| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
было 48 на начало войны
посмотрим, что там новый генпрокурор
некоторые из теорий заговора говорят, что импотенция венедиктовой по потроху одна из причин, кстати ЕС и сам потрох, которые гнали и на венедиктову и баканова о политпреследованиях ни дали ни одного голоса за отставку)))
совпадение, не думаю (тм)
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
Шото петеботы совсем темку похерили. Наверно зп не получили .
Ну потерпите,не до вашей зп Петру Лексеичу. Он квадрокоптера для ЗСУ в Литве покупает.
Бур'ян тиждень парилася в бані, після чого перше, що зробила на форумі, це НАСРАЛА.І знову у бік ПОРОХА. І знову з приводу його ВОЛОНТЕРСТВА. Не за його політичну діяльність і навіть не за його колишнє президентство, а за ДОПОМОГУ АРМІЇ.
Срати у бік тих, хто робить ДОБРО, - це все, на що здатні рашистські абдуріуми.
Бо вони НЕНАВИДЯТЬ Україну, але ОБОЖНЮЮТЬ паРашу!
![]()
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
Тьсю. Решила в отличии от порошков написать о Порохе по факту покупки квадриков,хорошее, а у диареис опять одни помои в голове.
Хвора людина.
а що, параша не може їх у когось перекупити?
Перший в історії США ʼʼухилянтʼʼ, військовий медик Desmond Doss, у битві за Окінаву, 1945, виніс з поля бою 75 поранених солдатів.
Говорят, шо порошенко хулиганы гражданства лишают. Где то слышен вой ДНРихи на болотах
зачем ты меня погнал в гугель? что мне теперь с этой инфо делать:
За 2018 год в Украине президент Петр Порошенко прекратил гражданство для 5 637 человек, а предоставил — 988.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks