А с кем там таким, с какой организайцией задружилась и создала альянс СН, кто является врагом Польши?
А в Литву мы уже плюнули.
А потом этими губами осуждаем орбана.
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
А с кем там таким, с какой организайцией задружилась и создала альянс СН, кто является врагом Польши?
А в Литву мы уже плюнули.
А потом этими губами осуждаем орбана.
хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?
Тоді скоріше я сама себе обманюю.
Тому що я не бігаю по ресурсах в пошуках хто сказав зрада, а хто когось там виправдовує. Тим більше не розношу це сміття далі.
Є новина, стисло викладено це і те, є звернення азовця, в якому він просить зрозуміти таке їх рішення (самого рішення не озвучено ще). Потім є факт полону.
Головнокомандуючий віддав наказ. По-перше, хто б не був на його місці - це рішення надзвичайно важке, і доводилось вибирати з гівняних варіантів найменш гівняний.
Так от відео азовця, який наврядчи вже чогось боїться, в якому він заздалегідь просить розуміння, натякає на те що з ними це питання обговорювали. Звісно я можу помилятися. Але я припускаю варіант своеї помилки, в той час як Ваші викладки свідчать про упоротість, і не для пошуку істини, а щоб обісравшт опонентів обілити свого божка.
Мені взагалі дивно що люди бьються до всирачки за політиків нашої сучасності. Будь якого політика.
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
Послушала я интервью Бацман и Бабченко(((
Все куева я сделала вывод с его слов, куевее некуда ((((((
Бацманша чуть не плачет((((
когда умрёшь, людишки скажут, их притворяющимся ртом, каким в их жизни был ты важным никтом
у їхньої влади Марченко під підпискою про невиїзд Миколаїв захистив ¯\_(ツ)_/¯
і Риффмайстер пішов воювати без вибачте-будьласка
вони ще мріють почати стріляти в наших воїнів (принаймні ті, хто увірував в експертність депутатки безумної)-- ось такі вони мізерні потвори з гебнявим днк
хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?
Многие спекулируют на заблуждениях
и ложных чудесах,обманывая глупое
большинство.
ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ
Самое печальное в ваших словах, кто такой Рифмастер или Марченко и почему вы говорите про подписку или извинения - ни птичницы, ни юстасы даже не подозревают шоэто...
И не полезут в Гугл что бы понять.
Потому что раньше этого никогда не делали. И далее так же. Потому что видосики.
Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)
Угу, так "сдает", так "сдает", що вже два тижні ТИША!
Вдев'яте???Что тому даже за границу бежать пришлось...
Чому тобі так подобається виставляти себе ідіотом?Ти що, оргазм від цього отримуєш?
Угу, дуже рідко: кожного дня. А до цього набагато частіше заходив: кожного дня!
Як цікаво! А можна й мені посиланнячка на них? Дуже хочу подивитися на Мафальду-злочинницю, я це якось пропустила.за последнюю неделю видел как минимум два твоих поста которые являются уголовным преступлением в Украине.
А закликати до масового насильства та вбивств - це НЕ злочин?И это не твои теории, а реальное преступление.А погорожувати дитині вбивством - це НЕ злочин?
ПРОЦИТУЙ ті свої повідомнення, в яких ти Шістдесятого та Сміттєвоза ЗВИНУВАЧУВАВ у злочинах!
Чи це лише порохоботам не можна порушувати закон, а вашому бидло-стаду ВСЕ МОЖНА??
![]()
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
Дратівник
шо как?
он был забанен, не ответит
Многие спекулируют на заблуждениях
и ложных чудесах,обманывая глупое
большинство.
ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks