| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
ДОСТАВКА КВІТІВ, ФРУКТОВИХ КОШИКІВ, ПОДАРУНКІВ - Дніпро, Україна, Світ
There are three kinds of lies: lies, damned lies, and statistics (c)
Не читал, ща поищу)
Павел давно вещает, что главное в кредитных картах и банках это не функционал, как у нас в приват24, а другие вещи.
Там разные нюансы. Из свежего - знакомая заплатила около 4 дня пятницы, 3-го числа, платёж, который должен по договору пройти до 5-го числа, и сильно удивлялась в субботу, что платеж не прошёл. Украинские 23/7 чуть разбалывают, да.
Ну и когда поляки говорили, что обмен валюты является прогрессивной фичой в мобильном приложении, наличие которой является плюсом при выборе банка, то тут только смотришь на это удивлённо, что ещё говорить-то.
Валюта - да. Валюту регулируют.
По SEPA в моем банке:
EU payment / SEPA payment in EUR
Within 1 banking day
У нас безнал счета есть, на них нужно отдельно получать разрешение(просто и быстро).
Юзкейс, который я видел, - выводить деньги со штатовского брокера и конвертить в крону когда захочешь. Ну и курс там чуть более привлекательный, чем "в лоб".
Мне этими телодвижениями заниматься лень, всегда напрямую выводил.
Ти вже як Заур: "всьо, ставимо крапку на цьому!", і знову, "а поговорить". Треба іноді признавати свої помилки, я признаю іноді, якщо що. І нема геть бажання щось казати про Швецію, але й в Україні з тим гарно, он наприклад в порівнянні з Німеччиною. В тій же банківській системі в нас краща діджиталізація. Чи й тут будеш сперечатись?)
Зи: от зачипився ти про те в когось спитати, знайти в гуглі той сервіс, то теж погано, чи що? Чи ти в Швеції якось по іншому ту інфу шукаєш?))
Я в гугле и нашел официальный ресурс(я тебе даже нотариально заверенный скриншот (тм) представил, чтобы ты фантазировать перестал), им воспользовался. Оказалось, надо форум читать. Вот и вся диджитализация.Зи: от зачипився ти про те в когось спитати, знайти в гуглі той сервіс, то теж погано, чи що? Чи ти в Швеції якось по іншому ту інфу шукаєш?))
Самое время признавать свою ошибку, раз умеешь.
Ты действительно хочешь это обсудить?В тій же банківській системі в нас краща діджиталізація. Чи й тут будеш сперечатись?)
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks