| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Скоро во всех новостных лентах и тв-каналах страны будет исключительно одобренное подоляком с ермаком.
Например, как это было
https://censor.net/ru/video_news/331...soloveva_video
Посли G7: призначення керівника САП є критично важливим
Странно как-то, почему не с ермаком встречались? ))
Убожище кацапське, Манула робить помилки РІДКО. І не дуже грубі. У вашого бидло-стада помилок більше, ніж клитін у твоєму тілі. Тицяти рилом кожного з вас у КОЖНУ вашу помилку - для цього треба кинути ВСІ справи та не їсти/не спати, а займатися лише цим, і все одно часу не вистачить. Тому я тицяю вас харями лише в НАЙГРУБІШІ помилки - наприклад, у "проблеММы" у хворого Юстаса: як правильно пишеться це слово знають навіть першокласники. Так що засунь своє лайно, яке ти намагався у мене жбурнути, в свій хавальник!
Так весело бачити звинувачення у "глупости" через одну помилку від миючого засобу, у якого цих помилок більше, ніж вона слів знає.
Я так розумію, ти лише сльози ллєш цілодобово, якщо в тебе ТАКУ реакцію викликає той факт, що в когось РІЗНІ емоції?не, ну кроме Дейнерис, эту дурочку постоянно что-то то радует, то печалит.Чи ти цілодобово регочеш, як шизофренічка під кайфом?
Так, оббріхуванням та розповсюджуванням кремлівської пропаганди, як ваше бидло-стадо, не займаюся, тому в мене більше вільного часу, ніж у вас.занятий видно других нет)).
Востаннє редагував Дейнерис: 12.07.2022 о 02:30
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
Зрадоёпки, идите уже прибором на батарейках поработайте раз уж никаких дел семейных вечерних нет...сразу видно, за бабло строчат.
З.Ы. о, и днробаба тут как тут, я уже и переживать стал, думал пропала, дрыснула от греха подальше.
Редактор "Європейської правди" Сергій Сидоренко та головна редакторка "Української правди" Севгіль Мусаєва поговорили з першою представницею американського Конгресу Вікторією Спартц
Вікторія Спартц (Спарц) – емігрантка з України, що виграла на виборах у Конгресі США – днями оприлюднила жорсткі звинувачення на адресу українського керівництва, передусім до Андрія Єрмака, та отримала не менш жорстку відповідь від Києва та від своїх колег з Конгресу. Ми поговорили з Вікторією, щоби почути її аргументи.
Розмова виявилася непростою і дуже неоднозначною: треба визнати, що багатьом звинуваченням бракує грунту, а деякі закиди відверто обурюють – від припущень, що Україна може продавати зброю "наліво" до непродуманого порівняння ЗСУ з німецькими військами.
Ustas77 стосовно написання в/на Україні: сам предлог стал оружием мошенников из тупой толпы... мне допустим всеравно как говорят в или на...
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks