Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 734 з 1230 ПершаПерша ... 234634684724725726727728729730731732733734735736737738739740741742743744784834 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 24593, показано з 14 661 по 14 680.

Тема: Балаканина - 3

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 230

Типово

Цитата Допис від after midnight Переглянути допис
    нажаль, порохоботи та просто прихильники Петі вже зробили культ однієї особистості.
    Знов у зрадойоба галюцінації.
    Цитата Допис від Smith Переглянути допис
    видать санитар капельницы перепутал
    Наступного разу він буде більш уважним і поставить тобі саме ту, що призначив лікар.
    Цитата Допис від Smith Переглянути допис
    може бухая???
    Лише ти.
    «Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)

Дописів
    33 569

Типово

Цитата Допис від Кимон Переглянути допис
    текстов))))))
    копируете чужие мысли, пишите фамилии
    не царское это дело (с)).

Дописів
    46 288

Типово

Цитата Допис від GALAтея Переглянути допис
    не царское это дело (с)).
    А вы очем опять пытаетесь шутить? ))
    Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 230

Типово

Георгій Тука
    10 July, 08:59 ·
    Вітаю, любі українці!
    Скажіть мені, дорогеньки мої, як так сталось, що якась там конгресвумен з Сполучених Штатів, перша етнічна українка в Конгресі США, перший представник Конгресу, який прибув в Україну після 24 лютого, уродженка Чернігівщини ... як так сталось, що ця жінка виявилась непідготовленою та необізнаною в існкуванні головної тези української влади - #НЕНАЧАСІ?!
    Як так сталось, що за честь нашої країни вимушений був віддуватись якийсь маловідомий клерк з МЗС, який в доступній формі пояснив:
    - ставити питання що до агентурної діяльності Єрмака - #неначасі!
    - ставити питання про корумпованого мєнта Татарова, якого Єрмак поставив "координувати діяльність правоохоронних органів" - #неначасі!
    - ставити питання про блокування призначення Прокурора САП - #неначасі!
    - вимагати від Президента США посиленого контролю за використанням українською владою фінансової допомоги - #неначасі!
    Чому лише цьому відчайдушному патріотові, ризикуючи життям, довелось пояснювати, що всі ці питання можуть ставити лише ... агенти Кремля?! Чому лише сорок третя бородавка на сраці МЗС рішуче кинулася в бій, відстоюючи "честь і гідність" патрона?
    Маючи непереборне бажання допомогти пану Олегу Ніколаєнко в боротьбі за перемогу в конкурсі "Найкращий сраколиз року", протягом всього тижня, спілкуючись з американськими політиками, громадськими діячами та кореспондентами, які привезли черговий "караван допомоги", весь тиждень буду їм пояснювати, що:
    - з"ясовувати роль Єрмака в візиті Зеленського до Оману - #неначасі!
    - розповідати про роль Єрмака в зустрічі Зеленського з Путіним в Парижі - #неначасі!
    - досліджувати історію "плівок Єрмака" - #неначасі!
    - досліджувати побудову централізованої корупційної системи на чолі з ОПУ - #неначасі!
    - про долю покидька Татарова, який займався фальсифікаціями справ учасників Революції Гідності - #неначасі!
    - про блокування цим покидьком призначення Прокурора за наслідками Конкурсу - #неначасі!
    - про розмінування Херсонщини одним-єдиним зрадником з СБУ - #неначасі!
    - про корупцію в оборонній галузі та використанні гуманітарної допомоги - #неначасі!
    - про зловживання під час виконання робіт з відновлення зруйнованих об"єктів - #неначасі!
    Перечитав... Якщо я, друзі, щось упустив з того, що зараз #неначасі - нагадайте в коментах, будьте ласкаві!

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 230

Типово

Дмитро "Калинчук" Вовнянко
    10 July, 05:42 ·
    Звернення конгресвумен Вікторії Спартц до президента Байдена з проханням перевірити зв'язки Єрмака з Росією не здивувало. Про можливість таких зв'язків я писав уже давно.
    Єрмак - фігурант скандалу з "вагнерівцями". Єрмак призначив своїм заступником одіозного Татарова. В Офісі Єрмака помічницею президента досі є Марія Левченко що працювала з секретною інформацією не маючи доступу до державної таємниці, і є одружена з колишнім помічником депутата Держдуми Росії і та проживає в будинку громадян Росії з темним минулим. А ще в тій самій будівлі проживав генерал Буданов, керівник ГУР.
    Всі ці персонажі з ОП перевірки потребують давно. Те, що про необхідність перевірки заговорили навіть в Конгресі США має просте пояснення. Єрмак уже і їх дістав своїми викрутасами. До речі, я переконаний, в ЦРУ на Єрмака давно лежить повне досьє. Байдену не становитиме складнощів оприлюднити пару деталей з нього - на прохання Конгресу. В ОПУ тепер про це знають. Можна вважати, що ОПУ щойно сильно дали по руках. Зрозуміло за що.
    Не здивувало мене й те, що захищати Єрмака побігли віце-прем'єрка Верещук (яка вже побачила в заяві пані Спартц "руку українських діячів") і учасники проекту "Бігус-інфо". А як ви хотіли? То "свинарчуків" що забезпечували ЗСУ вантажівками, швидкими і дефіцитними деталями та публіка захоплено мішає з багном. До Єрмака в них категорично інше ставлення. Єрмака ображати не можна!
    Апдейт. Судячи з усього з ОПУ щойно спустили новий темник. Тепер зелені ресурси і долучені до них голосять одностайно, що пані Спартц лобіює інтереси якихось структур через які типу іде гуманітарка до України. Тобто, що пані Спартц типу краде бабло на гуманітарці! От я мусив передбачити що конгресвумен з США назвуть баригою і мародером. Це ж так по-зеленому! Чого чекати ще від людей, які порушили кримінальну справу по корупції проти Байдена?!

Дописів
    33 569

Типово

Цитата Допис від Vozar Переглянути допис
    А вы очем опять пытаетесь шутить? ))
    кому надо - тот поймет,
    кто вопросы задает - тому и не надо)).

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 230

Типово

Віктор Бобиренко
    10 July, 08:55 ·
    Про скандал із Єрмаком
    От ми дивуємося: чому ми досі не в Європі?
    А тому, що ми ментально різні.
    Ми по різному реагуємо на одні й ті ж ситуації.
    От візьмемо дві ситуації схожих зашкварів.
    1) В Лондоні Боріс Джонсон, крутий, харизматичний і ефективний посипався з прем’єрства.
    Бо у нього в команді завівся один лошара, якого Боріс призначив на якусь посаду.
    А цей чиновник на якійсь вечірці приставав до прілічних людей з непристойними пропозиціями в стилі «паєдємтє в намєра». Для європейців призначати лошару – це косяк. За який треба відповідати. І йти у відставку.
    2) В Україні Зеленський призначає Єрмака головою офісу. Пост неконституційний, зате впливовий.
    Де факто Єрмак – друга людина в державі.
    Єрмак призначає собі посіпаками маніпуляторів Подоляка і Арестовича.
    Але то б півбіди. Маніпулюють усі.
    Але Єрмак, сам син агента ГРУ (а значить апріорі під підозрою), який має бізнеси з рускімі, який сам підозрюється у «вагнергейті» і організації зустрічі Зеленського з Патрушевим в Омані - робить несвітенне.
    Він призначає антимайданівця, соратника януковича Татарова - своїм заступникам по правовому блоку.
    На саму ключову посаду.
    Контролювати суддівських і прокурорських і мєнтовських.
    За таке призначення в Британії – не тільки Джонсон би пішов у відставку – королева би відреклася за такий косяк.
    А у нас це проходить.
    Подумаєш, Татаров трохи дотичний до розстрілів на Майдані. Ну з ким не буває.
    А Зеленський, замість того, щоб навести кадровий лад у своєму офісі – заявляє нам: я з Єрмаком прийшов – з Єрмаком і піду. Йдіть. Типу хтось заплаче.
    Але ніт. Звідусіль гуде: не на часі.
    Їх (Зе! і Є!) пов’язують узи дружби. Як вони один без одного? І мені: не смійте сіяти зараз розбрат. Ми в одному човні.
    От, якщо ми в одному човні – давайте скинемо баласт. Татарова і Єрмака.
    От у чому різниця між нами і європейцями. В уявленні європейців не можна в примарних інтересах держави навіть у складний час пробачати косяки.
    А у нас – можна.
    І ще важливий штрих. Джонсон іде, щоб врятувати репутацію партії і колег. Жертвуючи собою.
    У нас війна.
    І було б патріотично Єрмаку, щоб не думали фігню на Зеленського, що той покриває корєша і антимайданівця - піти.
    От взят і сказати: у Володимира Олександровича немає сил мене звільнити.
    Бо ми друзі. А у нас, за нашою ментальністю друзів наближають до себе, а не віддаляють.
    Але ми ж ідемо до Європи. Тому я, як патріот України (ги!) показую приклад.
    І ми з Татаровим йдемо у відставку і віддаємо себе в руки правосуддя.
    Я би заплакав і сказав, що ми вже у Європі.
    Але ніт.
    Єрак нікуди йти не збирається.
    Бо може у нього інше завдання?
    І ми - заручники української ментальності.
    Винний не тільки Єрмак.
    А і ті, хто кричить: «не на часі».
    І ті хто кричить: нєнуашо, усі своїх не здають.
    А найбільш гидкі ті, хто зараз скаже: о, це в інтересах Пороха.
    І піде в бан. Бо або бот, або дурний.

Дописів
    46 288

Типово

Цитата Допис від Дейнерис Переглянути допис
    Георгій Тука
    10 July, 08:59 ·
    Вітаю, любі українці!
    Скажіть мені, дорогеньки мої, як так сталось, що якась там конгресвумен з Сполучених Штатів, перша етнічна українка в Конгресі США, перший представник Конгресу, який прибув в Україну після 24 лютого, уродженка Чернігівщини ... як так сталось, що ця жінка виявилась непідготовленою та необізнаною в існкуванні головної тези української влади - #НЕНАЧАСІ?!
    Як так сталось, що за честь нашої країни вимушений був віддуватись якийсь маловідомий клерк з МЗС, який в доступній формі пояснив:
    - ставити питання що до агентурної діяльності Єрмака - #неначасі!
    - ставити питання про корумпованого мєнта Татарова, якого Єрмак поставив "координувати діяльність правоохоронних органів" - #неначасі!
    - ставити питання про блокування призначення Прокурора САП - #неначасі!
    - вимагати від Президента США посиленого контролю за використанням українською владою фінансової допомоги - #неначасі!
    Чому лише цьому відчайдушному патріотові, ризикуючи життям, довелось пояснювати, що всі ці питання можуть ставити лише ... агенти Кремля?! Чому лише сорок третя бородавка на сраці МЗС рішуче кинулася в бій, відстоюючи "честь і гідність" патрона?
    Маючи непереборне бажання допомогти пану Олегу Ніколаєнко в боротьбі за перемогу в конкурсі "Найкращий сраколиз року", протягом всього тижня, спілкуючись з американськими політиками, громадськими діячами та кореспондентами, які привезли черговий "караван допомоги", весь тиждень буду їм пояснювати, що:
    - з"ясовувати роль Єрмака в візиті Зеленського до Оману - #неначасі!
    - розповідати про роль Єрмака в зустрічі Зеленського з Путіним в Парижі - #неначасі!
    - досліджувати історію "плівок Єрмака" - #неначасі!
    - досліджувати побудову централізованої корупційної системи на чолі з ОПУ - #неначасі!
    - про долю покидька Татарова, який займався фальсифікаціями справ учасників Революції Гідності - #неначасі!
    - про блокування цим покидьком призначення Прокурора за наслідками Конкурсу - #неначасі!
    - про розмінування Херсонщини одним-єдиним зрадником з СБУ - #неначасі!
    - про корупцію в оборонній галузі та використанні гуманітарної допомоги - #неначасі!
    - про зловживання під час виконання робіт з відновлення зруйнованих об"єктів - #неначасі!
    Перечитав... Якщо я, друзі, щось упустив з того, що зараз #неначасі - нагадайте в коментах, будьте ласкаві!
    Зря он так.

Неинтересно им. Которые внепалитики.

Другое дело волать про то с кем она спит и почему так...

Дописів
    46 288

Типово

Цитата Допис від GALAтея Переглянути допис
    кому надо - тот поймет,
    кто вопросы задает - тому и не надо)).
    Вы в курсе что вот такие вбросы ваши - это троллинг за который должны наказывать? Что бы как сказал выше модератор этот паблик не превращался в мусорник (с)

Дописів
    46 288

Типово

Цитата Допис від Дейнерис Переглянути допис
    Віктор Бобиренко
    10 July, 08:55 ·
    Про скандал із Єрмаком
    От ми дивуємося: чому ми досі не в Європі?
    А тому, що ми ментально різні.
    Ми по різному реагуємо на одні й ті ж ситуації.
    От візьмемо дві ситуації схожих зашкварів.
    1) В Лондоні Боріс Джонсон, крутий, харизматичний і ефективний посипався з прем’єрства.
    Бо у нього в команді завівся один лошара, якого Боріс призначив на якусь посаду.
    А цей чиновник на якійсь вечірці приставав до прілічних людей з непристойними пропозиціями в стилі «паєдємтє в намєра». Для європейців призначати лошару – це косяк. За який треба відповідати. І йти у відставку.
    2) В Україні Зеленський призначає Єрмака головою офісу. Пост неконституційний, зате впливовий.
    Де факто Єрмак – друга людина в державі.
    Єрмак призначає собі посіпаками маніпуляторів Подоляка і Арестовича.
    Але то б півбіди. Маніпулюють усі.
    Але Єрмак, сам син агента ГРУ (а значить апріорі під підозрою), який має бізнеси з рускімі, який сам підозрюється у «вагнергейті» і організації зустрічі Зеленського з Патрушевим в Омані - робить несвітенне.
    Він призначає антимайданівця, соратника януковича Татарова - своїм заступникам по правовому блоку.
    На саму ключову посаду.
    Контролювати суддівських і прокурорських і мєнтовських.
    За таке призначення в Британії – не тільки Джонсон би пішов у відставку – королева би відреклася за такий косяк.
    А у нас це проходить.
    Подумаєш, Татаров трохи дотичний до розстрілів на Майдані. Ну з ким не буває.
    А Зеленський, замість того, щоб навести кадровий лад у своєму офісі – заявляє нам: я з Єрмаком прийшов – з Єрмаком і піду. Йдіть. Типу хтось заплаче.
    Але ніт. Звідусіль гуде: не на часі.
    Їх (Зе! і Є!) пов’язують узи дружби. Як вони один без одного? І мені: не смійте сіяти зараз розбрат. Ми в одному човні.
    От, якщо ми в одному човні – давайте скинемо баласт. Татарова і Єрмака.
    От у чому різниця між нами і європейцями. В уявленні європейців не можна в примарних інтересах держави навіть у складний час пробачати косяки.
    А у нас – можна.
    І ще важливий штрих. Джонсон іде, щоб врятувати репутацію партії і колег. Жертвуючи собою.
    У нас війна.
    І було б патріотично Єрмаку, щоб не думали фігню на Зеленського, що той покриває корєша і антимайданівця - піти.
    От взят і сказати: у Володимира Олександровича немає сил мене звільнити.
    Бо ми друзі. А у нас, за нашою ментальністю друзів наближають до себе, а не віддаляють.
    Але ми ж ідемо до Європи. Тому я, як патріот України (ги!) показую приклад.
    І ми з Татаровим йдемо у відставку і віддаємо себе в руки правосуддя.
    Я би заплакав і сказав, що ми вже у Європі.
    Але ніт.
    Єрак нікуди йти не збирається.
    Бо може у нього інше завдання?
    І ми - заручники української ментальності.
    Винний не тільки Єрмак.
    А і ті, хто кричить: «не на часі».
    І ті хто кричить: нєнуашо, усі своїх не здають.
    А найбільш гидкі ті, хто зараз скаже: о, це в інтересах Пороха.
    І піде в бан. Бо або бот, або дурний.
    Там небольшая неточность

Ермак не второй человек в государстве. Первый.

Потому дальше как то все....нипанятна...))

Звідки Ви
    из здравого смысла
    Дописів
    17 061

Типово

Цитата Допис від Манула Переглянути допис
    Я не про ваше воспитание, а про воспитание вами оппонентов. Деление не видите? А как же "пороскот", который вы воспитываете. И ваша лояльность к провокатору-манипулятору рашеботу (вчерашний его вброс про постановки на Майдане очередное тому подтверждение) тоже раскрывает вас для меня с определённой стороны)) На этом откланиваюсь, всё что хотела сказала
    во как, опять оскорбления... длина что то маленькая еще десяток слов добавьте...

а про пятый анал - не вброс.... во времена майдана были слиты записи как и что они снимали, и где.... много чего было слито.... и кличко уговаривающий очень долго беркутят для картинки помахаться и что им за это ничего не будет... он порешает.... много преступлений было....

А вот вы манула опустились до сепаратизма своей поддержкой и оправданием той фразы что наконец то орки перестали тупить и начали воевать, тем самым больше и лучше убивая украинцев... вы что думаете никто не заметил или не помнит, как вместо того чтоб фразу осудить, вы начали (не одна, а группой лиц) уводить тему в сторону, оскорблять того кто возмутился фразой, т. е. меня и сразу же ярлычок, мол я рашебот.... ох вы и испугались тогда за то что я вас поймал.... это так показательно все.... но вы продолжайте, я внимательно слежу....
    Многие спекулируют на заблуждениях
    и ложных чудесах,обманывая глупое
    большинство.
    ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ

Звідки Ви
    из здравого смысла
    Дописів
    17 061

Типово

Так, все що можу роблю проти того, щоб в Україні не створювали культ однієї особистості з усіма витікаючими наслідками
    мы помним про або)
    большинство.
    ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ

Звідки Ви
    из здравого смысла
    Дописів
    17 061

Типово

Цитата Допис від Пролісок Переглянути допис
    Замените Возар на смит, журналист на украинец а укржурношлюх на кастрюлеголовый. Или это другое, как обычно?
    смит - местный блаженный.... а возар сепар аргументированный... разница то есть.... или какаяразница....
    большинство.
    ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ

Звідки Ви
    из здравого смысла
    Дописів
    17 061

Типово

Цитата Допис від Vozar Переглянути допис
    Он не только выводит. Русня действительно очень сильно его потрепало.. заводы у него ещё есть..которые он тоже ставит на паузу практически...

Тут какой нюанс есть, как мне кажется

Походу. Кратко.

Тема олигархов очень интересна на самом деле. И начать нужно с того что в Украине несколько.....эээээ....искажённая картинка кто такой олигарх. И в том есть и объективные и субъективные политико-коньюктурные моменты.

Сегодня олигарх это ругательное слово и пугалка. На самом деле все не совсем так.

Начнем с того что олигархи есть в ЛЮБОЙ цивилизованной стране. И они там очень успешны и полезны тем обществам. Потому что они приняли правила игры (законы) - которые прозрачны, логичны и справедливы. Как с точки зрения общества, так и олигархов.

И именно принятия таких законов и требовал запад от Украины все эти годы. Другими словами ДОГОВОРИТЬСЯ с олигархами о правилах цивилизованного сосуществования.

Понятно что такой процесс болезненный - и никто из наших после полного властвования при кучм/яныков делиться властью не хотел. Но процесс пошел ещё с 15 года. Кто оказался вменяемым - с теми рисовали красные линии, кто пошел ва банк на беспредел - тех ломали. Важно - государство ломало справедливо за беспредел.

В итоге не договорились. Отказались от рисования красных линий и поставили на беспредельщика. И выиграли в 19. Про интересы Украины речи нет. Все вернулось на исходное - кучмо/яныковское. Правда беспредельщик поднялся. В их иерархии, что им не понравилось.

Но я который раз повторяю - запад все видит и прекрасно понимает кто что стоит и кто за кем стоит. И когда Украина опять спросила Европу - так нам как - можно к вам? Украине ясно и четко сказали - конечно. Вот как с олигархами ДОГОВОРИТЕСЬ - так и приходите. Тогда ещё война не было.

Ну и тут мы вплотную приходим к двум вещам.

Объективной - выше говорил - олигархи это ругательство в Украине.

И второе - субъективное - договариваться должен был тот, кто в принципе без бумажки говорить не особо умел. И в жопке у которого собсно торчала рука беспредельщика.

И вот обладатель столь выдающихся государственных компетенций должен был сделать выбор - продолжить путь предшественника и продолжить рисовать красные линии, как требовал запад или глядя в рейтинги топнуть ножкой в крутом видосике.

Угадайте с одного раза что он выбрал.

Я не буду пространно о этом скандальном законе об олигархах, от которого у Венецианской комиссии глаза на лоб полезли, а олигархи сразу сказали куда мальчик может его засунуть. Важно - вежливые европейцы после того как отошли от шока тихо но твердо сказали - ваш закон может быть ТОЛЬКО после внесения правок Венецианской комиссии. Также вспомните мягко говоря нелегитимные зачистки СНБО которыми как любимыми игрушками любил хвастаться Супермен.

Но зато. Вот посмотрите сколько сейчас будет ниже допысов от зебилов - правильно Супермен олигархов под плинтус заганяет, забрать у нихвсе нада!, маладецвовка и т п шариковщина.

На что собственно и рассчитывает Зеленский. Рейтинги важнее. Всегда и везде. Хоть война хоть нет.

Почему это плохо Украине и украинцам.

Потому что де факто весь промышленный/медийный/сх комплекс/газовый/электрический финансируется и управляется деньгами олигархов. Читайте правильно - наполнение бюджета Украины зависит от денег олигархов. Это - объективная реальность.

Забрать? Национализировать? Дальше что? Строить СССР? В нашей реальности 2022 это правильно говорить строить Венесуэлу?

Другой вариант - забрать у этих и отдать своим? Но тогда что поменяется для Украины кроме того, что Супермен станет одним из самых богатых воров в Европе. В мире не потянет - там путин, африканские арабские диктаторы....

И опять, блин как они задрали - пиндосы же ! Опять что то вякают, опять что то требуют- законы правильные, контроль за коррупцией... Мешают сцуки.

Но я отвлекся ))

Так вот - наши олигархи не шутят. И выключение из медийного поля пула популярных телеканалов - демонстративная передача их государству - это такой себе предупредительный выстрел. От тех кто обладает куда более мощным оружием.

И последнее - что бы два раза не вставать. Я категорически против беззакония. В данном случае беззакония олигархов в Украине. Беспредельщиков. И это нужно ломать и прекращать.

Но я категорически против ломания экономики Украины ради рейтингов временных политиков.

Я за требования пиндосов и гейропейцев! ))
    руки прочь от святых людей!)))

особенно одного и кроме одного
    большинство.
    ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    13 994

Типово

Рашебот себя и без указания ников узнаёт)) И продолжает клепать свои манипуляции ((

Звідки Ви
    из здравого смысла
    Дописів
    17 061

Типово

Рашебот себя и без указания ников узнаёт)) И продолжает клепать свои манипуляции ((
    сепарша, зарабатывай на срок....
    большинство.
    ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    13 994

Типово

Цитата Допис від Ustas77 Переглянути допис
    сепарша, зарабатывай на срок....
    Что ещё рашебот вкинет?
    Поучения ВСУшникам было, к стенке националистов было, постановки на Майдане было, сепарша ... далі буде ...

Дописів
    84 378

Типово

Цитата Допис від Янь Переглянути допис
    Ну він же не самостійно таким став. Вклад кожного, на жаль.
    ...
    обійняти и плакати )) колись питала Вас, як ви вцілили:
    тут за бажання цих вкладів нахапати можна -- уууу! -- багато.
    але можна й не всотувати
    хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?

Звідки Ви
    из здравого смысла
    Дописів
    17 061

Типово

Что ещё рашебот вкинет?
    Поучения ВСУшникам было, к стенке националистов было, постановки на Майдане было, сепарша ... далі буде ...
    опять стенкаособенно про националистов))

манула, продолжай.... в той вашей ситуации экспертиза показывает, что есть состав преступления совершенной группой неустановленных лиц.... но к сожалению этого пока недостаточно для заведения реального уголовного дела... но это пока, что неустановленных, что недостаточно... думаю совсем скоро это изменится... возар вон уже чуть ли неприкрыто много чего из-за нервов вкидывает и сдает))... и вы до этого дойдете.... я умею ждать

.. смотрю, даже знающие вас лично люди охфигели))) суть свою не скроешь... разве что спрятаться остается
    большинство.
    ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ

Дописів
    33 569

Типово

Так, все що можу роблю проти того, щоб в Україні не створювали культ однієї особистості з усіма витікаючими наслідками
    не хотела отвечать серьезно, но отвечу...

когда в стране война, все нормальные люди и патриоты,
    объединяются вместе против общего врага, и только так...
    не опускаются до разборок и сведения личных счетов.

вы же сейчас, похожи на шакала из известного мультфильма,
    не только вы одна (это собирательный образ)
    и вызываете только одно чувство - отвращение...

если вы не понимаете, как убого выглядите со стороны,
    то это и обьяснять не имеет смысла...

Сторінка 734 з 1230 ПершаПерша ... 234634684724725726727728729730731732733734735736737738739740741742743744784834 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті