| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
когда умрёшь, людишки скажут, их притворяющимся ртом, каким в их жизни был ты важным никтом
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
Чия б корова мичала!
Ти можеш ДОВЕСТИ наявність хоча б одного клона у Возара або отримання ним хоча б однієї копійки за свої повідомлення?Я не зря спросил, платят ли за клонов. Сюдя по развитию ситуации таки нет...![]()
Впевнена, що жодного ДОКАЗУ цього в тебе не було і немає. А тоді якого хріна ти постійно сереш на нього за це?
П..ць! 20 раз написав про забор - ніхто НЕ ПРОРЕАГУВАВ, навіть свої. Але замість того, щоб заткнутися, воно продовжує нести цю ахінею, - а раптом хтось таки ПОРЕГОЧЕ з такого "класного" "жарту"!
"Яке ж воно кончене!"(с)
Дебіл.
Востаннє редагував Дейнерис: 19.06.2022 о 17:19
Вот тут твоей вины нет. Как фоп ты все равно платишь налог.
А то,что твой налог не всегда доходит до пенсионера,так это уже другой вопрос. И дело ж не только в воровстве. У нас на 1 трудоспособного штук 5 иждивенцев. И вечно ноют о мифических голодающих пенсионерах,но почти не вспоминают,что не вкладываются деньги государства в будущее. Тоесть в детей.
Я уже тебе когда-то писала,что давно пора заставить всех наследников возвращать в госказну все субсидии по наследуемому ими имуществу. А то слишком много желающих и рыпку съесть и ...в воду не лезть.
Хто-небудь знає, що сталося ввечері 16-го, що Бидлошурєка ТАК клемануло на цьому? Сьогодні вже 19-те, а він продовжує дрочити на 16-те.
Дійсно, таке сказала Софі! Хіба вона ще не знає, що гадиш ти лише ПІД СЕБЕ?
Так саме ж ВАШЕ стадо голосніше за всіх і ниє!! Знов бур'яніха вийшла сама на себе.
человек имеющий собственную недвигу,априори не может быть бедным или нищим.Боже, яка ахінея!
Смотрю про пенсов таки вброс сработал. Актуальная тема для этого ресурса...![]()
ЗЫ совествкая система пенсий не вернется никогда...
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
Ви шо! Вони ж повиздихають! Це ж геноцид зебілів!
Так то ж Я їх умовила! У мене ж, як виявилося, дуже тісні зв'язки з адміністрацією!Ви хіба цього не знали?
Я теж. Тепер ось знаю.
Дійсно. А якщо з самого початку зі всієї "недвиги" була лише стара 1-кімнатна квартира на краю міста або взагалі напівзруйнована хата у селі, то можна і в сараї потім пожити, нічого не буде.
Про де, де пенсіонеру взяти декілька тисяч, щоб лише ПРОДАТИ квартиру (навіть не кажу, купити), я не питаю - все одно РОЗУМНОЇ відповіді від тупорилої бур'яніхи не дочекаюся.![]()
Востаннє редагував Дейнерис: 19.06.2022 о 17:22
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks