Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 693 з 1230 ПершаПерша ... 1935936436836846856866876886896906916926936946956966976986997007017027037437931193 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 24593, показано з 13 841 по 13 860.

Тема: Балаканина - 3

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 213

Типово

Цитата Допис від Ustas77 Переглянути допис
    секта смешная, сколько лет республиканцев гамериканских в рашалюбви и агентстве обвиняли.... а сейчас их боготворят, цитируют, за соц сетями следят, еще бы по древней рюссськой традиции поклоны в ножки нужны - недоробатываете)))
    ... кто не понял, я про республиканку спарц...
    Спарц фанатка паРАШІ?? Та щоб ти здох за цю брехню, шавка ху.йловська! Вона українка та один з НАЙБІЛЬШИХ ЛОБІСТІВ України у Штатах! Лише ВОРОГ та НЕНАВИСНИК України може звинувачувати її у любові до паРаші, водночас відмазуючи Єрмака, якого у зв'язках із Ху.йлом не звинувачував хіба що лінивий.

Віктор Бобиренко
    1 ч. ·
    Дивовижне поруч
    Вчора конгресменка від штату Індіана Вікторія Спартц (яка є українкою за походженням) звернулася до президента США Джо Байдена з проханням.
    Суть прохання: надати пояснення щодо процедур нагляду, пов’язаних із главою Офісу президента України Андрієм Єрмаком.
    Весь лист не опубліковано, бо там є якась таємниця.
    Однак, у загальному описі листа є коротка згадка про нібито наявність "різноманітної розвідувальної інформації щодо дій пана Єрмака в Україні та його імовірних зв'язків з Росією".
    Тобто щось про "вагнергейт" та (можливо) історію про те, хто ж так активно допомагав розміновувати Чонгар перед російським нашестям.
    Конгресвумен також згадує в листі, що глава Офісу президента призначив своїм заступником Олега Татарова, тоді як він "затримує призначення незалежного антикорупційного прокурора понад рік, через що САП і НАБУ не функціонують".
    Українка підозрює Єрмака в роботі на росіян і спробах гальмування надважливої реформи.
    Нічого собі звинувачення?
    Хоча тут ще немає історії з Великим крадівництвом.
    І тут понеслося. Чиновник МЗС України Олег Ніколенко розкритикував звернення Спартц до Джо Байдена.
    Що етнічна українка, (яка всю дорогу є найбільшим лобістом України у США) - "робить спроби повернути в американську політику класичні наративи російської пропаганди".
    То виходить, що і я, якщо стверджую, що гонитель Майдану Татаров муд"к і шкодить Україні, а Єрмак таки причетний до "вагнергейту" - то і я російський бот? Ахкакінтєрєсно.
    Ну, мені в компанії Вікторії Спартц - бути не соромно.
    А ось вислів чиновника:
    - Радимо пані Спартц полишити спроби заробити собі додатковий політичний капітал на безпідставних спекуляціях довкола теми війни в нашій країні та горі українців.
    Оце якраз цинічна маніпуляція.
    Це хто ж тут спекулює на горі українців?
    От у мене купа горя.
    Але називати зрадників і муд"ків - зрадниками і муд"к"ми - це святе право вільної людини.
    Тим більше, якщо ці заяви підкріплені перевіреною інформацією, наявною у США.
    І це все робиться якраз для того, щоб горя в українців надалі було менше.
    І далі пішак Єрмака - Ніколенко - договорився до того, що подібні звернення сповільнюють надання Україні необхідного озброєння.
    Опанькі.
    А може навпаки? Наявність Єрмака в офісі сповільнює це надання? А викинути усіх єрмаків/татарових/подоляків з офісу - хоп - і процес передачі зброї явно прискориться.
    Тільки схоже, дехто в офісі готовий швидше здати українців, ніж подільничків.
    Ну а Ніколенко вже не перший раз палиться тим, що в МЗСі працює відбілювачем Єрмака.
    Запам'ятайте це прізвище.
    «Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)

Дописів
    25 870

Типово

Цитата Допис від Ustas77 Переглянути допис
    ....
    а на счет ермака, обычная логика - агент врага на том уровне где ермак, киев бы за месяц был бы взят (образно).... не конечно можешь ресничками, попкой пошевелить на счет многоходовочек....
    даже не так - если республиканцы раскрутят то это скандал похлеще Бориного
    кому это выгодно - вопрос риторический

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 213

Типово

Цитата Допис від Vozar Переглянути допис
    Цитата Допис від Мафальда Переглянути допис
    ніколи в житті нормальні українські політики не орієнтувались лише на одну парламентську партію в Штатах і ось знов
    Да это просто праздник кокойто наблюдать этот перепуганный зелёный вой во всех пабликах - на украинку конгрессмена был первый высер, теперь пошли гадить выше - на её партию. По той же методичке - сри на говорящего. Зафулди всеми силами ЧТО она сказала...
    +1000
    Цитата Допис від Заурус Переглянути допис
    Мне очень интересно, почему ты всех незнакомых тебе людей, как только речь заходит не по методичке поливаешь гавном и оскорбляешь ?
    Бо ти І Є лайно. До того ж, в хлам проросійське.
    Где-то громко захохотал Свинарчук с Порошенко
    Якого клоун, щойно зійшов на посаду, ВВІВ В СВОЄ НАЙБЛИЖЧЕ КОЛО! Жери це, сволота ху.йловська!
    и сын Михаил в футболке с надписью Russia
    Просто цікаво, скільки ще років рашоголові будуть "обсасывать" цю незначну подію?
    Гонтарева с Супрун аплодируют стоя
    Яких на Заході НА РУКАХ носять.

Дописів
    46 288

Типово

Походу.

Белингкет говорит - Ермак агент русни
    Британцы говорят - Ермак агент русни.
    Американцы говорят - Ермак агент русни.
    Наши говорят - Ермак разминировал Чонгар

Зебилы задумчиво морщат лобик - кому это выгодно....))
    Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)

Дописів
    25 870

Типово

Цитата Допис від Дейнерис Переглянути допис
    +1000

Бо ти І Є лайно. ....
    знаменитый путешественник кожухов подсказал?

Дописів
    25 870

Типово

Походу.

Белингкет говорит - Ермак агент русни
    Британцы говорят - Ермак агент русни.
    Американцы говорят - Ермак агент русни.
    Наши говорят - Ермак разминировал Чонгар

Зебилы задумчиво морщат лобик - кому это выгодно....))
    с христо понятно - британцы? ох подгорает у русни от Ермака

Пешеход года 2009 Аватар для after midnight
    Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    15 550

Типово

отблін
    Міністр оборони Британії Бен Воллес у суботу заявив, що вирішив не брати участь у виборах нового лідера Консервативної партії після відставки Бориса Джонсона

Дописів
    21 957

Типово

Коротко? Бгггг
    как ответ на вопрос - да, это коротко

остальное, то шо ваше не процитировал просто бгггг эмоциональное, чушь какая то, поскольку оно без факторное, а у от вас подается как факт с доказательствами. У вас почему то не получается это за собой заметить - или не умете или не хотите, т.к. не положено

В связи с этим неприятным обстоятельством вам вопрос: Вы точно желаете победы для Украины или всего лишь добиваетесь поражения текущих при власти, и остальное "что да как, что повлечет" вас не интересует?
    ,

Звідки Ви
    Make America Great Again
    Дописів
    59 041

Типово

Как же рвет прохоскот , от раскаленной жопы днробабы хоть прикуривай, хотя этот БДСМ под силу токо Возариусу

Дописів
    46 288

Типово

Цитата Допис від KpoT Переглянути допис
    как ответ на вопрос - да, это коротко

остальное, то шо ваше не процитировал просто бгггг эмоциональное, чушь какая то, поскольку оно без факторное, а у от вас подается как факт. У вас почему то не получается за собой заметить - или не умете или не хотите, т.к. не положено

В связи с этим неприятным обстоятельством вам вопрос: Вы точно желаете победы для Украины или всего лишь поражения текущих при власти, и остальное "что да как, что повлечет" вас не интересует?
    ,
    Только один вопрос - какие ФАКТЫ приведены в посте вашего ополиза платного?
    Можно конкретно?

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 213

Типово

Кто то понял какая связь между этим курлыканьем и вопросами конгрессмена почему блокируют прокурора и НАБУ татаровы/ермаки?
    А вона повинна бути?
    Походу.
    Если бы например Дейнерис запостила цитату рашевского гауляйтера про то как Украина гнобит оккупированные территории - я представляю сколько бы тут говна вылилось от партии птичниц..
    А тут нет...чинно так - кококо..да, я тоже в рашасми прабомбы читаю...аййай.. понимаю....
    Та шо там гауляйтер! Я вчора процитувала слова росіянина про Джонсона. ГАРНІ слова. Так деякі шизануті цифри й досі на кизяк виходять.
    Цитата Допис від Антуриум Переглянути допис
    Да не с утра,а с утра до вечера и 24 на 7.))
    И каждый день у них новая зрада. Запустили волну говна,день поколотили,обосралисьи а следующее утро запускают новую.
    Это ж сколько должно быть свободного времени,чтоб находить все ото говно в пабликах,а потом его сюда копипастить?
    Не. Стопудово им уже готовые вбросы выдают. Одни на всех. Потому и обсираются так дружно,когда им показывают что все их истерики и вой высосаны из пальца.
    Невже Абдурім один раз написала ПРАВДУ про своє бидло-стадо??? Я в шоці! Чи це хтось зламав її акаунт?

Дописів
    21 957

Типово

Только один вопрос - какие ФАКТЫ приведены в посте вашего ополиза платного?
    Можно конкретно?
    нельзя

Дописів
    46 288

Типово

Цитата Допис від Smith Переглянути допис
    Как же рвет прохоскот , от раскаленной жопы днробабы хоть прикуривай, хотя этот БДСМ под силу токо Возариусу
    Тут другое интересно.

Почему вы срали кирпичами этажами тут при любом мемчике рашевском до 2019 года, а щас только языком своим свой же анус тренируете на заявления официальные американских конгрессменов в политической прорусской коррупции в Украине?

Дописів
    46 288

Типово

нельзя
    Бггг.

Ярко сгорел борцун

Дописів
    21 957

Типово

Бггг.

Ярко сгорел борцун
    натягивайте гандон на швабру самостоятельно, нет необходимости вам помогать в столь благодарном занятии, т.к. знаю - у вас получится )

Дописів
    56 385

Типово

Миха Чаплыга
    16 хв ·

коротко и ясно
    Ой как интересно!
    Тоесть Салливан и Ермак расширили ( думаю не без совета со своими президентами) формат сотрудничества включив в него военных - Милли и Залужного.
    Теперь эта курица пытается плюнуть в Салливана и Ермака и тем самым подосрать Милли и Залужного,а у наших зрадойопов это вызывает восторженный экстаз...
    Вопрос " на кого они работают?" даже не возникает. Ясно,как божий день.

Звідки Ви
    Make America Great Again
    Дописів
    59 041

Типово

натягивайте гандон на швабру самостоятельно, нет необходимости вам помогать в столь благодарном занятии, т.к. знаю - у вас получится )
    это по линии диареис , или вы подразумеваете что возариус того? глиномес ?

Дописів
    56 385

Типово

Этапять!
    А можно я у Вас это стырнЭтю?
    Тут частенько возникает желание ответить нечто подобное порохоботам.))) Особенно когда они начинают вой про растущие рейтинги своего кумира и его заслуги.

Дописів
    21 957

Типово

тырнЭтте )

Дописів
    21 957

Типово

здається гроза починається

нарешті

Сторінка 693 з 1230 ПершаПерша ... 1935936436836846856866876886896906916926936946956966976986997007017027037437931193 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті