| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Борислав Береза
Многие прочитали новость о том, что компания Ахметова SCM выходит из медийного бизнеса. Но не все смогли правильно прочитать написанное. А дело в том, что никто не планирует передавать государству медиа. Они просто вернут лицензии. А дальше сами, пацаны. Сами. Сами платите за лицензии, сами платите зарплату и сами оплачивайте создание контента для канала. В общем, за свой пиар на едином телемарафоне платите сами. И это не дешевое удовольствие.
Но самое главное, что передаются не сами каналы, а лицензия. Так что каналы придётся создавать. С нуля. И тоже самим. А Украина, Украина-24, НЛО, Индиго и Футбол-тв исчезнут из нашего эфира. А за ними исчезнут и остальные. В общем, скоро у нас останется только телеканалы Рада, Дом, 1+1, Квартал-95 и может быть Суспільне. Вот что чудный закон про олигархов делает. Так что есть у меня подозрение, что в ближайшее время у нас не останется медиа, которые не были бы подчинены государству, а точнее Банковой. Или тем, кто дружит с ОП. Как в России. Так что сегодня Украина сделала большой и уверенный шаг к тому, чтобы наше информационное пространство уподобилось тому, которое создал Кремль в России.
Кстати, свои медиа Ахметов перенёс в Польшу. Потому что в Польше нет такого закона. Браво, ОПешечка!
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
На спутнике они будут, на ютубе тоже. Тут другое печально.
Налоги и сам побег гудка,
Но новые времена требуют новых подходов.
Парадокс Молдавии не иначе вдохновил, когда эмигранты решают как жить оставшимся, а наших сейчас под 8 млн.
Ну и видимо у него есть понимание, что меньше их точно не станет в ближайшее время. Что в целом никак на перемогу не тянет.
Так что тут чистая прагматика.
Красиво развел вавочку ибо нехер тупье типа данилова и подоляка возле своих ушей держать
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
Віктор Бобиренко
Шляхта
Я народився в бараці у Казахстані у місті Кентау. Там був табір на свинцевому руднику.
Там жилии колишні "сідєльці" ГУЛАГу.
Мій далекй пращур по батьковій лінії був у першому козацькому реєстрі від 1583 року за часів його славної величності короля Стефана Баторія. І бив орків під Псковом.
Мої пращур воювали і за гетьмана Богдана, і в російській армії, і з Наполеоном, і на Шипці і під Мукденом.
Мій дід по мамі був з гайдамацького роду і сам був петлюрівським офіцером.
Так, мої воювали за імперію. Але не косячили. Билися чесно, не підлизували і в генерали не вийшлии. Я прийняв своє прізвище з великою відповідальністю.
Так, наша хата у Полтаві була поруч х хатинкою Марусі Чурай.
Пам'ятаєте: "Грицю шапка до лиця - люблю Гриця молодця"?
Так, я відпрацьовую за Грицька Бобиренка всім своїм життям.
Я чесно прийняв своє прізвище. Шляхта - це відповідальність перед предками. І для мене важливо - передати честь моїм синам. А їх у мене троє.
Шляхта - це відповідальність перед синами.
Тому я не був ні в СС, ні в КПСС. Я не був у партії регіонів чи ОПЗЖ. Щоб соромно перед дітьми не було.
А ось Володимир Олександрович Зелленський - сорому не боїться.
Бо його голова офісу Єрмак - має татка офіцером російського ГРУ. Бо Андрій Єрмак - був з 2006 року помічником регіонала Тадеєва.
І під час підписання Угоди по Севастополю, і по Чорноморському флоту. Єрмак допомагав Тадєєву голосувати драконівські закони 16 січня 2014 року.
Для мене СС, КПСС і партія регіонів - це однаково. За все має бути соромно.
Єрмак ніколи не каявся перед українським народом за своє перебування там.
Але Зеленський? Він взяв за девіз НАШЕ святе правило: "Армія. Мова. Віра." І щоб я повірив, що це щиро - він би мав доказувати це кожного дня.
Він має проклясти СС, КПСС, ПР і різні ОПЗЖ.
і їх лизоблюдів - татарових/єрмаків.
Щоб очолювати націю козаків - треба відректися від запроданців - яничарів і янучарів.
Бути шляхтою - це бути брезгливим до зашкварів.
Інакше - несправжній гетьман.
А Вовчик такий: "Я з Єрмаком прийшов, я з Єрмаком і піду".
Шляхта двиться погордливо і з брезгливістю.
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
Цитируете Березу? Это того, кто в женском монастыре от повестки прятался? Да, период войны приоритет гос каналы и меньше пиарящихся рож " патриотов" , вроде березы, с десятилетним стажем. В период войны, только д..б раскачивает страну... сидел бы и дальше молча в монастыре с монашками.
Да кто сейас вообще, кроме пенсионеров, смотрит телевизор и зачем?
навчатись в академії ФСБ,
працювати в контррозвідці ФСБ,
після цього бути призначеним Зе головою СБУ в АР Крим
done
хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?
Венедиктова не соглашается со своим отстранением https://www.pravda.com.ua/rus/news/2022/07/18/7358802/
В то же время, как сообщили УП источники в Офисе генерального прокурора, Венедиктова не согласна с решением о своем отстранении и в понедельник была на рабочем месте.
По словам собеседников, на 10 часов утра Алексей Симоненко, на которого возложено исполнение обязанностей генпрокурора, хотел провести рабочее совещание. Находившаяся в офисе Венедиктова изъявила желание принять в нем участие. Симоненко был против этого, и совещание не состоялось. Однако Симоненко встретился с заместителями генпрокурора и сказал им, что никаких кадровых изменений не планируется."
В Игноре: VitЁk, Alex_I, Антуриум . Из предвыборной программы Зеленского. "Одразу хочу запевнити — іду на один термін, щоб змінити систему заради майбутнього."
Чи правда, що стадо яке за минулої влади 4 роки волало, що треба звільнити генпрокурора Луценка, за те що на їх думку не покарав вбивць Небесної Сотні (хоч цим займався окремий злочинець на прізвище Горбатюк, а вбивці сиділи в СІЗО поки їх не відпустив Зеленський)... в результаті отримало фактичного керівника, який був причетний до цих злочинів, будучи шавкою режиму януковича? (цы)
хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?
Не могу не поделиться, поскольку, как я погляжу, зебильское отребье все еще кишит на форуме. И ни пацакские пули, ни ракетьі, ни наше славное СБУ ету поганую глобусятину не берут.
Олег Козак
Стало известно, что глава СБУ Иван Баканов отстранен Президентом Украины по 47-й статье Дисциплинарного устава ВСУ. Она предусматривает ненадлежащее исполнение или неисполнение служебных обязанностей, которые повлекли за собой человеческие жертвы, другие тяжелые последствия или создали угрозу для наступления таких последствий.
И вот тебя, извинявшегося перед Кадыровым и плясавшего перед Безлером четырежды уклонявшегося от повестки игрока хуем по роялю одна там бородатая бабушка волею своего бабла и зомбоящика выносит на пост Президента воюющей страны, и ты на должность главы СБУ - структуры, требующей чрезвычайно тонкой настройки, реально руководить которой может только человек, проработавший в ней годами, знающий её изнутри и имеющий вес и авторитет именно в ней - назначаешь продюсера команды клоунов.
И все вместе оба-два вы три года сидите, и, вытирая жопу предупреждениями американской разведки и Байдена лично, околачиваете хуем рояль зачеркнуто груши, рассказывая про асфальтированные дороги, глаза Путина и майские шашлыки.
Казалось бы. Что, ну что, *****, могло пойти не так??
Откуда, откуда 651 госизмена, 198 уголовных дел и 60 перебежчиков??
Да как так-то? Да не может же быть-то!
Вот xuy. Вот рояль. Хорошо же сидели!
Вот небритый баритон. Вот футболка.
И на тебе. Ошибка такая. Чудовищная.
А, POHUY.
Хоть поржем.
якось пропустила дуже важливий посил від Павучків.. Квіточка не так вже й помилялася, тільки ж питання ставити треба не до Павучків
От що цікаво......
За крайні 3 дні з понеділка надійшло 11 замовлень, кількість сіток потрібна 42 (і до понеділка теж була черга)- це тільки хто сказав, скільки потрібно в штуках, ще було замовлення: "Побільше, не можемо сказати, дуже багато". Було - "Дайте 10 сіток загальною площею 1200 метрів квадратних (кілометр двісті метрів - от дайте зараз), вже який раз інші прямо вимагають, майже шантажують- "Дайте прямо зараз 100 метрів."
І тут риторичне питання:
Ми 8 років плели, кожен день, у нас була завжди черга, десь місяць, навіть іноді по 2 місяці Вояки чекали, коли сплетемо. Так це фронт був на Донбасі. А зараз фронт-вся Україна, і техніка і позиції горять, і нова техніка приходить, і волонтери пруть машини, і ТРО і Нацгвардія і медики, і що? Хтось десь думає, що волонтери це все обплетуть? Це де стільки основ, тканин, фарби для тканини взяти і як це взагалі? Зараз ще люди не дуже працюють і можуть приходити волонтерити. Але вже потихеньку на роботи виходять і скоро стануть меньше ходити, а нам потрібно фізично кожну стрічку в основу вплести. Невже ніхто не може якесь виробництво організувати і поставляти для армії масксітки?
А головне, хлопці з окопів просять одну, дві сіточки, керівництво повище - від 100 до 1200 метрів. Так чого керівники підрозділів не піднімають ці питання на вищому рівні? не дзвонять і не викручують руки Міністерству оборони, чи хто завідує забеспеченням?
Космічні кораблі бороздять вже космос як маршрутки, а виробництво сітки навіть Маск не може організувати? Це така супернанокапецьважка технологія? Нічого не розумію. Може хто знає, то поясніть, будь ласка, шо відбувається? Може всією Україною скинемось на верстат, який буде цілодобово плести і відрізати кому 100, кому 1200 метрів, кому поштучно 105 сіток за раз відвантажить (і так намагались замовити).
А ми будемо тільки сидіти і кнопочку вкл-викл. натискати.
Можемо навіть безкоштовно, як всі ці роки.
Які будуть версії, бо вже голова пухне від кількості потрібного маскування.
Ps. Сітку розміром 6*8 плетуть цілий день з 9 до 17 десь 20 плетунів +- ще декілька, + ріжуть тканини на смужки, + фарбують, возять, перетягають, ріжуть основу, думають, де взяти це все кожен день і як все організувати, кормлять хоч бутерами в кінці кінців. Це процес, в якому задіяно дуже багато людей. От і раxуй ТЕ
Перший в історії США ʼʼухилянтʼʼ, військовий медик Desmond Doss, у битві за Окінаву, 1945, виніс з поля бою 75 поранених солдатів.
а тепер дивитесь - керівники підрозділів формують заявку на 1000 метрів маскувальної сітки. МО, чи хто завідує забеспеченням погоджує заявку та виділяє 1 млн грн цьому підрозділу на закупівлю сіток - керівники обналичивают деньги у "поставщика" сеток, тобто перечисляют кошти за якобы поставленные сетки, а на самом деле берут у волонтеров.
и все в плюсах : у солдат сетка есть, волонтеры исполнили долг, МО выполнило заявку и кто то немного заработал денег.
и кто будет поднимать эти вопросы?
понятно что 1-2-3 сетки в окопы напрямую - совсем другое дело
Востаннє редагував 1234A: 20.07.2022 о 20:31
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks