| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
вот это поворот..
Выявлена причина падения уровня воды в Днепре
россия ворует воду из Днепра для поставки ее в Крым, убытки составляют примерно 4 млрд грн.
Данные предоставила Украинская экологическая инспекция: эти цифры ориентировочные,
ведь сейчас следить за расходами воды можно только с помощью спутниковых снимков.
Такой самовольный и неконтролируемый забор воды из Днепра для нужд Крыма
может привести к чрезвычайным экологическим, техническим и техногенным последствиям, - пишет BBC.
---
пока будете за мову сраться - кацапы всю воду с Днепра сольют..))
"Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)
Шуршинчик, я совершенно согласна на счет того,
что "думать" и "говорить" на одном и том же языке - совсем не одно и то же...
еще "украинка" нам в школе на уроках говорила - не переводите...
вы должны мыслить на украинском, а не строить фразы на русском,
а потом переводить в уме.
но дело в том, что мы все, выросшие в русскоязычной среде
и получившие изначальное общение на русском, и не можем поступать иначе...
это данность и не плохая или хорошая, это просто факт.
те кто это делают, выглядят исключительно вымученно, и язык у них такой же - вымученный...
понятное дело, если это необходимо по работе, то без этого - никуда,
я и сама веду всю документацию на украинском языке и давно...
но не понимаю, зачем этим "хизуватися"?)))
чем больше языков человек знает, тем лучше, для его же развития,
прописная истина, которая давно доказана всем...
но не это делает его человеком, тем более - хорошим человеком)).
з останнім згодна - чим більше мов, тим більш розвинений мозок.
про переклад речень...зараз вже іноді навіть навпаки перекладаю, бо приходить український варіант, а тре російський)))
щодо першого підреслення - як Евіл писав - чим частіше практика, тим краще результат. Спочатку може бути й вимучено, проте потім ставатиме краще. Я вважаю.
щодо другого підкреслення - а хто хизується? якщо я - то просто згадала в контексті теми. Хизуватися чимось мені взагалі не притаманно, якщо що![]()
Не знаю что такое " лютературна українська".
Это от слова " лють"?
Ну да пофиг. Не ваше собачьедело выказывать мне на каком языке общаться.
Относительно же чужого ребенка, тоже некуй перекручивать. Я не писала что она должна учиться наскоро. И если до вас туго доходит,то пост был о том,что прежде чем вкладывать деньги в дорогое обучение,не плохо бы сперва понять хочет ли ребенок этим заниматься.
Думка рашоголової надважлива для нас, ага.
Ти помилки в СВОЇХ дописах хоч раз рахувала, чорнорота?В тебе їх більш, ніж достатньо! Як же огидно, коли безграмотністю іншим дорікають саме БЕЗГРАМОТНІ!
Що ти несеш?? Ти взагалі хоч трохи думаєш, які поради даєш, тварюко безмозгла?Дитина покалічиться - ти БУДЕШ за це відповідати? Пля, жахливо навіть уявити, які злочинні поради ти давала своїй дитині, а тепер даєш онуку(-чці)
, - не дай Боже ТАКУ матір/бабусю!
А у Абдуріум інших немає. Бо немає мозку.
ППКСТреба йти вчитися до профі, бо може бути багато горя.
Востаннє редагував Дейнерис: 02.07.2022 о 17:55
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
и еще по воде..
если даже и начат сильный отбор в крымский канал, то это с Новой Каховки,
и она сильно ниже Запорожья, логично, что там уровень должен в первую очередь сильно упасть(может у кого есть инфа, как там)
мы то выше Запорожья, и если ничего не предпринимать, то у нас уровень должен остаться, как и был..
возможно, что для удержания уровня ниже Запорожья, и был увеличен перелив с нашего бассейна..
хотя там экологи опять списывают все на жару, и изменение климата,
короче хрен их поймешь, где правда, и кому верить..
"Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)
Мені здається що упоротість ні з якого боку не є нормою.
Хотілося щоб люди розуміли необхідність вивчати українську не тому що на них дивиться автомат.
Вкотре повторююся, неможливо насильно змусити когось любити будь що. А українська заслуговує на любов, бо вона прекрасна і наша.
Я приїжджаю у Дніпро з ЗУ і чую навколо себе російську (я не кажу руська, руський, тому що це наше, спижжене кацапами), у такій кількості що розумію - східні регіони країни не готові, не хочуть переходити на українську. Тому саме в цьому чатіку пролунало питання : з якої причини?
І розумію що не все втрачено, причини - не ідейні.
То ж м'яка українізація спрацює, маю надію.
А жорсткі методи може і мають ефект скоріший, але ж чи заслуговує українська на таке до себе відношення?
Чи будуть поважати?
Ustas77 стосовно написання в/на Україні: сам предлог стал оружием мошенников из тупой толпы... мне допустим всеравно как говорят в или на...
Ееее... Ви, мабуть, не так зрозуміли допис habubabur: він мав на увазі, що Штати не збираються надавати нам зброю по ленд-лізу і тому зараз думають, як будуть відмазуватися восени.
Самокритично.
Тобто я "НАСКОРО" вивчила українську?Вон у диареис в каждом посте одно и тоже говно. Хоть и на мове.З народження - це "наскоро"?
Р.S. А своє лайно та лайно твоїх сокоритників тобі, звісно, не смердить, воно для тебе є найкращим парфумом.
ППКС
У випадку цього ху.йлофана краще другий варіант.Тому одне побажання або вчи мову або здохнеш.
Феєричний дебіл. у БУДЬ-ЯКІЙ країні світу не лише жителі, а навіть влада ДІЛЯТЬ (умовно, звісно) на різні частини за сторонами світу, і лише рашоголовий дебіл навіть на цьому примудрився нафантазувати проблему.
От ти себе й видав.можно определить рашистского запроданця
Це не про тебе.это если не "какаяразница"
Якби їх цьому вчили, вони не вимагали б, щоб Порох під час війни лише за п'ять років підняв країну з майже руїн до рівня Швейцарії.
А вона в неї літературна??Чи ви зразу народилися з літературною парашською?![]()
Прилет. Без сирены. Павлоград
Мені теж ПРИЄМНО спілкуватися з ГРАМОТНОМИ людьми. Й саме тому з тобою спілкуватися НЕПРИЄМНО не лише тому, що ти чорнорота та рашоголова, а ще й тому, що ти БЕЗграмотна.
Для вашого бидло-стада? І слава Богу!!Дейнерис пишет на украинском, но от этого не становится ни умнее, ни привлекательнееВ день, коли я стану вам приваблива, я повішуся.
Порошенко теж РОБИТЬ багато КОРИСНОГО для наших воїнів - у мільйони разів БІЛЬШЕ, ніж твоя сокоритниця. Тим не менш ваше бидло-стадо не перестає поливати його лайном.
РОЗУМНІ - так. Але ні ти, ні Абдуріум, ні решта вашого бидло-стада НЕ Є розумними людьми. І одним з доказів цього є той факт, що про мене ви судите виключно З МОЇХ ДОПИСІВ, а не з моїх дій. Обтікай, убога.от общих знакомых знаю, что ваша оппонент очень много делает хорошего, и для наших ребят воинов в том числе...
Востаннє редагував Дейнерис: 02.07.2022 о 17:59
ППКС А допомогу армії (набагато більшу!) інших людей називати піаром, це ПОДВІЙНЕ днище.
Кажи лише за себе! Якщо ти НЕ ЗДАТНА засвоїти українську так, щоб навіть мислити на ній, не треба вважати, що й решта українців такі ж ідіоти!
ППКС І один з доказів цього - ведучий канала "Україна" Олексій Суханов: народився та 40 років прожив у Росії, у 2014-му році остаточно переїхав до України. Опанував українську мову та розмовляє на ній так, як не розмовляють багато українців, що все життя живуть тут. До речі, зараз Суханов у теробороні.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks