Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 850 з 963 ПершаПерша ... 350750800840841842843844845846847848849850851852853854855856857858859860900950 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 19260, показано з 16 981 по 17 000.

Тема: Петр Порошенко

Дописів
    46 288

Типово

Вот это - очевидные фантазии ))
    Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)

Дописів
    56 385

Типово

Цитата Допис від Экзархов Переглянути допис
    Я не являюсь адептом прежнего или нынешнего, но по моему мнению, было бы по другому. Абсолютно не факт,что лучше или хуже. Но по другому. И это вопрос очень часто меня грызет. Что именно было бы. Вопросов очень много,даже к себе. Покойный жирик орал что "год будет немирным" "что вторжение состоится 22.02.22. , ***ло накорябало свой майн капф, как можно было в упор это игнорировать?
    И если в случае президента можно было очень сильно укрепить страну, то в частном случае тоже можно было предусмотреть. Подготовится. Мне лично люди, имеющие отношение к военным,в частном разговоре сказали в сентябре 21-"идет к войне". Я промолчал, потом поржал. Параноей посчитал. Никогда в жизни так не ошибался. Вот и суди кого-то,когда сам был слеп. Другой вопрос,что мне простительно, как обывателю,собственно..
    А потом уже,задним умом, я вспомнил про увеличение ответственности за не постановку на учет при смене места жительства, середина 21,если не ошибаюсь..Про регистрацию женщин с определенными профессиями..Эти все движения доказывают что-знали. Ну естественно. Ведь сказать обывателю в частной беседе в сентябре и не знать на уровне разведки- это вряд ли.
    Во многом Вы правы.
    Но вот я,когда думаю о том,что не подготовились как надо,почему-то сразу появляется вопрос,а как было надо?
    Как растянуть 250 тысяч ,плохо вооруженной армии на 700 км,по которым рашики пошли на Украину? Где надо было взять столько оружия,чтоб их не пустить?
    Я не говорю,что делалось все возможное. Я не знаю. Но я знаю,что пришла орда с кучей пушечного мяса и железа и ракет и самолётов,которые они накапливали почти сто лет. И я знаю ,что наша ,в разы меньшая по количеству и вооружению,армия эту орду остановила и мочит уже три месяца.
    Я не военный эксперд - это их дело разложить по полочкам все наши просчеты и ошибки после войны.
    Но любой мыслящий человек понимает,что обуздать эту рашеголовуб орду не просто. И мы,вот такие ,как считают многие,- не подготовленные ,перемалывает в фарш из железо и мясо ценой собственных потерь.

Ну и заодно добавлю про " все знали и говорили" .Да знали,да говорили,а ни упреждающих санкций не вводили,ни орудия нам не давали. Сидели и выжидали
    Кто-то давал нам три дня,кто-то неделю
    А вот уже три месяца и мы стоим.
    Уж простите,не подготовленные уже бы давно не выстояли
    Пожалуй добавлю.
    Ещё в конце 80х мне доводилось собственными глазами видеть их атомные подлодки в бухтах Кольского полуострова и на Камчатке. И потому я хорошо представляю какую военную бандуру мы перемалываем.
    Востаннє редагував Антуриум: 05.06.2022 о 11:42

Звідки Ви
    укрстеп
    Дописів
    10 014

Типово

Для Vozar і Мафальда.
    Зараз напишу те, що позбавлено сенсу, бо не допоможе. Практично впевнений.
    Ви даремно змальовуєте 5-го, як найкращий вибір; лідера, який зробив все, що міг, і впав жертвою популізму і тупості невдячного виборця; політика, який єдиний може врятувати країну. А головне - як посадовця, який не припускався помилок, окрім деяких досадних промахів, та й ті лише тому, що за всіма не встигнеш, бо ж "такий народ".

На кого це розраховано? На тих, хто бачив Україну по телевізору, з діаспори?

В порівнянні з дилетанством 6-го і наслідками цього у всіх сферах, а також вміло використовуючи власні ЗМІ, можна спробувати виставити себе, як втрачений шанс і єдину надію змученого народу на майбутнє. Але розраховувати на тотальну амнезію і нерозбірливість виборців в цілому - погана ідея. Бо громадяни в цілому вірно оцінили в 2019 не лише блискучі перемоги (дійсні і уявні) кандидата, а і те, що ви старанно обходите в своїх спогадах і не згадуєте в рекламі.

Якщо ви дійсно не бачите недоліків, помилок, провалів, а лише успіхи, то через три роки безупинного камлання про 73% вже дійсно напрошується діагноз секти.
    Даремно ви цим займаєтесь.
    Визначте значення слів, і ви позбавите людство половини його непорозумінь.
    Рене Декарт

Дописів
    46 288

Типово

Цитата Допис від Йоран Переглянути допис
    Для Vozar і Мафальда.
    Ви даремно змальовуєте 5-го, як найкращий вибір; лідера, який зробив все, що міг, і впав жертвою популізму і тупості невдячного виборця; політика, який єдиний може врятувати країну. А головне - як посадовця, який не припускався помилок, окрім деяких досадних промахів, та й ті лише тому, що за всіма не встигнеш, бо ж "такий народ".

В порівнянні з дилетанством 6-го і наслідками цього у всіх сферах, а також вміло використовуючи власні ЗМІ, можна спробувати виставити себе, як втрачений шанс і єдину надію змученого народу на майбутнє. Але розраховувати на тотальну амнезію і нерозбірливість виборців в цілому - погана ідея. Бо громадяни в цілому вірно оцінили в 2019 не лише блискучі перемоги (дійсні і уявні) кандидата, а і те, що ви старанно обходите в своїх спогадах і не згадуєте в рекламі.

Якщо ви дійсно не бачите недоліків, помилок, провалів, а лише успіхи, то через три роки безупинного камлання про 73% вже дійсно напрошується діагноз секти.
    Где?

Где?

ЗЫ - фантазийная очевидность 2 ))

Дописів
    84 378

Типово

Для Vozar і Мафальда.

я говорю з вами про ваш вибір. результатами якого ми насолоджуємося нині. із щоденною вдячністю до вас.
    і також можу порівняти вдячність нинішню і вдячність попередню.

решту ви щось вигадуєте. заміть того, щоб показати чим таким особливим окрім боневтіка можна було б пишатись. чур, ЗСУ у цих маніпуляціях не задіювати ))

хоча можна і задіяти. але про те, як хомчак дбав про свою нерухомість більше ніж про озброєння і боєготовність. це ж нудно?
    хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 219

Типово

Цитата Допис від Слободжанин Переглянути допис
    А ещё говорил: "Или Я - Или путин"
    І що, він помилився? Ху.йло НЕ НАПАЛО?
    Так они только об этом и мечтают. Я уже не первый раз говорю.

Порох сказав: "Або я, або Путін".
    Ми, порохоботи, проголосували за ПОРОХА.
    Висновок рашоголових: порохоботам потрібен Ху.йло, а не Порох.
    Логіка та рашоголові - речі несумісні.
    «Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 219

Типово

Цитата Допис від Антуриум Переглянути допис
    а как было надо?
    Військові ЗНАЮТЬ! І вони ЗРОБИЛИ Б все, що потрібно. Але ж вашому ідолу конче потрібні були шашлики, дороги та персональна зустріч з Ху.йлом, а не захист країни! А тепер ані шашликів, ані доріг, ані 20% країни, та ще й мільйони людей втратили (загинули, депортовані, втекли від війни і частина не повернеться).
    плохо вооруженной армии
    У лютому наша армія була у багато разів КРАЩЕ озброєна, ніж у 2014 році! Плюс Штати на той момент вже місяць ганяли до нас літаки з купою зброї. У 2014-му ЗСУ не лише СТРИМАЛИ ворога майже голі-босі-беззбройні-недосвідчені, а ще й за 2 місяці звільнили 2/3 окупованого Донбасу!
    Где надо было взять столько оружия,чтоб их не пустить?
    Пля, а у цієї лише зброя. Не пускають НЕ ЛИШЕ зброєю! Не пускають замінуванням доріг, підривом мостів, протитанковими ровами тощо. Так, орки все одно увійшли б, але їх просування було б ПОВІЛЬНІШИМ і, скоріш за все, вони не зайшли б НАСТІЛЬКИ далеко! Скоріш за все, не було б ані Бучі, ані Бородянки, ані інших жахітть.
    армия эту орду остановила
    Якою ціною?
    Я не военный эксперд
    Ось і стули пельку!
    ни упреждающих санкций не вводили
    Санкції вводять на ДІЇ, а не на наміри!
    ни орудия нам не давали.
    Брехло ху.йловське!
    Сидели и выжидали
    А нам що, ЗОБОВ'ЯЗАНІ були щось давати? А може, це МИ зобов'язані були себе захищати? Не дороги будувати, а зброю виготовляти... не скорочувати армію, а збільшувати... не знищувати танкову бригаду біля кордону з Білоруссю, а посилювати її... не розміновувати Чонгар, а організовувати потужну оборону Маріуполя... Список довгий!
    Востаннє редагував Дейнерис: 05.06.2022 о 13:37

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 219

Типово

Цитата Допис від Антуриум
    мне доводилось видеть в бухтах Кольского полуострова и на Камчатке
    Я завжди казала, що ти КАЦАПКА. А ось, нарешті, й ДОКАЗ.
    Не смій називати себе українкою! НЕМАЄ "хароших русских"! І ти лише зайве цьому ПІДТВЕРДЖЕННЯ!
    Ви даремно змальовуєте 5-го, як політика, який єдиний може врятувати країну.
    Брехня! Хто з нас хоч раз писав, що він ЄДИНИЙ? Єдиний З ДВОХ (він та найвеличніший) - так.
    А головне - як посадовця, який не припускався помилок
    П...ць! В цьому світі є хоча б ОДИН порохофоб/зебіл/рашоголовий, який хоча б іноді НЕ БРЕШЕ? Жодного разу жоден з нас НЕ ПИСАВ, що Порох не припускався помилок!
    На кого це розраховано?
    Що саме? Твоя брехня? На бур'янів та сміттєвозів, звісно, - вони точно повірять.
    громадяни в цілому вірно оцінили в 2019

Дописів
    84 378

Типово

просто у фантазіях кроліководів Україна така будує велике будівництво, збагачує медведчука, купуючи у нього його російський бітум, шашлики-червоні труселя-айнене, а світова спільнота така дивиться -- ай ай ай, у них же керівництво несповна розуму, як вони, бідосі, виживуть? ось їм зброя, хоч вони й не просили.
    так це мало бути?
    хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?

Звідки Ви
    укрстеп
    Дописів
    10 014

Типово

Цитата Допис від Vozar Переглянути допис
    фантазийная очевидность 2 ))
    Отже, про очевидність і фантазії? Гаразд.

Що часто згадують військові, починаючи з 24.02 і особливо часто останнім часом, під час напружених боїв? Багаторазову перевагу ворога в чисельності важкої артилерії і РСЗО і великий запас боєприпасів, який дозволяє їм не обмежувати себе в тривалості і інтенсивності обстрілів. І навпаки, нестачу боєприпасів у нас, з очевидними наслідками.

Вам нічого не нагадують назви населених пунктів - Сватове, Калинівка, Балаклія, Ічня?
    Так, це склади боєприпасів. Які були знищені. До 2019-го.
    Сватове, 2015. 3,5 тис. тонн, ракети для систем залпового вогню (РСЗО)
    Для бажаючих "насолодитись" подробицями - https://interfax.com.ua/news/general/778177.html

Калинівка, 2017. Вибухнуло 32-40 тис. тонн, переважно танкові снаряди калібру 125мм.
    https://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%9F...B2%D1%86%D1%96

Балаклія, 2017. 100 тис. тонн. Танкові та артилерійські снаряди калібру 125 і 152 мм
    https://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%9F...BB%D1%96%D1%97

Ічня, 2018.69,5 тис. тонн. 29 тис. шт. 152-мм гаубичних снарядів, 117 тис. шт. снарядів для БМ-21 "Град" і інше.
    https://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%9F...BD%D0%B5%D1%8E

Можна без подробиць - стаття від 12.10.2018 з підсумковою фразою " Безкарність, неспроможність та продажність стали остаточним діагнозом епохи президента Порошенка."
    Вибачте, що я пам'ятаю не лише про пофарбовані танки і пафосні промови екс-чиновника перед строєм. Можливо, це не всім подобається.

А тепер про фантазії: а що, чи були б зайвими ці десятки тисяч снарядів для нашої армії сьогодні?
    P.S. Оборона і безпека країни - сфера відповідальності президента, я ж не помиляюсь?
    Визначте значення слів, і ви позбавите людство половини його непорозумінь.
    Рене Декарт

Дописів
    33 538

Типово

Що часто згадують військові, починаючи з 24.02 і особливо часто останнім часом, під час напружених боїв? Багаторазову перевагу ворога в чисельності важкої артилерії і РСЗО і великий запас боєприпасів, який дозволяє їм не обмежувати себе в тривалості і інтенсивності обстрілів. І навпаки, нестачу боєприпасів у нас, з очевидними наслідками.

Вам нічого не нагадують назви населених пунктів - Сватове, Калинівка, Балаклія, Ічня?
    Для бажаючих "насолодитись" подробицями - https://interfax.com.ua/news/general/778177.html

Калинівка, 2017. Вибухнуло 32-40 тис. тонн, переважно танкові снаряди калібру 125мм.

Балаклія, 2017. 100 тис. тонн. Танкові та артилерійські снаряди калібру 125 і 152 мм

Ічня, 2018.69,5 тис. тонн. 29 тис. шт. 152-мм гаубичних снарядів, 117 тис. шт. снарядів для БМ-21 "Град" і інше.

Можна без подробиць - стаття від 12.10.2018 з підсумковою фразою " Безкарність, неспроможність та продажність стали остаточним діагнозом епохи президента Порошенка."
    Вибачте, що я пам'ятаю не лише про пофарбовані танки і пафосні промови екс-чиновника перед строєм. Можливо, це не всім подобається.

А тепер про фантазії: а що, чи були б зайвими ці десятки тисяч снарядів для нашої армії сьогодні?
    P.S. Оборона і безпека країни - сфера відповідальності президента, я ж не помиляюсь?
    +++

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 219

Типово

це склади боєприпасів. Які були знищені. До 2019-го.
    Тобто вибухнули склади при Пороху - це ПОРОХ винен. А знищені всі аеродроми, частина військових частин та складів з боєприпасами, оборонних підприємств, "МРІЇ"(!!!), а також (і це на даний момент НЕВИПРАВНО!) Кременчуцький НПЗ, через що вся країна (і армія теж!) залишилася без палива, то це НЕ Зеленський, а Ху.йло винен? А чи не охреніли ви, зрадойоби? При Пороху теж БУЛА війна! При Пороху Ху.йло теж БУВ зацікавлений в знищенні нашої боєздатності! При Пороху теж БУЛИ зрадники, диверсанти тощо! Це було при Пороху, це є при Зеленському. Якого хріна у всьому, що відбувається зараз, ви звинувачуєте ХУ.ЙЛО, а у всьому, що відбувалося у 2014-18 рр. звинувачуєте ПОРОХА? Так, Порох був ЗОБОВ'ЯЗАНИЙ організувати посилену охорону складів. Але й Зеленсьий теж БУВ ЗОБОВ'ЯЗАНИЙ організувати посилений захист кордонів, складів, КНПЗ, "Мрії" (її взагалі можна було в Польщу відправити!) тощо. Або вони ОБИДВА винні у всьому, що я назвала, або ОБИДВА невинні! Третього НЕ ДАНО!!!
    а що, чи були б зайвими ці десятки тисяч снарядів для нашої армії сьогодні?
    А чи були б зайвими сотні тисяч бронежилетів, касок, берців тощо, які ваш яневтік повинен був закуповувати три роки? А чи була б зайвою вся та зброя, яку ваш найвеличніший повинен був виготовляти всі ці три роки, а не хєрити оборонне замовлення? Список довгий.

Дописів
    46 288

Типово

Калинівка - 29 октября 2015 года из-за диверсии на военном складе произошел пожар.

Балаклія - Як і у випадку пожежі 2017 року у Балаклії, одному з найбільших складів в Україні, розглядається версія щодо диверсії з боку РФ.

Ічня - Через місяць військовий прокурор центрального регіону України Григорій Рябенко заявив, що вибухи на складах під Ічнею сталися внаслідок диверсії.

Йоран - сумеете как то увязать выводы по взрывам на наших складах и фразу про Порошенко? Желательно с использованием умственных способностей.

ЗЫ Вы знаете - я наверно слишком оптимистичен был в ваших оценках рассказывая Мафальде....

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 219

Типово

Цитата Допис від Vozar Переглянути допис
    Йоран - сумеете как то увязать выводы по взрывам на наших складах и фразу про Порошенко? Желательно с использованием умственных способностей.
    "Ні, синку, це фантастика!"(с)

Дописів
    7 965

Типово

Цитата Допис від Дейнерис Переглянути допис
    Список довгий.
    И не ограничен тремя годами
    У каждого своя рифма на слово "звезда"

Дописів
    33 538

Типово

Цитата Допис від Дейнерис Переглянути допис
    "Ні, синку, це фантастика!"(с)
    за что кукушка хвалит петуха?
    за то, что хвалит он кукушку (с)).

Дописів
    84 378

Типово

У Садового щодо Порошенка щось там (насправді це було львівське сміття, але ж хто вже пам'ятає) постійно підгорало, то ж не дивно що така патосна стаття на 24 )))

Йоране, а ви слухали як Хомчаку були не потрібні ракети? коли йому казали замовляй вітчизняні ракети -- каже ніт, я ними не воюю. я воюю службовими квартирами (3 шт.)

Звідки Ви
    Україна. Харків-Дніпро
    Дописів
    56 407

Типово

Цитата Допис від Мафальда Переглянути допис
    У Садового щодо Порошенка щось там (насправді це було львівське сміття, але ж хто вже пам'ятає) постійно підгорало, то ж не дивно що така патосна стаття на 24 )))
    Я помню.
    Садовой был потенциальным конкурентом Порошенко на предстоящих выборах и вообще имел хороший рейтинг по тем временам.
    Потом возникла катастрофа на мусорном полигоне Львова, пожар и оползни (мрак какой-то), область просила помощь у Главного, поскольку сама не справлялась.
    С помощью мурыжили, потом прислали но с опозданием для ситуации Ч.
    В итоге погибли люди, которые устраняли пожар в ожидании помощи из центра. Несколько спасателей погибло, а тело одного погибшего так и не нашли под завалами мусора.
    Рейтинг Садового полетел вниз. Еще и прокуратура потом его туда-сюда, и еще те, а потом эти...и рейтинг еще ниже.

Вполне вероятно, что у них старые дружеские отношения, да).

Звідки Ви
    Make America Great Again
    Дописів
    59 041

Типово

Порося уже по Лондону шарится https://t.me/truexanewsua/49761

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    16 827

Типово

А то шо з ним не Маринка ?)

Сторінка 850 з 963 ПершаПерша ... 350750800840841842843844845846847848849850851852853854855856857858859860900950 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті