Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 691 з 1230 ПершаПерша ... 1915916416816826836846856866876886896906916926936946956966976986997007017417911191 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 24593, показано з 13 801 по 13 820.

Тема: Балаканина - 3

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 213

Типово

Цитата Допис від KpoT Переглянути допис
    Наверху, те кто в теме, на/при информации разберутся
    Лише ідіот може вірити в те, що зелена влада РОЗБЕРЕТЬСЯ, а головне, що це буде НА КОРИСТЬ України.
    «Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)

Пешеход года 2009 Аватар для after midnight
    Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    15 550

Типово

Цитата Допис від ohdesu Переглянути допис
    ⚡️США передадут Украине боеприпасы для HIMARS с дальностью до 300 км.

Можно по рашке йопнуть
    не розповсюджуйте фейки.
    читаєм уважно мене.

Цитата Допис від after midnight Переглянути допис
    ...
    до того ж сенатори Гремі та Блюменталь зараз повертаються в штати, аби переконати сенат постачати нам більш далекобійні ракети до HIMARS (не на 80 км. максимум, як зараз, а здається до 300 км.), і теоретично їх можна буде поставити протягом 60 діб.
    ...
    тобто ніхто ще не збирається нам такі ракети передавати.
    але якщо для нас все буде гарно, то це можливо.

Звідки Ви
    Украина, г.Днепропетровск
    Дописів
    16 838

Типово

и обнадеживающие новости,
    походу, что-то готовится..

Жителів окупованого півдня України просять терміново евакуюватися: ЗСУ готують наступ

Віце-прем'єр Ірина Верещук закликала жителів окупованих частин Херсонської та Запорізької областей "виїжджати й вивозити рідних всіма доступними способами"
    За її словами, це необхідно, щоб ЗСУ під час наступальних дій не наражали на небезпеку цивільне населення.

"Наша артилерія повинна працювати, тому що деокупація включає збройне застосування сили, ми ж розуміємо це.
    Тому виїжджати й вивозити своїх рідних треба всіма доступними способами
    ", - заявила Верещук в ефірі національного телемарафону.

и еще:

"Шановні мешканці Олешківської громади та Херсонщини, якщо ви проживаєте поблизу розташування об'єктів,
    де проживають ворожі солдати РФ або розташовані ворожі ППО, склади з боєприпасами, є скупчення ворожої техніки,
    наполегливо рекомендую їхати звідти подалі. ЗСУ йдуть", - написав Євген Рищук, мер окупованого міста Олешки Херсонської області.
    "Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)

Дописів
    46 288

Типово

Цитата Допис від KpoT Переглянути допис
    Я обратил внимание на Вашу нездоровую активность в вопросе генерации зрады и конечно главным образом на то, что ответ (промежуточное что то) таки на официальном сайте МЗС Украины

посмотрим, какое будет развитие событий, т.к. вот эти вот бодания политические подз****ли, вред от которых в первую очередь будет сказываться на настроениях граждан Украины. Наверху, те кто в теме, на/при информации разберутся, а вот народ баламутить в период войны крайне непозволительно
    Жуем методичку - срем на говорящего?

Ок ))
    Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)

Дописів
    46 288

Типово

Цитата Допис від Дейнерис Переглянути допис
    Лише ідіот може вірити в те, що зелена влада РОЗБЕРЕТЬСЯ, а головне, що це буде НА КОРИСТЬ України.
    Ненуче.

Сами на себя выйдут.

Сами себе пальчиком погрозят в зеркало.

Запишут видосик - мы разобрались. Все исправили. Зрада отменяется. Не забываем сплачиваться!

Все как в Рашке

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 213

Типово

Цитата Допис від after midnight Переглянути допис
    не розповсюджуйте фейки.
    читаєм уважно мене.
    Я в шоці від цього нахабства. А хто ти такий, щоб саме ТЕБЕ читати? Де написано, що ти істина в останній інстанції?
    Цитата Допис від Alexs Переглянути допис
    и обнадеживающие новости,
    походу, что-то готовится..
    Жителів окупованого півдня України просять терміново евакуюватися: ЗСУ готують наступ
    Цій "новині" вже два чи три дні. Менше на рашистських каналах зависай і не будеш пропускати УКРАЇНСЬКІ новини.
    «Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)

Звідки Ви
    из здравого смысла
    Дописів
    17 061

Типово

Цитата Допис від Vozar Переглянути допис
    Жуем методичку - срем на говорящего?

Ок ))
    жуём методичку - срем на кого укажут?

Ок))
    Многие спекулируют на заблуждениях
    и ложных чудесах,обманывая глупое
    большинство.
    ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ

Звідки Ви
    Украина, г.Днепропетровск
    Дописів
    16 838

Типово

на Шри-Ланке тоже не стабильно, переворот..

На Шри-Ланке протестующие захватили дворец президента.

Экономика Шри-Ланки "полностью рухнула", теперь страна не может позволить себе покупку импортной нефти,
    заявил в среду премьер-министр Шри-Ланки Ранил Викрамасингхе.

"Мы столкнулись с ситуацией, которая гораздо серьезнее простой нехватки топлива, газа, электричества и продовольствия.
    Наша экономика полностью рухнула. Это самая серьезная проблема на сегодняшний день", - цитирует Викрамасингхе агентство Associated Press.

В настоящее время в Шри-Ланке почти нет бензина, а также наблюдается нехватка других видов топлива, импортного продовольствия и лекарств.

--

почти нет бензина, нехватка других видов - почти как у нас..))
    да..
    призрак бродит по миру - призрак глобального мирового кризиса..
    "Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    15 550

Типово

Я в шоці від цього нахабства. А хто ти такий, щоб саме ТЕБЕ читати? Де написано, що ти істина в останній інстанції?
    ...
    тому що достатньо лише мізки мати. яких у порохоботів немає.
    я загуглив цю інфу.
    усі українські ЗМІ посилаються або на "Financial Times", або на "на неназвані джерела у одному зі штабів оперативного командування.".
    ну "не названі джерела" ми, звісно, не можем перевірити. а от "Financial Times" - легко.
    так от: у "Financial Times" нема такої статі, а HIMARS взагалі згадувався останнього разу 5 та 7 липня, але не з цієї причини.

така вона доля порохобота: десь, щось почув, і розповсюджуєш фейк як факт у маси.
    ну а те, що мізків елементарних у них немає - то я вже втомився це повторювати.

Звідки Ви
    из здравого смысла
    Дописів
    17 061

Типово

секта смешная, сколько лет республиканцев гамериканских в рашалюбви и агентстве обвиняли.... а сейчас их боготворят, цитируют, за соц сетями следят, еще бы по древней рюссськой традиции поклоны в ножки нужны - недоробатываете)))

... кто не понял, я про республиканку спарц...
    большинство.
    ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    15 550

Типово

о, знайшли, куди орки по Нікопольському районі стріляли.
    в нікуди
    У Нікопольському районі виявлено 11 воронок від «Градів»

Напередодні ввечері агресор наніс удари по Нікопольському району. Поблизу Червоногригорівки рятувальники знайшли воронки від «Градів».

Поліція та рятувальники завершили обстежувати території Нікопольського району після ворожих обстрілів.

Поблизу Червоногрігорівки на відкритій місцевості залишились 11 воронок. Поруч - безпечні уламки від «Градів».
    На щастя, людей не зачепило.

Повідомляє ДСНС

Дописів
    84 377

Типово

ніколи в житті нормальні українські політики не орієнтувались лише на одну парламентську партію в Штатах і ось знов
    хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?

Дописів
    46 288

Типово

Цитата Допис від Мафальда Переглянути допис
    ніколи в житті нормальні українські політики не орієнтувались лише на одну парламентську партію в Штатах і ось знов
    Да это просто праздник кокойто наблюдать этот перепуганный зелёный вой во всех пабликах - на украинку конгрессмена был первый высер, теперь пошли гадить выше - на её партию. По той же методичке - сри на говорящего. Зафулди всеми силами ЧТО она сказала...

Дописів
    3 086

Типово

Пішов нах, мразота ху.ловська! Ніде не називали ПРІЗВИЩЕ крадія! Звідки ти знаєш, коли його призначили? Тобі головний прокурор звітує? І яка взагалі різниця, коли його призначили? Ваш клоун при владі ЧЕТВЕТИЙ РІК!! Більш, ніж достатньо часу ПРИБРАТИ всіх покидьків зі влади! Не прибрав - значить, вони його ВЛАШТОВУЮТЬ! Живи з цим, рашафанатик!

Мне очень интересно, почему ты всех незнакомых тебе людей, как только речь заходит не по методичке поливаешь гавном и оскорбляешь ?

Где-то громко захохотал Свинарчук с Порошенко и сын Михаил в футболке с надписью Russia
    Гонтарева с Супрун аплодируют стоя
    Когда есть разделитель - мозги не нужны. Это европейская практика © Шашки 15.06.2019

Звідки Ви
    из здравого смысла
    Дописів
    17 061

Типово

Цитата Допис від Vozar Переглянути допис
    Да это просто праздник кокойто наблюдать этот перепуганный зелёный вой во всех пабликах - на украинку конгрессмена был первый высер, теперь пошли гадить выше - на её партию. По той же методичке - сри на говорящего. Зафулди всеми силами ЧТО она сказала...
    у тебя радужный наш новая манечка - пуганые все? и перепуганый вой зеленых и что то там про меня сегодня заметил, когда искал один твой пост.... а как же реснички.... а попка(жопка)?

что там она такого страшного сказала? ну чтоб пугаться гражданам страны в которой высший законодательный орган все называют зрадой, а политиков - петерастами, абсолютно всех... чинуш жульем и ворьем, без исключений.... не, есть конечно секта которая как оса пытаясь ужалить не понимает что уже мертва...
    большинство.
    ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ

Звідки Ви
    из здравого смысла
    Дописів
    17 061

Типово

возар, там в новостях петиция одна набрала подписи, может быть скоро станешь счастливым))) поздравляю
    большинство.
    ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ

Дописів
    36 923

Типово

Что это за дичь? Теперь они придут освобождать всю Запорожскую область??

Дописів
    46 288

Типово

Цитата Допис від strv Переглянути допис

Что это за дичь? Теперь они придут освобождать всю Запорожскую область??
    А зачем вы тащите в украинский паблик рашевских колаборантов и их фейки?

Дописів
    46 288

Типово

Відтоді, коли мудрому народу казали, що зе не має ні знань ні досвіду щоб бути президентом, а мудрий наріт хитро щурився і знаюче либився: йому поможуть. Помогли. І думаєте їх хвилює, що це агенти русні?

(С)

Звідки Ви
    Дніпропетровськ
    Дописів
    68 250

Типово

почти нет бензина, нехватка других видов - почти как у нас..))
    да..
    призрак бродит по миру - призрак глобального мирового кризиса..
    Сча будут там на западе появляться публикации -"кто же в этом виноват".
    Думаю типа такого -"это все из за упрямство ...одной страны отдать свои территории." Ну или как то завуалировано, например как тут про зраду с утра кукарекают)

Сторінка 691 з 1230 ПершаПерша ... 1915916416816826836846856866876886896906916926936946956966976986997007017417911191 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті