.
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
.
хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?
Я й не сумнівалася, що ти НЕСПРОМОЖНИЙ відповідати за свої слова та дії. Бо ти слимак смердючий, а не чоловік. І, впевнена, такого ж і виховуєш.
Жахливо навіть уявити ту істоту, яка обрала собі в чоловіки це лайно, яке дозволяє собі писати такі гидоти про жінку.гляди, за вымя даст подержатся и писю понюхать![]()
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
Дура, я ж смеюсь но все запоминаю, а потом ты мне за каждую гадость в мою сторону ответишь...но я ещё подумаю как...если тебя до этого времени жизнь не накажет ... думаю второе случится быстрее ...
нормально так хлопці та дівчата про політика Петра Олексійовича балакають, пристрастно так, по шекспірівські )))
На самом деле.
Петр Порошенко в Лондоне из средств своего фонда приобрел из наличия британской армии 12 грузовых автомобилей DAF 45.120. Внесен залог еще за 16 грузовиков (с)
![]()
Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)
кроме благодарности и сказать нечего - молодец
Куроплещим стоя, браво гетьман, многие лета...но только вот не быть тебе больше президентом , от слова никогда.
Спочатку відповіси ТИ. За все: і за лайно в мій бік та в бік інших форумчан, і за погрози життю моїй дитині, і за зраду країни, і за лайно та брехню у бік Порошенка, і багато за що інше. Думаю, на пожиттєве ти вже назбирав.
Я теж.все запоминаю
Тебе вона вже наказала.если тебя до этого времени жизнь не накажет
Дмитро "Калинчук" Вовнянко
14 ч. ·
Петро Порошенко везе з Британії ддя ЗСУ 12 вантажівок підвищенної прохідності Leyland DAF 45.150. Автівки вже в дорозі.
Ще за 16 вантажівок вже внесена застава.
Я оце збагнути не можу. Я бачу на фронті КрАЗи і МАЗ-Богдани, зскуплені в часи Порошенка. І які за Зеленського просто свавільно перестали пускати на тендери Міноборони, аж до банкрутства "Богдана". Я бачу на фронті швидкі "від свинарчуків" - вкалують як прокляті.
А де хвалені "Татри" від ЗЕкоманди? Про цивільні МАЗи з Білорусі, які за Зеленського стали постачати до ЗСУ по ціні дорожчій за значно якісніший МАЗ-Богдан, зараз якось і питати незручно.
Це що, Порошенко ще й досі забезпечує військо вантажівками?
Тану не плачь ты так откровенно уже навзрыд. Пердни хотябы не ротом. Ато твой откровенный навзрыд получается и не такой откровенный. Будет конечно. Стони, сука от приблежающегося. Но не ссы. Тыж абизяна. Мы тебя, после выборов в закрытом террариуме показывать будем. Как глотательного троглодила
))
И зачем же за благое дело мобилу отбирать и ногти ломать?! ))
Ну, ты и гнида!Ты еще бОльшая гнида, чем сами кацапы!
Человек уже на миллионы помог армии, а ты срёшь в его адрес?
Да ты не оказала и миллиардной доли той помощи, которую оказал он!
Где и какие автоматы он собирал, тварь ху.йловская?
ДОКАЗАТЕЛЬСТВА, шавка продажная!!!
Просто параша Абдуріум читає сайти лише паРАШІ й дивиться відео лише паРАШІ. Бо лайно - це її найулюбленіша страва. Ось один з тих "відосіків", про які вона смердить: https://www.youtube.com/watch?v=IOfv...BC%D0%B8%D1%80. Як бачите, канал РАШИСТСЬКИЙ. Жоден УКРАЇНСЬКИЙ чи проУКРАЇНСЬКИЙ ресурс таку гидоту виставляти не буде, бо знає, що це брехня. Але ху.йловському лайну, яке цілодобово бреше про форумчан та їх родини, яких вона не знає і не бачила, брехати про політиків - це взагалі як два пальці об асфальт. Впевнена, вона і своїй родині постійно бреше, навіть у дрібницях. Хвора людина.![]()
Санитары поспешите, она уже кровью дристать начала...срочно усыпительный укол несите![]()
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks