Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 751 з 1230 ПершаПерша ... 251651701741742743744745746747748749750751752753754755756757758759760761801851 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 24593, показано з 15 001 по 15 020.

Тема: Балаканина - 3

Почетный форумчанин
    Циник года 2007, 2009, 2010
    Звідки Ви
    ВРіК
    Дописів
    30 187

Типово

Цитата Допис від Дейнерис Переглянути допис
    А як же тоді всюди Пороха приплітати?
    Чисто особисте, нічого нового.
    Здали Крим - Порох винен,
    Крим здавала крисюля та пастор. Бувших комуняк не буває. Але більшість має пам'ять на 2 кБ, тому знову нічого дивного.
    сталися Іловайськ та Д****ьцево - Порох винен, злітали на повітря склади - Порох винент,
    В цьому так, винен. Іловайськ - не вгамував апетити корбана та К, склади - погано працювала контррозвідка.
    почалося повномасштабне вторгнення - Порох винен, у перші роки війни Захід не давав нам зброю - Порох винен,
    А в цьому абсолютна провина/зрада/саботаж зеленського. А боневтік просто побоявся втекти. Чесно, краще б воно застрелилось.
    Якщо не ділити українців на порохоботів та зебілів, як же тоді зефанатики будуть пояснювати, КОГО САМЕ вони так ненавидять?
    А ви думаєтє, що думка відвертих ворогів та зрадників мене буде хвилювати? Мені буде всеодно, кому затиягувати зашморг на шиї - руському, буряту чи малоросу, тому зе-фанів взагалі не вважаю українцями, по-друге якщо вони не українці, то що вони туточки роблять, крім того що шкодять.
    Р.S. Stank, як Ви?
    Норм, як завжди злий.
    Цитата Допис від Subolg Переглянути допис
    согласен, но вся печаль, что самые упоротые идиоты и бывшие фанатки пуйла, рыгня и прочая нечисть собрались в политсиле гетьмана крыголамовича дякулы
    Я поза політичними вподобаннями. В мене все досить просто, є ті, хто за Україну і хто проти її існування. Я пам'ятаю хто і як висловлювався навіть тут про Україну.
    Цитата Допис від Янь Переглянути допис
    Та ладна? Так просто?)
    А кілометрові срачі про що тоді розводити?
    Скучна людям, розуміти треба
    Скучна? Людєй чоловічої статі чекає РТЦК та СП. Хоча б для того, щоб привести до ладу військові документи, ато потім приходить такий собі огрядний дядько років під 50, а у нього досі приписне свідоцтво, а це вже зовсім не смішно. Там одразу буде не "скучно", а навіть весело.
    На питання "Гдє тьі біл, когда бамбас дамбілі?" відповідаю " в отсєкє бомбардіровщіка"

Дописів
    46 288

Типово

в Законе нет ничего про блокирующий пакет, в Законе про бенефициаров)))
    не переживай ты так, Педро в сво время всех ТП собрал под свое крыло)))
    зверобий, федына, черновол, ирка, ирка луценко
    Я волнуюсь? Исключительно мокнуть тебя в твое очередное лайно. Не более))
    Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 393

Типово

Цитата Допис від Vozar Переглянути допис
    А чего засуетился вице-президент перед Америкой если это ИПСО рашки?
    может из за того, что от поставок оружия зависит судьба страны?
    или надо забить? даже если это ложь?
    "Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)

Дописів
    33 564

Типово

Ложь. В очередной рас.

Каналы не записаны на нее. Владеет коллектив журналистов. У нее нет блокирующего голоса.
    очень смешно слышать слово "ложь" от вас.
    гы-гы-гы))).

Дописів
    46 288

Типово

в Законе нет ничего про блокирующий пакет, в Законе про бенефициаров)))
    не переживай ты так, Педро в сво время всех ТП собрал под свое крыло)))
    зверобий, федына, черновол, ирка, ирка луценко
    С каких херов ты украинских политиков патриотов - женщин - тупыми п**дами называешь?

Дописів
    46 288

Типово

может из за того, что от поставок оружия зависит судьба страны?
    или надо забить? даже если это ложь?
    Так если это ложь и Америка это знает - чего забегал?

Дописів
    56 388

Типово

Это вам не нужны? Повторю вопрос - чего же вы который день белугой - невинавааааатый он! (С)?
    Цитату плиз мою про " нивинаватыйон".
    Опять свои фантазии выдаешь за чужие..

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 393

Типово

С каких херов ты украинских политиков патриотов - женщин - тупыми п**дами называешь?
    тупую ***** ничего не изменит. ни дорогие сумки, ни должности, ни место в списке олигарха, тупопездность будет все равно со всех щелей переть
    и да, патриот никогда не будет защищать воров обворовываших армию собственной страны, даже если вор его родственник, в худшем случае помолчит до приговора суда
    "Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)

Дописів
    56 388

Типово

Цитата Допис від Ямайка Переглянути допис
    ага, включат СП-2 Украину можно будет ровнять с землей. пока объекты ГТС никто не трогает.

только в прошлом году и в январе были статьи о разработке новых перспективных месторождений газа в Украине. в шельфе Черного моря исследования начались в сентябре 2021, хотя планировали намного позже. Также в районе Славянска-Светогорска 2 месторождения год вели исследования. В среднесрочной перспективе 10 лет данные месторождение должны были покрыть собственные потребности и возможно позволить стать импортером. Это не сланцевый газ. Хотя думаю все помнят сколько воя было разгоняемого регионалами еще до 2014-го, когда начались разговоры о возможном исследовании Юзовского месторождения сланцевого газа, предрекали "экологическую катастрофу". В 2014 должны были Шелл начать исследования, остановлен проект из-за военных действий. Крым отжали через полгода после запуска новых месторождений и начала подключения к ГТС добываемого газа. Рядом с рфией вырисовывался газовый конкурент с собственной ГТС, чем не угроза национальной безопасности? отсюда и стройка всех этих потоков.
    Там ещё с 16 года по месторождению в Полтавской области суды идут. Перепродали задешево,а оказалось покупатели рашистские. По сей день судятся.

Дописів
    56 388

Типово

Цитата Допис від GALAтея Переглянути допис
    неужели в теме еще есть идеалисты, или скорее дураки (привет Шурику Г.)
    которые считают, что рядовому европейцу не плевать с высокой колокольни
    на рядового украинца?

да их интересует курс евро, рост ипотеки и своих расходов на жизнь
    (отопление и бензин не исключение)....

о каком чувстве стыда или солидарности можно вести речь?
    их еще можно попугать, сославшись на агрессию и непредсказуемость России,
    это единственный реальный козырь, какой есть у нашей страны и ее политиков.
    и то, он чахнет день ото дня, люди беспечны по сути своей,
    тем более беспечны, когда не видят и не понимают реальной опасности.
    Ну Польша и страны Балтии,хоть и в относительной безопасности,но понимание чем им грозит поражение Украины у них есть. Финны тоже рашистский сапог пробовали. А вот до остальных реально не доходит.(

Почетный форумчанин
    Звідки Ви
    ВРіК
    Дописів
    30 187

Типово

Мені всеодно, хто знищить рашку і як це відбудеться. Я навіть готовий продати свою абстраткну душу чортам, якщо така хєрня існує, аби побачити розвалену москву, радіоактивну воронку від петроленінграда, залитий токсичними речовинами тамбов чи якийсь там засратов, але існування цього тимчасового державного непорозуміння не має бути на мапі світу. І якщо якась конгресменка зажадала крові ракла єрмака - я це підтримую. І щодо зеленського - цю потворну, брехливу наркоманську істоту не слід терпіти. І щоб підтримати градус мєгасрачу - шанувальники боневтіка, поголіть вже-но свого оленя та вдягніть його у пристойне вбрання, бо уклоніст не має права носити військову форму.
    На питання "Гдє тьі біл, когда бамбас дамбілі?" відповідаю " в отсєкє бомбардіровщіка"

Дописів
    46 288

Типово

тупую ***** ничего не изменит. ни дорогие сумки, ни должности, ни место в списке олигарха, тупопездность будет все равно со всех щелей переть
    и да, патриот никогда не будет защищать воров обворовываших армию собственной страны, даже если вор его родственник, в худшем случае помолчит до приговора суда
    И кто то тут ещё будет рот открывать про черноротость Дейнерис?

Почетный форумчанин
    Звідки Ви
    ВРіК
    Дописів
    30 187

Типово

Нагадування для тих, хто вважає що існують різні росіяни, є і хороші. Ок. Хороших у хороші домовини, поганих у погані.

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 225

Типово

Цитата Допис від Smith Переглянути допис
    Е6анутая черноротая чайка...жопе слова не давали...убейся мразь...
    «Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)

Дописів
    56 388

Типово

Цитата Допис від Stank Переглянути допис
    Мені всеодно, хто знищить рашку і як це відбудеться. Я навіть готовий продати свою абстраткну душу чортам, якщо така хєрня існує, аби побачити розвалену москву, радіоактивну воронку від петроленінграда, залитий токсичними речовинами тамбов чи якийсь там засратов, але існування цього тимчасового державного непорозуміння не має бути на мапі світу. І якщо якась конгресменка зажадала крові ракла єрмака - я це підтримую. І щодо зеленського - цю потворну, брехливу наркоманську істоту не слід терпіти. І щоб підтримати градус мєгасрачу - шанувальники боневтіка, поголіть вже-но свого оленя та вдягніть його у пристойне вбрання, бо уклоніст не має права носити військову форму.
    Таки так!
    Я сама зараз часто згадую про почуту колись інформацію,як в ( якщо не помиляюсь в 93 році) під час ремонту в кремлі,випадково знайшли 3 тони вибухівки. Яку під час другої світової по наказу Сталіна було запхано по всій моцкві на випадок її взяття німцями. Тоді казали,що карт мінування ніде не знаходять. Ото б знайти та йопнуть!
    Станк,я в темі про Зеленського задавала вам декілька питань щодо Вашого бачення подальшого управління державою. З Ваших постів зробила висновок,що управління в вигляді воєнної диктатури на Вашу думку є наразі доречнішим . Так чи ні? І якщо ні,то буду вдячна за більш докладне пояснення Вашого бачення .

Дописів
    46 288

Типово

Цитата Допис від Антуриум Переглянути допис
    Цитату плиз мою про " нивинаватыйон".
    Опять свои фантазии выдаешь за чужие..
    А ваши заламывания рук что продажная американская конгресвумен лжет - это про что?

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 225

Типово

Цитата Допис від Александр_L Переглянути допис
    У меня конечно к чайкам особое отношение, но зачем такими сравнениями птичек обижать?
    я чаек тоже не очень),
    но теперь даже за них и обидно стало...))
    Цитата Допис від ashim1990 Переглянути допис
    Помните рекламу? Примерно так звучала: "У Вас Д. не в игноре? Тогда мы идём к Вам" Обратите внимание - к Вам, а не к ней!
    надо тренировать психику,
    пусть мы будем у нее в игноре, а не наоборот.

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 225

Типово

пусть мы будем у нее в игноре, а не наоборот.
    Навіть не мрій: доки ви, уроди, живі я буду макати вас рилами у ваше ж лайно, доки ви не здохнете!
    докази спец служб повинні бути наші. Бо якщо тільки США, то теж втручання в політику нашої країни
    Феєрична ахінея! Власне як і завжди у Абдуріум.
    Нажаль декому докази не потрібні. Для надання шкоди нашій державі їм достатньо голослівних звинувачень
    Так, ваше бидло-стадо саме таке.

Дописів
    21 960

Типово

Цитата Допис від Stank Переглянути допис
    Нагадування для тих, хто вважає що існують різні росіяни, є і хороші. Ок. Хороших у хороші домовини, поганих у погані.
    соцмережі зло

гарні/хороші або не хороші - рф веде проти нас війну, от і все чому треба поділяти увагу, бо люді дійсно різні незалежно від нації та громадянства ... вважаю, точніше знаю, що їх людей різних набагато більше поза ось цих соцмереж, та навіть поза инетів то зовсім другі люди . У фейсбучиках та усіляких чатіках - боти, навіть ті хто колись були людьми, то стали ботами, якщо ті хтось десь там цілодобово сидять та щось коментують та й там набираються життєвого досвіду - такий собі телевізор, ще хужіше

якщо якось такось здастьця що за рускіх запережував, так ні, це скоріше за наших. ця хвороба вона майже всесвітня, особливо коли про політику , а в нас щей у стані війни ...

Пешеход года 2009 Аватар для after midnight
    Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    15 550

Типово

Згодна з кожним словом,окрім докази спец служб повинні бути наші. Бо якщо тільки США, то теж втручання в політику нашої країни
    Нажаль декому докази не потрібні. Для надання шкоди нашій державі їм достатньо голослівних звинувачень
    ну для конгресу та Байдена висновки наших спец. служб не будуть авторитетними. то хай вже штатівські спец. служби роблять висновок за її запитом до Байдена.

тут жахливе інше: замість того, щоб усією країною висказати свое "ФІ" цій "зрадниці" за звинувачення у контрабанді зброї, порохоботи чомусь чотири доби один голосніше другого їй оди співають.
    тобто заради якоїсь мимольотної можливої політичної перемоги здатні ризикнути постачанням зброї з США, можливо й від усіх західних партнерів, а можливо і взагалі втратою країни, як токової.
    це звиздець.

Сторінка 751 з 1230 ПершаПерша ... 251651701741742743744745746747748749750751752753754755756757758759760761801851 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті