Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 817 з 1230 ПершаПерша ... 317717767807808809810811812813814815816817818819820821822823824825826827867917 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 24593, показано з 16 321 по 16 340.

Тема: Балаканина - 3

Дописів
    33 658

Типово

Цитата Допис від Lenuhen Переглянути допис
    Читали эту историю?
    Девушко не ест мясо и не донатит ЗСУ, ибо это всё зло.
    А надо просто сложить оружие и принять врага с любовью.
    Там еще и некоторые мои подписки в инсте ее фолловили, потому шо она, оказывается, таролог там какой-то.
    https://glavred.net/ukraine/slozhit-...-10392191.html
    если читать все подряд в ИГ или ФБ, то можно и не такое прочитать),
    а смысл в таком чтении?))

думаю, что между первым, вторым и третьим нет никакой связи...
    а если бы ела мясо, то что?...
    Путин, уверена, ест, но он не стал от этого лучше)).

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    13 994

Типово

Цитата Допис від after midnight Переглянути допис
    мені ось що цікаво: майже 2 роки порохоботи поливали грязюкою Баканова як тільки можливо, дорікаючи йому усі можливі гріхи та те, що він з "95 кварталу".
    тут Зе відсторонює Баканова, а рада голосує за його звільнення (до речі ЕС проголосувало 0 голосів за звільнення), і тут порохоботи перевзулися на ходу і вже розказують, який Зе херовий що довів до звільнення Баканова.

їм взагалі не важливий результат, що б не робилося.
    ціль єдина - гадити на поточну владу (хай це буде одне рішення, або зовсім протилежне йому, вони обидва обгадять, яке б не було прийняте).
    А що у поточному моменті треба кричати Зеленський наш супермен, як це роблять ваші сотовариши? За що Баканова звільнив ЗЕ? Не за гріхи? Розкажіть за що?
    І результат по країні мабуть дуже добрий, куди не кинь око ... Головне волати - в усьому завжди винні кляті порохоботи!

Дописів
    33 658

Типово

Цитата Допис від Манула Переглянути допис
    А що у поточному моменті треба кричати Зеленський наш супермен, як це роблять ваші сотовариши? За що Баканова звільнив ЗЕ? Не за гріхи? Розкажіть за що?
    І результат по країні мабуть дуже добрий, куди не кинь око ...
    а надо обязательно что-то кричать?
    нельзя молча заниматься полезным для всех делом
    (если вы считаете, что такое у вас есть)).

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    16 840

Типово

Цитата Допис від Янь Переглянути допис
    Smith, отдохните неделю.
    Все тоже: п.1.1.2, игнорирование предупреждения.
    это шо за веганов ?

Дописів
    84 387

Типово

Цитата Допис від ohdesu Переглянути допис
    это шо за веганов ?
    а пусть едят как люди!
    хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?

Пешеход года 2009 Аватар для after midnight
    Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    15 550

Типово

І результат по країні мабуть дуже добрий, куди не кинь око ...
    ну так тоді розповідайте, чому теперь ваша партія не проголосувала за звільнення (жодним голосом у раді), та чим ви тепер незадоволені, коли цього так дуже й давно бажали?
    уважно слухаю.
    до речі я ніколи не казав про супермена і взагалі не вихваляв Зе, та не бачив (принаймні в цій темі), щоб хтось таке робив.

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    16 840

Типово

Президент сказав шо багато шпионив рашки у сбу і генпрокуратурє і це викликає питання до керівників цих відомств.
    Так шо це буде розслідування по баканову і вєнєдіктовій ?
    Чи як всігда ?

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    13 994

Типово

ну так тоді розповідайте, чому теперь ваша партія не проголосувала за звільнення (жодним голосом у раді), та чим ви тепер незадоволені, коли цього так дуже й давно бажали?
    уважно слухаю.
    до речі я ніколи не казав про супермена і взагалі не вихваляв Зе, та не бачив (принаймні в цій темі), щоб хтось таке робив.
    Я не до якої партії не належу, на виборах так, віддала свій голос за ЄС.
    Якщо ЄС за його не голосували, то чого повинні тепер голосувати за зняття? Є поняття політичної відповідальності і це питання не до ЄС в данному випадку, тим паче незрозуміло, що там насправді. Навіщо їм підтримувати політичні ігрища Д'єрмака?

До речі, а за що звільнили Венедіктову, не знаєте часом?

Звідки Ви
    укрстеп
    Дописів
    10 033

Типово

мені ось що цікаво: майже 2 роки порохоботи поливали грязюкою Баканова як тільки можливо, дорікаючи йому усі можливі гріхи та те, що він з "95 кварталу".
    тут Зе відсторонює Баканова, а рада голосує за його звільнення (до речі ЕС проголосувало 0 голосів за звільнення), і тут порохоботи перевзулися на ходу і вже розказують, який Зе херовий що довів до звільнення Баканова.

ї.
    Поглянемо з іншого боку. Три роки для слуг народу Баканов був той, що потрібно. Незважаючи ні на що. І раптом виявився не таким. А шо ж такое, как же так?(с)
    Причому під час війни, коли "не на часі"?
    Визначте значення слів, і ви позбавите людство половини його непорозумінь.
    Рене Декарт

Звідки Ви
    укрстеп
    Дописів
    10 033

Типово

Цитата Допис від GALAтея Переглянути допис
    нет, еще хуже))).
    Маєте підстави для таких заяв? Можна ознайомитись?
    Визначте значення слів, і ви позбавите людство половини його непорозумінь.
    Рене Декарт

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    13 994

Типово

І для тих хто пише - або підтримуйте абсолютно всі дії влади, або мовчить - ми слава Богу та ЗСУ не в роZZійській фашистській федерації !

Дописів
    9 040

Типово

Цитата Допис від GALAтея Переглянути допис
    если читать все подряд в ИГ или ФБ, то можно и не такое прочитать),
    а смысл в таком чтении?))

думаю, что между первым, вторым и третьим нет никакой связи...
    а если бы ела мясо, то что?...
    Путин, уверена, ест, но он не стал от этого лучше)).
    Так это ж она поставила в один ряд, не я))
    Там на скринах у нее всё написано.

Дописів
    9 040

Типово

Цитата Допис від ohdesu Переглянути допис
    это шо за веганов ?
    Цитата Допис від Мафальда Переглянути допис
    а пусть едят как люди!

Пешеход года 2009 Аватар для after midnight
    Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    15 550

Типово

Я не до якої партії не належу, на виборах так, віддала свій голос за ЄС.
    Якщо ЄС за його не голосували, то чого повинні тепер голосувати за зняття? Є поняття політичної відповідальності і це питання не до ЄС в данному випадку...
    ха. то за вашою ж логікою лише ті, хто голосував за януковоща мали право йти на майдан, та політично відповідати за свій вибір?
    і чого повинні були йти інші, які за ного не голосували? так?

До речі, а за що звільнили Венедіктову, не знаєте часом?
    Зе в деталях розповів, чому він ії відсторонив від посади. якщо у вас нема часу та натхнення на пояснення самого Зе, то чому в мене повинен бути час вам це переповідати?
    з нею до речі абсолютно така ж картина в раді при голосуванні.

я лише бачу постійне невдоволення тим, що ці люди були на посаді, а тепер невдоволення тим, що їх звільнили.
    більш нічого. нема ніякої стратегії у порохоботів (я її не бачу), окрім дискредитування влади будь-якими способами...

Звідки Ви
    Киев
    Дописів
    5 518

Типово

порохоботи перевзулися на ходу і вже розказують, який Зе херовий
    Це можна сказати про будь-яку новину. А не треба було викидати геть-мана на узбіччя!
    "Ніч буде важкою, дуже важкою. Але буде ранок!", - Президент Зеленський 00:00 26.02.2022

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    13 994

Типово

ха. то за вашою ж логікою лише ті, хто голосував за януковоща мали право йти на майдан, та політично відповідати за свій вибір?
    і чого повинні були йти інші, які за ного не голосували? так?

Зе в деталях розповів, чому він ії відсторонив від посади. якщо у вас нема часу та натхнення на пояснення самого Зе, то чому в мене повинен бути час вам це переповідати?
    з нею до речі абсолютно така ж картина в раді при голосуванні.

я лише бачу постійне невдоволення тим, що ці люди були на посаді, а тепер невдоволення тим, що їх звільнили.
    більш нічого. нема ніякої стратегії у порохоботів (я її не бачу), окрім дискредитування влади будь-якими способами...
    Політична відповідальність партій - це не про ваше чи моє голосування взагалі, якщо не розумієте, та й не розумійте далі ...
    Незадоволення є велике, так. Єдине за що вдячна Зеленському це призначення Залужного, більш нічого ...

Звідки Ви
    г.Днепр, Мих.Шейнкмана
    Дописів
    25 689

Типово

Політична відповідальність партій - це не про ваше чи моє голосування взагалі, якщо не розумієте, та й не розумійте далі ...
    Незадоволення є велике, так. Єдине за що вдячна Зеленському це призначення Залужного, більш нічого ...
    Если Вы про политическую ответственность, то отделяйте мух от котлет. Кабинет министров и премьер - ответственность правящей коалиции, а вот Ген.прокурор и Председатель СБУ - нет.

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    13 994

Типово

Цитата Допис від Александр_L Переглянути допис
    Если Вы про политическую ответственность, то отделяйте мух от котлет. Кабинет министров и премьер - ответственность правящей коалиции, а вот Ген.прокурор и Председатель СБУ - нет.
    Реальности сейчас таковы, что ВР у нас не является самостоятельным институтом власти, а всего лишь филиал ОПы под чутким руководством Д"ермака

Іде повна зачистка силовиків під Офіс. Хто має якусь свою думку і не вписується у бачення Єрмака – на вихід. Лишилось забрати трьох людей: Баканова, Венедіктову і Данілова. І тоді все буде в руках ОП", – скаржився ще на початку червня в розмові з "УП" один із топових силовиків команди Зеленського
    https://www.pravda.com.ua/articles/2022/07/18/7358848/

Дописів
    3 918

Типово

Цитата Допис від Мафальда Переглянути допис
    смотрите, Ёжыг, чтоб не расти злым и глупым дальше:
    красавец-муфтий же.

Саид Исмагилов отошел от посады муфтия (на которой он был капеланом с 14го) и теперь парамедик в ТРо.

единичный случай, не особо разбираюсь в конфессиях религиозных, но явно не наш поп которых я терпеть не могу)

ЗЫ: Обвешаются наши попы в рясы, в золото и тд. Ближе к богу типо, но они забыли свою долбанную библию почитать, что перед богом все равны, я уже молчу за старый завет...

ЗЫЫ: Был единичный случай, когда искал церквушку крестить ребенка, поп сказал - бесплатно... я даже прифигел немного))

И там где бесплатно, сейчас беженцев селят, да условия говно, но явно не под обстрелами...
    Востаннє редагував Ежыг: 19.07.2022 о 18:15

Дописів
    9 040

Типово

Все ж видели, наверное, чмо поехало в Иран, обратите внимание на просящую позу:

Сторінка 817 з 1230 ПершаПерша ... 317717767807808809810811812813814815816817818819820821822823824825826827867917 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті