| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
ну в оригинале начиналось так:
в действительности - такой невыполнимой задачи не ставилось,
потом подтянулся Возар, с приказами..))
короче разбирайтесь сами - кто на ком стоял, что думал, что писал,
Возар любит словоблудить, вам понравится - и все у вас получится..))
и поучите там, между делом, матчасть и про ПРО, и про ПВО
"Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)
ну это вы сперва адвокату заплатите, чтоб он, представляя ваши интересы, доказал уважаемому суду, что ранжировать граждан Украины по степени лихости -- это такие "шутки".
мне все равно (на ваши отмазки; я знаю что вы внутренняя русня), а есть ребята, которые подметки рвут
хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?
слаб как то возар стал... пол дня а только до десятка постов.... ироды лишили видимо его источников словоблудия)
Многие спекулируют на заблуждениях
и ложных чудесах,обманывая глупое
большинство.
ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ
оспаде, как оно мечецца и метёт хвостом, заметая следы
хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?
это ж кем нужно быть чтоб скинить все сообщения...
Многие спекулируют на заблуждениях
и ложных чудесах,обманывая глупое
большинство.
ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ
Потрібно сіно!
Багато.
Не мені особисто
зи: я не шуткую, якщо що) Вклинююсь під палку та продуктивну дискусію.
Контакт дам у особисті, якщо раптом хтось володіє необхідним об'ємом або бажанням допомогти![]()
.
Востаннє редагував Мафальда: 07.08.2022 о 22:36 Причина: Янь просто вот умеет убить мою песню
А то як же! 280 грн коштує. Є й інша: «Моє будівництво: операція-руйнація» - 250 грн.
Ти, мабудь, не докінця дочитав методичку: провладні ЗМІ стверджують, що ботоферма була саме Пороха. Дочитай методичку - там тобі все повідомили.
+1000
А чому за п'ять місяців це не зробили? Чекали на петицію від народу?
Так бур'яніху ще ніхто з вашого стада не називав.![]()
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
Начиналось немного не с этого, ну да ладно.
Про ПРО и ПВО там у автора петиции всё перемешано, ну и ответ из той же серии))
Прошу надати Харкову та Харківській області більше протиповітряної оборони.
Місто кожен день під обстрілами ракет , проте мешканці міста повертаються додому і на роботу задля оплати комунальних послуг та інших потреб
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks