Чисто особисте, нічого нового.
Крим здавала крисюля та пастор. Бувших комуняк не буває. Але більшість має пам'ять на 2 кБ, тому знову нічого дивного.Здали Крим - Порох винен,
В цьому так, винен. Іловайськ - не вгамував апетити корбана та К, склади - погано працювала контррозвідка.сталися Іловайськ та Д****ьцево - Порох винен, злітали на повітря склади - Порох винент,
А в цьому абсолютна провина/зрада/саботаж зеленського. А боневтік просто побоявся втекти. Чесно, краще б воно застрелилось.почалося повномасштабне вторгнення - Порох винен, у перші роки війни Захід не давав нам зброю - Порох винен,
А ви думаєтє, що думка відвертих ворогів та зрадників мене буде хвилювати? Мені буде всеодно, кому затиягувати зашморг на шиї - руському, буряту чи малоросу, тому зе-фанів взагалі не вважаю українцями, по-друге якщо вони не українці, то що вони туточки роблять, крім того що шкодять.Якщо не ділити українців на порохоботів та зебілів, як же тоді зефанатики будуть пояснювати, КОГО САМЕ вони так ненавидять?
Норм, як завжди злий.Р.S. Stank, як Ви?
Я поза політичними вподобаннями. В мене все досить просто, є ті, хто за Україну і хто проти її існування. Я пам'ятаю хто і як висловлювався навіть тут про Україну.
Скучна? Людєй чоловічої статі чекає РТЦК та СП. Хоча б для того, щоб привести до ладу військові документи, ато потім приходить такий собі огрядний дядько років під 50, а у нього досі приписне свідоцтво, а це вже зовсім не смішно. Там одразу буде не "скучно", а навіть весело.

Bookmarks