| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
Петро Порошенко
45 мин. ·
Вітаю Кіра Рудик із обранням віце-президенткою ALDE Party – Liberals and Democrats for Europe. Та новим етапом роботи на міжнародному фронті задля відстоювання європейських цінностей та інтересів України.
Це обрання однозначно означатиме нові можливості для нашої країни. Сил та наснаги у нашій спільній боротьбі! Переможемо!
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
Спроба трохи пофантазувати.
Обидва крайніх президенти надто захоплені взаємопоборюванням, на шкоду справі, але не можуть зупинитись, на радість ворогам. Аби обох призначити вождями, поселити на якийсь острів (Зміїний, або ближче - Березань), і нехай там змагаються по довільній програмі досхочу.
А тим часом, за ці 5 років, можливо, вдалось би економіку налагодити. Без цілющого впливу придворних, кумів і сусідів по будинку.
Кажу ж бо: фантазія. Шютка. Барбамбія кергуду.
Визначте значення слів, і ви позбавите людство половини його непорозумінь.
Рене Декарт
Я не являюсь адептом прежнего или нынешнего, но по моему мнению, было бы по другому. Абсолютно не факт,что лучше или хуже. Но по другому. И это вопрос очень часто меня грызет. Что именно было бы. Вопросов очень много,даже к себе. Покойный жирик орал что "год будет немирным" "что вторжение состоится 22.02.22. , ***ло накорябало свой майн капф, как можно было в упор это игнорировать?
И если в случае президента можно было очень сильно укрепить страну, то в частном случае тоже можно было предусмотреть. Подготовится. Мне лично люди, имеющие отношение к военным,в частном разговоре сказали в сентябре 21-"идет к войне". Я промолчал, потом поржал. Параноей посчитал. Никогда в жизни так не ошибался. Вот и суди кого-то,когда сам был слеп. Другой вопрос,что мне простительно, как обывателю,собственно..
А потом уже,задним умом, я вспомнил про увеличение ответственности за не постановку на учет при смене места жительства, середина 21,если не ошибаюсь..Про регистрацию женщин с определенными профессиями..Эти все движения доказывают что-знали. Ну естественно. Ведь сказать обывателю в частной беседе в сентябре и не знать на уровне разведки- это вряд ли.
Востаннє редагував Экзархов: 04.06.2022 о 23:25
Востаннє редагував Мафальда: 04.06.2022 о 23:47
хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?
На поверхности.
До 19 года никто войска не разводил на неподготовленные позиции, дискотеки на Чонгаре с экскурсиями не устраивал и мир в глазах не искал. В армии никто грызню в верхах не устраивал и боевых генералов под суд не отправлял и позорно не увольнял.
Прямо говорил - путин нападет. На каждом углу говорил.
Продолжать перечислять очевидное?
Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks