| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Возара наверно вынуждают писать эту фуету, ну то ладно..
он видать смотрит из-за поребрика, то ему и виднее, это ж там, оттуда только и идет, что все нато за нас, и воюет за нас, и обеспечило нас до зубов
а нашим бойцам, на передовой дают 8-10%, в лучшем случае, из того только, что обещали
а не из того, что просили..
про наипалово с лендлизом я вообще молчу, на котором только и пропиарился уже, кто только мог
и дают, по чайной ложке в день, абы сразу не сдохли, типа - а потом посмотрим, может остальное и не надо уже будет давать
"Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)
и по поводу наступательно-оборонительного оружия
Генсек НАТО Йенс Столтенберг - "Поскольку Украина ведет оборонительную войну, то в поставках оружия для нее нет отличия между наступательным и оборонительным оружием."
"Каждое оружие, использованное на территории Украины украинской армией против иностранного агрессора, является оборонительным по определению.
Страны, которые говорят, что будут предоставлять Украине оборонительное вооружение, но не в состоянии предоставлять наступательное оружие, лицемерят", - сказал Дмитрий Кулеба.
Он отметил, что для защиты Украины будет использовано любое оружие, включая танки и скоростные реактивные самолеты.
"Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)
У коментарях хтось запропонував одразу на ядерну зброю збирати. Я це повністю пітримую.
А взагалі він робить щось неймовірне! Я не знаю, як йому вдається збирати ТАКІ суми.І ось на кой хрін йому політика
, якщо він такий неймовірний волонтер та ведучий? Політиків у нас, хоч дупою жуй, а ТАКИХ волонтерів - на пальцях порахувати можна!
Пішла нах, курка драна!До ТВОЄЇ кількості лайна мені ще бігти та бігти!
Тварюки!Одне незрозуміло: чому проти Білорусі ТАК МАЛО санкцій ввели?
Давно ж всім зрозуміло, що вона теж ВЕДЕ війну проти України. А для неї санкції будуть більш руйнівними, ніж для паРаші. Захід знову просто чекає?
![]()
Востаннє редагував Дейнерис: 25.06.2022 о 13:48
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
Дура.
Ти там з моменту свого народження.
ТВОЇ сокоритники теж МОВЧАТЬ, коли ти поливаєш лайном форумчан!Мовчали ви й тоді, коли циферний алкаш закликав до масових насильств!
Більш того, дехто з вас навіть ПІДТРИМУВАЛИ його у закликах живцем вирізати органи з жінок та дітей!
І коли Сміттєвоз неодноразово погрожував смертю моїй дитині ви теж МОВЧАЛИ!!!
Тому не тобі, тварюці, мене чи когось іншого засуджувати!
У твоєї Електри ротяка не менш брудна, ніж у тебе. А допомога іншим - це НЕ індульгенція на образи!
"Вынипанимаете: этадругое!"(с)
А я буду. Бо вона, по-перше, сама мене ображала. Причому, писала ТАКУ гидоту, яку мало хто тут писав.Электру не оскорбляла и не планируюА по-друге, нещодавно вона не просто мовчала, а навіть ПІДТРИМАЛА жбурляння в мене лайна декількох тварюк, які вважають себе мужиками.
Після такого я не вважаю допустимим спілкуватися з нею ВВІЧЛИВО.
Р.S. За допомогою до неї жодного разу не зверталася і не планую.
Не справляется возар. Уже и шизоидную " артиллерию" подтянули,а все никак два + два не сложат.
Не. Что не говорите,Вовка наш конечно не ангел,но если б сейчас при власти был " святой Петр" со своей холуевской свитой,то 3,14 зда бы Украине была ещё три месяца назад.
Прям восхищаюсь дальновидностью и мудростью нашего народа.
А как Гундяев шлепнулся видели?
Фейк или правда, интересно.
https://t.me/dvachannel/95447
Если правда - хороший знак).
Прошу задокументувати, що цим висером тупорила Бур'яніха звинувачує генштаб ЗСУ У БРЕХНІ!!!Сподіваюся, це їй не минеться і вона за це відповість за законом.
А тобі за яким тарифом Ху.йло платить?
Одразу після того, як понесуть покарання сміттєвози, які під час війни піднімають келих за здоров'я РАШИСТСЬКИХ ВБИВЦЬ та Ху.йла!прохоскот=рашаботы=подлежат наказанию по законам военного времени.
Срёт.
"Сказочный дол...б"(с)
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks