| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
ну так тоді розповідайте, чому теперь ваша партія не проголосувала за звільнення (жодним голосом у раді), та чим ви тепер незадоволені, коли цього так дуже й давно бажали?
уважно слухаю.
до речі я ніколи не казав про супермена і взагалі не вихваляв Зе, та не бачив (принаймні в цій темі), щоб хтось таке робив.
Ustas77 стосовно написання в/на Україні: сам предлог стал оружием мошенников из тупой толпы... мне допустим всеравно как говорят в или на...
Президент сказав шо багато шпионив рашки у сбу і генпрокуратурє і це викликає питання до керівників цих відомств.
Так шо це буде розслідування по баканову і вєнєдіктовій ?
Чи як всігда ?
Я не до якої партії не належу, на виборах так, віддала свій голос за ЄС.
Якщо ЄС за його не голосували, то чого повинні тепер голосувати за зняття? Є поняття політичної відповідальності і це питання не до ЄС в данному випадку, тим паче незрозуміло, що там насправді. Навіщо їм підтримувати політичні ігрища Д'єрмака?
До речі, а за що звільнили Венедіктову, не знаєте часом?
Визначте значення слів, і ви позбавите людство половини його непорозумінь.
Рене Декарт
І для тих хто пише - або підтримуйте абсолютно всі дії влади, або мовчить - ми слава Богу та ЗСУ не в роZZійській фашистській федерації !
ха. то за вашою ж логікою лише ті, хто голосував за януковоща мали право йти на майдан, та політично відповідати за свій вибір?
і чого повинні були йти інші, які за ного не голосували? так?
Зе в деталях розповів, чому він ії відсторонив від посади. якщо у вас нема часу та натхнення на пояснення самого Зе, то чому в мене повинен бути час вам це переповідати?
з нею до речі абсолютно така ж картина в раді при голосуванні.
я лише бачу постійне невдоволення тим, що ці люди були на посаді, а тепер невдоволення тим, що їх звільнили.
більш нічого. нема ніякої стратегії у порохоботів (я її не бачу), окрім дискредитування влади будь-якими способами...
Ustas77 стосовно написання в/на Україні: сам предлог стал оружием мошенников из тупой толпы... мне допустим всеравно как говорят в или на...
Реальности сейчас таковы, что ВР у нас не является самостоятельным институтом власти, а всего лишь филиал ОПы под чутким руководством Д"ермака
https://www.pravda.com.ua/articles/2022/07/18/7358848/Іде повна зачистка силовиків під Офіс. Хто має якусь свою думку і не вписується у бачення Єрмака – на вихід. Лишилось забрати трьох людей: Баканова, Венедіктову і Данілова. І тоді все буде в руках ОП", – скаржився ще на початку червня в розмові з "УП" один із топових силовиків команди Зеленського
единичный случай, не особо разбираюсь в конфессиях религиозных, но явно не наш поп которых я терпеть не могу)
ЗЫ: Обвешаются наши попы в рясы, в золото и тд. Ближе к богу типо, но они забыли свою долбанную библию почитать, что перед богом все равны, я уже молчу за старый завет...
ЗЫЫ: Был единичный случай, когда искал церквушку крестить ребенка, поп сказал - бесплатно... я даже прифигел немного))
И там где бесплатно, сейчас беженцев селят, да условия говно, но явно не под обстрелами...
Востаннє редагував Ежыг: 19.07.2022 о 18:15
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks