какие комплектующие? двигатель Cummins QSK 78-C америка делает
https://www.cummins.com/g-drive-engi...qsk78-series-0
а MTU DD 16V4000 германия делает
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
какие комплектующие? двигатель Cummins QSK 78-C америка делает
https://www.cummins.com/g-drive-engi...qsk78-series-0
а MTU DD 16V4000 германия делает
Востаннє редагував Happy Man: 28.06.2022 о 15:08
Не знаю, какую Литву они собрались захватывать, если они тут по картам 30-летней давности ориентировались, что тогда про Литву говорить. Такое шо-то.
Они ж могут только подло, как крысы, ну мирняк поубивать, например.
Вопросы такие что новости такие....
когда умрёшь, людишки скажут, их притворяющимся ртом, каким в их жизни был ты важным никтом
О картах.
Показали какое-то важное военное рыло педараши. Спикер МО, кажется. Рыло стояло на фоне карты Украины. У них там Днепродзержинск до сих пор...
Немец
12 уже у нас (с 22 июня). 155 калибр, дальность 30-67км в зависимости от типа снаряда
https://zbroya.info/ru/blog/21900_pa...-proti-rosiyi/
PzH 2000
пока мало, но уже ведь хорошо, что и немцы стали давать тяжелое оборонительное вооружение
Убоге, українці ВОЛОДІЮТЬ англійською! В тому числі й наші військові. Якщо ти її не опанував - це не значить, що й інші не знають. І підготовка наших військових Є! З перших днів війни. По різній зброї. Досить тягнути на форум кремлівьску пропаганду "Україні не дають зброю! українських військових не навчають! українські військові не володіють англійською!". Коли ти, бур'яніха, сміттєвоз та інші вже, нарешті, вдавитися своєї скабєєвщиною?
Тобто Генштаб ЗСУ - це "сепары конченные"?Керівництво США - це "сепары конченные"?
Я, мабуть, заскріню цей твій висер та відправлю у Генштаб ЗСУ: вже давно НА ЧАСІ розбиратися з такими кремлівськими тварюками, як ти, - Україна без вас стане чистішою, а значить, наша перемога прискориться!
![]()
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
Я мог бы рассказать такую правду от которой у контуженной разорвало бы моцк...НО во-первых нельзя по законам военного времени такое разглашать, а во вторых...жалко человека, дурное оно, запуталось...
+1000
Щоб у наших партнерів урвався терпець і вони нас кинули напризволяще. Тоді паРаша дуже швидко нас заходпить, і у алексів зі сміттєвозами станеться колективний мультиоргазм віщ щастя, що ненависної їм України більше не існує, а є обожнювальна ними паРаша з найкращим ботоксним царем! Возаре, ну, Ви ж не думаєте, що "День РОССИЙСКОГО пограничника" та "День РОССИЙСКОЙ полиции" святкує патріот УКРАЇНИ.К чему этот зрадойопный вой в очередной раз.Кожного дня форумське смердюче сміття піднімає келих за кацапських ВБИВЦЬ і від щирого серця бажає їм ЗДОРОВ'Я та довгих років життя.
![]()
Алекс, чув? Лайно Сміттєвоз просить його не чіпати - дуже смердить.
Одразу після того, як я відсвяткую твоє довічне ув'язнення за зраду країни та роботу на ворога!за её черный рот ей прилетит прямо и чётко
Зустріччю з тобою?жизнь её уже наказала
Повторюю для двічі довбаків: лише після того, як я відсвяткую твоє довічне ув'язнення за зраду країни та роботу на ворога!осталось что бы только она её добила![]()
Яким орієнтирам, рашоголова?Китай СКОРОЧУЄ поставки в паРашу техніки та технологій!
Литва введе війська в Україну???Ти знов обкурився?
Да-да-да, ЗСУ брешуть, Штати брешуть - лише обісраний фанатик паРаші знає правду."Боже, яке кончене!"(с)
Це ж треба так дружину ображати!у контуженной... дурное оно![]()
Опубликовали стенограмму последнего разговора Макрона с х*йлом перед 24 февраля:
https://nv.ua/ukr/world/geopolitics/...-50252759.html
Интересно, а те, что после, тоже опубликуют?
Ну, судя по тому, что прочитала, оно живет в своем мире и пытается убедить в его реальности всех остальных. Ничего нового.
Вопрос только, почему это всё до сих пор.
Востаннє редагував Lenuhen: 28.06.2022 о 16:21
Походу оно уже совсем йобнулось...![]()
ЗЫ читал мнение психологов что удаленная работа очень резко убивает социализацию. Наша Дейнерис ярчайший тому пример....
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
вся контрабанда делается в Одессе на Малой Арнаутской (с).
вы себе представляете простого пиндоса за этим занятием?
все высокоточные технологии собраны руками китаез, индусов и пр...
и не думаю, что на территории США,
даже планшеты и телефоны уже давно не собирают дальше Поднебесной).
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks