| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Ustas77 стосовно написання в/на Україні: сам предлог стал оружием мошенников из тупой толпы... мне допустим всеравно как говорят в или на...
и обнадеживающие новости,
походу, что-то готовится..
Жителів окупованого півдня України просять терміново евакуюватися: ЗСУ готують наступ
Віце-прем'єр Ірина Верещук закликала жителів окупованих частин Херсонської та Запорізької областей "виїжджати й вивозити рідних всіма доступними способами"
За її словами, це необхідно, щоб ЗСУ під час наступальних дій не наражали на небезпеку цивільне населення.
"Наша артилерія повинна працювати, тому що деокупація включає збройне застосування сили, ми ж розуміємо це.
Тому виїжджати й вивозити своїх рідних треба всіма доступними способами", - заявила Верещук в ефірі національного телемарафону.
и еще:
"Шановні мешканці Олешківської громади та Херсонщини, якщо ви проживаєте поблизу розташування об'єктів,
де проживають ворожі солдати РФ або розташовані ворожі ППО, склади з боєприпасами, є скупчення ворожої техніки,
наполегливо рекомендую їхати звідти подалі. ЗСУ йдуть", - написав Євген Рищук, мер окупованого міста Олешки Херсонської області.
"Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
на Шри-Ланке тоже не стабильно, переворот..
На Шри-Ланке протестующие захватили дворец президента.
Экономика Шри-Ланки "полностью рухнула", теперь страна не может позволить себе покупку импортной нефти,
заявил в среду премьер-министр Шри-Ланки Ранил Викрамасингхе.
"Мы столкнулись с ситуацией, которая гораздо серьезнее простой нехватки топлива, газа, электричества и продовольствия.
Наша экономика полностью рухнула. Это самая серьезная проблема на сегодняшний день", - цитирует Викрамасингхе агентство Associated Press.
В настоящее время в Шри-Ланке почти нет бензина, а также наблюдается нехватка других видов топлива, импортного продовольствия и лекарств.
--
почти нет бензина, нехватка других видов - почти как у нас..))
да..
призрак бродит по миру - призрак глобального мирового кризиса..
"Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)
тому що достатньо лише мізки мати. яких у порохоботів немає.
я загуглив цю інфу.
усі українські ЗМІ посилаються або на "Financial Times", або на "на неназвані джерела у одному зі штабів оперативного командування.".
ну "не названі джерела" ми, звісно, не можем перевірити. а от "Financial Times" - легко.
так от: у "Financial Times" нема такої статі, а HIMARS взагалі згадувався останнього разу 5 та 7 липня, але не з цієї причини.
така вона доля порохобота: десь, щось почув, і розповсюджуєш фейк як факт у маси.
ну а те, що мізків елементарних у них немає - то я вже втомився це повторювати.![]()
Ustas77 стосовно написання в/на Україні: сам предлог стал оружием мошенников из тупой толпы... мне допустим всеравно как говорят в или на...
секта смешная, сколько лет республиканцев гамериканских в рашалюбви и агентстве обвиняли.... а сейчас их боготворят, цитируют, за соц сетями следят, еще бы по древней рюссськой традиции поклоны в ножки нужны - недоробатываете)))
... кто не понял, я про республиканку спарц...
Многие спекулируют на заблуждениях
и ложных чудесах,обманывая глупое
большинство.
ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ
о, знайшли, куди орки по Нікопольському районі стріляли.
в нікуди
У Нікопольському районі виявлено 11 воронок від «Градів»
Напередодні ввечері агресор наніс удари по Нікопольському району. Поблизу Червоногригорівки рятувальники знайшли воронки від «Градів».
Поліція та рятувальники завершили обстежувати території Нікопольського району після ворожих обстрілів.
Поблизу Червоногрігорівки на відкритій місцевості залишились 11 воронок. Поруч - безпечні уламки від «Градів».
На щастя, людей не зачепило.
Повідомляє ДСНС
ніколи в житті нормальні українські політики не орієнтувались лише на одну парламентську партію в Штатах і ось знов
хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?
Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)
Когда есть разделитель - мозги не нужны. Это европейская практика © Шашки 15.06.2019
у тебя радужный наш новая манечка - пуганые все? и перепуганый вой зеленых и что то там про меня сегодня заметил, когда искал один твой пост.... а как же реснички.... а попка(жопка)?
что там она такого страшного сказала? ну чтоб пугаться гражданам страны в которой высший законодательный орган все называют зрадой, а политиков - петерастами, абсолютно всех... чинуш жульем и ворьем, без исключений.... не, есть конечно секта которая как оса пытаясь ужалить не понимает что уже мертва...
большинство.
ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ
возар, там в новостях петиция одна набрала подписи, может быть скоро станешь счастливым))) поздравляю
большинство.
ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ
Відтоді, коли мудрому народу казали, що зе не має ні знань ні досвіду щоб бути президентом, а мудрий наріт хитро щурився і знаюче либився: йому поможуть. Помогли. І думаєте їх хвилює, що це агенти русні?
(С)
Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)
Сча будут там на западе появляться публикации -"кто же в этом виноват".почти нет бензина, нехватка других видов - почти как у нас..))
да..
призрак бродит по миру - призрак глобального мирового кризиса..
Думаю типа такого -"это все из за упрямство ...одной страны отдать свои территории." Ну или как то завуалировано, например как тут про зраду с утра кукарекают)
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks