Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 260 з 1230 ПершаПерша ... 160210250251252253254255256257258259260261262263264265266267268269270310360760 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 24593, показано з 5 181 по 5 200.

Тема: Балаканина - 3

Дописів
    65 836

Типово

Цитата Допис від Манула Переглянути допис
    1. Сохранить жизни наших защитников
    2. Чтобы не называть вещи своими именами, тем самым отвести негатив от сами знаете кого
    До того ж влада тільки номінально дала наказ.
    Судячи з тих відеозвернень, які записували командири азовців, рішення було прийнято сумісно.

Дописів
    25 910

Типово

Цитата Допис від Дейнерис Переглянути допис
    ... Бо вам начхати на той факт, що розмінування території НЕ МОЖЕ відбуватися БЕЗ наказу вищого керівництва армії! ...
    это ты сейчас про кого?

Дописів
    46 288

Типово

Цитата Допис від Мафальда Переглянути допис
    у вас смішна риторика -- питати у мене і відповідати за мене.

просто цікаві досліди.
    Я намагаюсь все ще зрозуміти, як це насправді працює:
    люто дрочити на боневтік
    не бачити трагедії Півдня & здачі у полон Азову
    плокать, стєнать та смикацця за русню, котрій царьок подарувал громадянство (ні, ну а як це назвати?)
    на наступних виборах обрати чергового лівого гавайця (с)
    Все правильно.

Но если хотите понять - это известная технология вязкой кровью.

Они проголосовали за человека. Человек оказался лохом и далее это привело к преступлениям. По факту они все - соучастники этих последствий.

И поверьте - чем большие преступления будет совершать этот человек, тем с большим остервенением эти люди будут оправдывать его. Естественно переходя на личности и эмоции. Конструктива там не может быть по определению.

Потому что в любом другом случае - это признание себя своей ошибки, которая привела к соучастию в преступлении.

А это покаяние уже. У признание ошибки.

И чем дальше и больше будет вскрываться глубина преступлений тем невозможнее будет им становится покаяние. И - нарастать ожесточение и сплочение их рядов.

Собственно ровно то, что происходит с ватниками в рашке.

Это если кратко.

ЗЫ Варианты могут быть лишь в том, что в случае с Йораном - это попытки участия интеллекта в оправдании, то Шуреки/птичницы\йораны\цыферные - эмоциональные говнометы как умеют.

ЗЫ Ну и полезные идиоты. Те как дети\цвиточки общества ))
    Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)

Дописів
    46 288

Типово

Цитата Допис від альтер эго Переглянути допис
    До того ж влада тільки номінально дала наказ.
    Судячи з тих відеозвернень, які записували командири азовців, рішення було прийнято сумісно.
    Не бывает в армии номинальных команд. По определению.

Вас опять жестоко обманывют.

Дописів
    84 378

Типово

Цитата Допис від Vozar Переглянути допис
    Все правильно.

Но если хотите понять - это известная технология вязкой кровью.

Они проголосовали за человека. Человек оказался лохом и далее это привело к преступлениям. По факту они все - соучастники этих последствий.

И поверьте - чем большие преступления будет совершать этот человек, тем с большим остервенением эти люди будут оправдывать его. Естественно переходя на личности и эмоции. Конструктива там не может быть по определению.

Потому что в любом другом случае - это признание себя своей ошибки, которая привела к соучастию в преступлении.

А это покаяние уже. У признание ошибки.

И чем дальше и больше будет вскрываться глубина преступлений тем невозможнее будет им становится покаяние. И - нарастать ожесточение и сплочение их рядов.

Собственно ровно то, что происходит с ватниками в рашке.

Это если кратко.

ЗЫ Варианты могут быть лишь в том, что в случае с Йораном - это попытки участия интеллекта в оправдании, то Шуреки/птичницы\йораны\цыферные - эмоциональные говнометы как умеют.

ЗЫ Ну и полезные идиоты. Те как дети\цвиточки общества ))
    яка ж непозбувна бентега (((
    хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    340

Типово

Цитата Допис від Vozar Переглянути допис
    У подоляка питаетесь?))
    Какую подоляку имеешь ввиду? Их же две, наша и ихняя. )))
    Окажу помощь по продуктам 1С. Ну и всё сопутствующее... 095-507-12-15, 098-622-69-26

Почетный форумчанин Аватар для Шурик Г. (гость)
    Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 264

Типово

Возар, Мафа, а с чего вы взяли что вы судить будете кто преступник, а не вас?
    Я люблю цю країну навіть без кокаїну.

Дописів
    84 378

Типово

Цитата Допис від burluckoff Переглянути допис
    Какую подоляку имеешь ввиду? Их же две, наша и ихняя. )))
    ваша по пенькам у януковича прыгала,
    у нее и питаетесь
    хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?

Дописів
    84 378

Типово

Цитата Допис від Шурик Г. (гость) Переглянути допис
    Возар, Мафа, а с чего вы взяли что вы судить будете кто преступник, а не вас?
    а! это уже мы разминировали чонгар и летали самолётами аэрофлота патрушева?

Дописів
    25 910

Типово

а ведь єто без перевода Укрзализниці на европейску колію...

Станом на сьогодні відновлення зруйнованих під час воєнних дій доріг потребує 900 мільярдів гривень.

Джерело: https://censor.net/ua/n3346073

Дописів
    46 288

Типово

Я же говорил ...много раз )) - там одни эмоциональные личностные говнометания. 99.9 из них всегда и до соплей будут переходить на личности и захл**ываться в этом. В том их самозащита. Перед собой

Дописів
    56 399

Типово

Цитата Допис від Дейнерис Переглянути допис
    Ти??? Мені??? Щось НЕ ДАЛА??? Триндець! Ти ким себе уявила, кацапка??? Ти НЕ МОЖЕШ щось мені "не дати"(с)/заборонити/дозволити тощо. Бо ти НІХТО! Ти ПУСТЕ МІСЦЕ! Найголовніше: ти КАЦАПКА!!! Ніколи кацапи та просто рашоголові НЕ БУДУТЬ мені, українці, вказувати та наказувати!

Так, мені їх дуже шкода: таке лайно навіть кролям не побажаю.

Пипець! Це ж які помиї повинні бути в голові, щоб вірити в те, що мене ХВИЛЮЄ ціна на огірки??? Тим більше під час війни.
    Ты тварь черноротая,у тебя доказательства есть,что я кацапка?
    И да тебя не волнует почём наши люди покупают продукты и почём будут из покупать,тебе все равно что драть из халявного петиного свиного корыта

Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 264

Типово

Ну не знаю. Это ты у подельника своего гуру спроси. Он там последнее время его активно сдает. Что тому даже за границу бежать пришлось... Хотя да. Не на самолете. Да и то что ты лично тут пишешь уже давно на преступления тянет. Ну то такэ.

Дописів
    84 378

Типово

Цитата Допис від Шурик Г. (гость) Переглянути допис
    Ну не знаю. Это ты у подельника своего гуру спроси. Он там последнее время его активно сдает. Что тому даже за границу бежать пришлось... Хотя да. Не на самолете. Да и то что ты лично тут пишешь уже давно на преступления тянет. Ну то такэ.
    Spoiler Spoiler: мыслепреступление!!!  
    Думкозлочин (англ. Thoughtcrime) — вид злочину, описаний в романі Джорджа Орвелла «1984». Найтяжчий злочин в тоталітарній державі Океанії. Під це поняття потрапляє будь-яка необережна думка члена АНГСОЦу, будь-який необережний жест або слово.

Неправильний, з точки зору ідеології правлячої партії, вираз обличчя також є різновидом уявного злочина — обличчязлочином. Боротьбою з думкозлочинами в Океанії займалася спеціальна репресивна організація — поліція думок, допити обвинувачених проходили в Міністерстві любові. Для виявлення підозрюваних використовувалося стеження, яке вели за громадянами агенти поліції думок і добровольці (у тому числі — найближчі родичі думкозлочинців), а також спеціальний технічний пристрій, встановлений в будинку кожного члена партії — телеекрани.

Основна функція поліції думок — довести порушникові, що він був неправий. Думкозлочинець піддавався витонченим тортурам і допитам, метою яких була зміна свідомості обвинуваченого, навіювання йому віри в партійні догми. Після такої обробки людина починала щиро вірити в правоту АНГСОЦу, в велич Старшого Брата, визнавала свої колишні погляди помилковими. Деякі думкозлочинці, що розкаялись, відпускалися на свободу для того, щоб потім, через деякий час, бути знову схопленими поліцією думок.

Звідки Ви
    из далека, мыгранты мы :)
    Дописів
    6 561

Типово

Читаю та охреневаю, Дейнерис цє часом не Миша шо з плакатом ходив, НЕТ НАТО?

Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 264

Типово

Мафа, ну я последнее время в эту помойку не часто захожу, и уж тем более тебя читаю по диагонали, но за последнюю неделю видел как минимум два твоих поста которые являются уголовным преступлением в Украине. И это не твои теории, а реальное преступление. И то что администрация этого ресурса не отреагировала не значит что никто другой на это не отреагирует. А инет он не такой анонимный как ты думаешь. Далеко не анонимный...

Дописів
    84 378

Типово

нажали треуголку, я надеюсь?

Дописів
    56 399

Типово

Цитата Допис від psvpsv Переглянути допис
    Читаю та охреневаю, Дейнерис цє часом не Миша шо з плакатом ходив, НЕТ НАТО?
    За нет НАТО не скажу,но многие тут помнят,что когда оно было Самсонкой,оно бегало с плакатом " Янукович - наш президент!"

Дописів
    84 378

Типово

странные у вас намёки

Дописів
    46 288

Типово

Походу.

Когда 99. 9 не говорят про оппонента. В разговоре о действиях нынешней власти.

Тот остаток ппоцента затягивает жалобно - можнападумать ваш Порошенко лучше.

И это все. Там больше ничего нет ))

Сторінка 260 з 1230 ПершаПерша ... 160210250251252253254255256257258259260261262263264265266267268269270310360760 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті