заблуждениях
и ложных чудесах,обманывая глупое
большинство.
ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ
Це ти дружині?
Що треба робити, коли здається, Ви ж знаєте? Кажуть, що допомагає.
Приблизно те ж саме, що й я, Вам написала і Мафальда. АРГУМЕНТІВ нам у відповідь у Вас немає? Я так і думала.Ни логики, ни мысли, только чувства.
А нащо ти таку собі купував?
Як цікаво! А де написано, що саме ВАША думка найправильніша?Можна посилання?
А "Ви не почули?"(с)?ДЕРЖАВА НЕ ГОТУВАЛАСЬЯ написала, що не було навіть 50% потрібної підготовки. Але все ж таки БУЛА. Те, що я писала, це теж ПІДГОТОВКА. Так, цього замало, але тим не менш.
А Ви?ви навіть не намагаєтесь подумати над тим що пишете.Ваша думка не вища і не нища за мою. Бо Ви, як і я, теж НЕ ВІЙСЬКОВА.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks