| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Лично у арестовича я люблю фейгина и так далее и так далее)))))
когда умрёшь, людишки скажут, их притворяющимся ртом, каким в их жизни был ты важным никтом
Тварюки зелені! Не вгамуються, доки повністью не знищать країну!
Нардеп Негулевський з фракції Зеленського навів російські ракети на військовий госпіталь.
«Слуга» Ігор Негулевський видав розташування польового госпіталю, повідомляє Національне бюро розслідувань України.
3 червня 2022 року народний депутат похвалився на своїй сторiнцi Фейсбук тим, що в його окрузі за допомоги Нідерландів вдалося відкрити польовий госпіталь на базi Баштанської райлікарні.
«Цей госпіталь на 50 ліжок містить у собі хірургічний, реанімаційний, приймальний, лабораторний блоки, а також військовий автономний госпіталь. Усі блоки облаштовані всім усім необхідним та готові до прийому пацієнтів», — зробив росіянам наведення зрадник у своєму фейсбуці.
Вночі з 6 на 7 червня по стадіону, де був розташований госпіталь, вдарили 3 ворожих ракети і ще одна прилетіла в районну адміністрацію. Багато загиблих та поранених. Повністю знищено унікальне устаткування госпiталя.
«Уночі, о 01:14 7 червня, ворожих обстрілів зазнала Баштанська громада. В результаті загинули двоє людей, одна поранена. Пошкоджено адмінбудівлю РВА та районної ради, міської ради, стадіон та спортивну школу», — повідомила Миколаївська військова облдержадміністрація у Facebook.
Раніше селфі на Яворівському полігоні робили реЗЕденти Арахамія та Подоляк. Після цього був російський ракетний удар по Яворіву.
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
Тобі відповіли: ТЕ Ж САМЕ, що, згідно твоєї рашистської реальності, повинен був зробити й Порох! Ти ж НЕНАВИДИШ Пороха за те, що він НЕ ЗАКІНЧИВ ВІЙНУ. І начхати тобі, рашоголовій, що закінчити її може лише ХУ.ЙЛО і ніхто інший, - ти продовжуєш дрочити на КРЕМЛІВСЬКІ методички про те, що саме УКРАЇНА не бажає закінчити війну.Так ось, якщо ти за "незакінчення" війни і навіть за її початок (це теж КРЕМЛІВСЬКА методичка і ти теж ЖЕРЕШ її!) НЕНАВИДИШ Пороха, - значить, зобов'язана і Зеленського НЕНАВИДІТИ за ТЕ Ж САМЕ!
![]()
У когось війна, а хтось продовжує бабло пилити.
Борислав Береза
Є два сайти: програми президента Зеленського "Зелена країна" та архіву інтернету.
Завдяки ним можна дізнатися, що з початку березня у Харківській області дерева не висаджували, а от у Чернігівській висадили 10 млн!
І навіть в окупованій Херсонській висадили майже 400 тисяч дерев. Про Херсонську - це дуже цікаво. Тут два варіанти. Або хтось забув відключити автоматичне збільшення висадження на сайті, або хтось і далі "освоює" бюджетні кошти та вносить цифры для звітування.
#міністерствоскріншотів проведе додаткові дослідження. Бо є відчуття, що таке "висадження" йде не лише у окупованій Херсонській області. Бо, як відомо, бюджет сам себе не "розпилить"...
Совершенно верно.
У нас это запланированное законом и графиком. Отходить можно в пределе рабочего года. Никаких переносов и растягиваний. Речь о спокойных городах на сегодня.
То есть отпуск - это заявление и непоявление на работе сколько то дней. )))
А что там будет делать отпускник, это его личное дело. Кто-то на дачу, кто то в село, кто в пригороде в отельчик, кто-то в аквапарк пляжик местный, кто то на оздоровление на курорты Западной Украины, а кто-то и заграницу. Зарплату то платять.
когда умрёшь, людишки скажут, их притворяющимся ртом, каким в их жизни был ты важным никтом
Голос из зала.
1. Не назначать министра обороны и нас.штаба которых назначил.
2. Не искать мира в глазах вплоть до разминирования и разведения наших войск из укреп. районов
4. Не запрещать нашим войсками не открывать ответный огонь наблюдая как русня укрепляется на новых рубежах
3. Не увольнять боевых генералов и тем более уголовно их не преследовать.
4. Разворачивать серийное производство Ольхи, Нептунов, Стугн итд
5. Разворачивать на деле территориальную оборону на всех возможных участках вторжения.
6. Разрабатывать и внедрять государственную политику взаимодействия работы гос. органов военных и населения на случай войны.
И это то, что на поверхности и элементарно.
Теперь давайте озвучьте предметно что было сделано.
Без рассказа обо мне и Порошенко
Ну хоть попробуйте разок ))
Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)
Совершенно верно. Вот я и спрашиваю, что же я не прочла по мнению Возара.
Не мешайте в кучу, пжлст). Это уже было попизже, как солидарность с мнением про принципиальную для некоторых важность "цвета":И всё почему-то свелось к "порошенковским гнидам пропагандонам" ...
Тщательнее надо ребята(с.)
Я не зря подчеркнула некоторых. Очень некоторых. Их, на самом-то деле не много даже в нете.Когда ЗСУ заходит с контратакой, освобождением, помощью, они тоже спрашивают, кто зеленый а кто другого цвета?
Идея:а давайте перестанем на передовые перебрасывать зелёных. Дадим шанс проявить себя остальным. Они точно знают как надо. Тем более многие с "военным опытом"
Ну это если так важен цвет и принципиальность.
В жизни - еще меньше.
А в подвалах и бомбоубежищах, я уверена, их вообще не было во время обстрелов и налетов.
Смотрю за фейки и нагнетания тут уже не ругают...в принципе да...скоро самосуд на улице будет обычным делом...
а, то есть вы что-то недопоняли и прилепились как кака к подошве, а вместо извините - дайте цитату?
Две страницы назад. Пост коротенький. Захотите - найдете.
Вы всегда неприязнь в свой адрес как радость воспринимаете? счастливый человек)).ЗЫ Вы каждый раз будете радоваться публично кода вам отвечаю или просто зафиксируем вашу такую эмоцию ))
Я буду безмерно рада, если вы отлепитесь. Кажется, уже писала. А всё бес толку.
Я більш мала на увазі не технічну сторону.
А те що багато людей себе загноблюють відчуттям провини і не дозволяють витрати на себе, їм здається що роблять замало, що не мають права на таке почуття як втома.
Це призводить до хвороб, спочатку психічних, потім це звичайно трансформується в фізичні болячки.
Всім, хто сидить тут на форумі днями і ночами, вочевидь хватає часу щоб пропускати через себе таку купу, пардон, гівна. Отже вони не є якісь ключові фігури в справі допомоги країні і навіть якщо волонтерять потроху, їх можуть замінити товариші.
Тобто я вважаю що якщо є можливість, то кожному привести і себе до ладу - це також допомога державі.
Особливо молодь. Їм ще народжувати, будувати.
І взяти відпустку це не обов'язково поїхати на море.
Ми плануємо в нашу, коли вона накінець почнеться, сходити по місцевим природам. Це як приклад, у кожного свої можливості, звичайно.
В курортных зонах ЗУ и Закарпатья отдыхающих хватает. То, что я видела, в общем и целом, тихий спокойный люд. Походили, воду в бювете попили, в 10 вечера спать легли.
Я не знаю, правильно-не правильно. Наверное, правильно.
А так дача, наверное. Или база под Днепром. Наверное, альтер эго права, надо себя заставить и выдернуть хоть ненадолго в иную картину перед глазами. Я не знаю как быть с детьми. Читала, люди в лагеря отправляют. Даже далеко, типа в львовскую обл. Не могу себе представить сейчас, что я - тут, а они где-то не возле меня.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks