| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Я не в Днепрі?Це найкраще, що я чула за останній час. Я навіть не буду пропонувати звернутися до психіатра - це немає сенсу, бо вже запізно.
Та в тебе та сокоритниць кожен, хто сміє не погоджуватися з твоїми висєрами, "не тут".Я теж не питаю "куда прилетелоооооо???", бо коли зайшла на форум, то вже ЗНАЛА відповідь на це питання, дякуючи ТК "Дніпро Обласний".
А не пішла б ти у дупу?Реально задрало ваше стадо!
Цілуйся зі своєю куркою і не лізь до нас!
З чого ти взяла, що він в твоїй компанії?Якого хріна ти загалі тут лайном жбурляєшся?
Не ти одна постраждала!
![]()
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
Тобто на тебе не реагувати?
А ви в своєму? ОК. Не забудь тільки сьогодні ввечері разом із Сміттєвозом підняти келих за тих, хто вчора нас обстріляв!пусть общаются в своем тесном и вонючем кружке
"Ні, синку, це фантастика!"(с)
+1000
Сидячі у власному лайні.
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
Тут такое интересное явление происходит в ФБ где тусуются беженцы и обсуждают всякие юридические, бытовые проблемы вдруг появляется Правый сектор. Ну казалось ы какое им дело до того как мамки ищут жилье или курсы языка. Ан-нет. Выступают с таким- Якщо будете перекручувати укр. мову будемо приймати міри(ну кто то несовершенен в укр. языке -ошибся) Так вот я думаю что почерк как то сильно схож на наших вот этих форумских "патриотов".
А вот очередная консерва вскрылась!
Напомню - это тот персонаж который до февраля любой коммент про военную угрозу троллил фразой "нушо путин нападет бгггг"..
А вот и ярко пукан рванул - Правый сектор казлы...украинский язык кокококо
И чуть тише юстасов воет про то как другие на рашку работают...
Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks