Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 251 з 1230 ПершаПерша ... 151201241242243244245246247248249250251252253254255256257258259260261301351751 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 24593, показано з 5 001 по 5 020.

Тема: Балаканина - 3

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    16 834

Типово

Цитата Допис від KSh Переглянути допис
    А где не помойка?
    визде где не ЯП и не Ісландія )

Звідки Ви
    Тополь-2
    Дописів
    28 300

Типово

Цитата Допис від ~ Электра ~ Переглянути допис
    точно, вы. Я ник забыла. Хорошо, что зашли в эту тему совсем случайно).

Ваше право считать как вам угодно и удобно, вопрос ведь не в вас, совершенно. А в своевременной и реальной пользе . Или отсутствии оного.

Та же открытым остается вопрос "зачем фонд и что это за фонд". Потому как БФ не работают по принципу "дай аванс, я тебе привезу", там иная система и иная цель.
    Отчетность всегда нужна, она помогает отслеживать всю цепочку, и уменьшает возможность воровства. (Не говоря о том что помогает привлекать средства)

Жаль что вы не понимаете этого.

Дописів
    70 784

Типово

Здорово, молодцы те, кто. Спасибо им.

Да так оно и делается. Одни пи...дят как правильно, другие берут и делают. Иначе до НГ ждали бы те фуры с носками через все брократические приколы , таможни и прочие инстанции.
    Главное, зачем? Зачем так? Что бы что?

Еще и контроль какой-то подтянулся бы сто пудов))). Забота, млять. На предмет : а правильные ли носки? А безопасные ли? А по ИЗО и ЕВРО нормативам ли? А налоги заплачены ли? А зарплатлы тем, кто налоги начисляет, начислены ) ?
    Ахахаха.
    когда умрёшь, людишки скажут, их притворяющимся ртом, каким в их жизни был ты важным никтом

Звідки Ви
    Україна. Харків-Дніпро
    Дописів
    56 454

Типово

KSh, жаль что вы не понимаете, что я всё оооооочень хорошо понимаю).
    Про срочные потребности и про "кому нужны ваши носки послезавтра с вагоном бумажек , главное чтоб вам спалось спокойно" )))). Речь не о автомобилях же шла. И даже не о брониках.

Носки-это копейки, особенно если вы БФ. Запрос от министерства обороны чтоб одну больницу в Днепре обеспечить носками на пару недель)? Ну это серьезно, да)).

Это была потребность в виде ехать и срочно, а не в виде шашечек на послезавтра. Если вы не можете этого понять, ну что ж...собирайте бумажки и требуйте целевые перечисления "на носки и ватку" от днепрян.
    Смысл таких телодвижений в данной ситуации мне не понятен.

Звідки Ви
    Тополь-2
    Дописів
    28 300

Типово

KSh, жаль что вы не понимаете, что я всё оооооочень хорошо понимаю).
    Про срочные потребности и про "кому нужны ваши носки послезавтра с вагоном бумажек , главное чтоб вам спалось спокойно" )))). Речь не о автомобилях же шла. И даже не о брониках.

Носки-это копейки, особенно если вы БФ. Запрос от министерства обороны чтоб одну больницу в Днепре обеспечить носками на пару недель)? Ну это серьезно, да)).

Это была потребность в виде ехать и срочно, а не в виде шашечек на послезавтра. Если вы не можете этого понять, ну что ж...собирайте бумажки и требуйте целевые перечисления "на носки и ватку" от днепрян.
    Смысл таких телодвижений в данной ситуации мне не понятен.
    Напечатать запрос не дольше чем напечатать пост на форуме.

Звідки Ви
    Україна. Харків-Дніпро
    Дописів
    56 454

Типово

Напечатать запрос не дольше чем напечатать пост на форуме.
    Вам там еще тогда написали, что норма носков -2 пары на полгода. Или год. Кто вам что будет писать? МО? Мечка? Кто))?

Огромное желание помогать вижу я)). И понимание потребностей-тоже.
    Не надо писать ",мы машины завозили", не надо вообще ничего о белых польтах писать. Тогда надо было помочь купить несчастные копеечные носки.
    Или хотябы жизни не учить...

Звідки Ви
    Тополь-2
    Дописів
    28 300

Типово

Вам там еще тогда написали, что норма носков -2 пары на полгода. Или год. Кто вам что будет писать? МО? Мечка? Кто))?

Огромное желание помогать вижу я)). И понимание потребностей-тоже.
    Не надо писать ",мы машины завозили", не надо вообще ничего о белых польтах писать. Тогда надо было помочь купить несчастные копеечные носки.
    Или хотябы жизни не учить...
    У вас фонтан эмоций.

Дописів
    56 417

Типово

Так тот поставщик носков (предполагаемый) - благотворительный фонд же.
    Получается сюр, если подумать. Не?
    не надо фура по цене, выгодной в закупке для "фонда".
    Надо десятая часть фуры здесь и сейчас.

Логистику и экономию никто не отменял, но благотворительность на воюющую армию и БФ , на этом подвязанные, это о другом. Это о сразу и срочно. Иначе напуркуа эта благотворительность?
    Ну должны быть о другом. Должны. Как оно есть....ну как есть, так и есть.
    С десятой части фуры прям здесь и сейчас,фонду откаты получать не как.
    Вы шо хотите шоп учредители по миру пошли?)
    Вот " предприимчивые люди" знают как надо шоп и рыпку съесть и ... в воду не лезть.

Дописів
    56 417

Типово

Отчетность всегда нужна, она помогает отслеживать всю цепочку, и уменьшает возможность воровства. (Не говоря о том что помогает привлекать средства)

Жаль что вы не понимаете этого.
    Тоесть если ты привезёшь в больничке сотню трусов, кому то из персонала надо будет вместо того,чтоб раненым капельницы ставить,зачесть писать для тебя отчёт?
    Или для этого болничка должна открыть штатную единицу? А зп ты ей будешь платить?

Звідки Ви
    Тополь-2
    Дописів
    28 300

Типово

Цитата Допис від Антуриум Переглянути допис
    Тоесть если ты привезёшь в больничке сотню трусов, кому то из персонала надо будет вместо того,чтоб раненым капельницы ставить,зачесть писать для тебя отчёт?
    Или для этого болничка должна отурыть штатную единицу? А за ты ей будешь платить?
    В больнице эти люди уже есть называется админперсонал.

Дописів
    56 417

Типово

В больнице эти люди уже есть называется админперсонал.
    Даже если так,у них есть очень четко очерченный круг обязанностей. И твои трусы в него не входят. Ты предлагаешь им тратить свое личное ,не рабочее время на составление для тебя отчётов? Без дополнительной оплаты?

Дописів
    65 836

Типово

Цитата Допис від Антуриум Переглянути допис
    Даже если так,у них есть очень четко очерченный круг обязанностей. И твои трусы в него не входят. Ты предлагаешь им тратить свое личное ,не рабочее время на составление для тебя отчётов? Без дополнительной оплаты?
    Оформить поступления в больницу и есть их обязанность.
    Найти как правильно и законно оформить - 'то тоже их обязанность.

Дописів
    56 417

Типово

Цитата Допис від альтер эго Переглянути допис
    Оформить поступления в больницу и есть их обязанность.
    Найти как правильно и законно оформить - 'то тоже их обязанность.
    Та поступление,то понятно.Но ему ж отчёты надо кому,куда и сколько выдано. И чтоб с подтверждением ,что не украли. Значит придется раненым под роспись выдавать и наверное желательно с указанием паспортных данных и контактных телефонов.)))

Пешеход года 2009 Аватар для after midnight
    Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    15 550

Типово

Цитата Допис від Шурик Г. (гость) Переглянути допис
    Геращенко говорит, что Невзоров с женой, теперь граждане Украины....
    я теж таке чув.
    але тут питання: в нас вже дозволили подвійне громадянство?

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 238

Типово

Цитата Допис від Lenuhen Переглянути допис
    Почитала страницу ЯПа, больше не шмагла. Нарративы (c) ясны, всё то же, данбили бамбас, всё фейки, мы ж вас жалеем, вы же братья. За*бали.
    І у цьому лайні цифровий алкаш почувається себе в своїй стихії. Зрозуміло, чому він тут не з'являється: бо тут надо багато патріотів УКРАЇНИ, а не паРаші, як він.
    «Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 238

Типово

Зелена влада дуже помиляється, вважаючи, що ті, хто повернуться з фронту, будуть носити їх на руках. Буде зовсім протилежне. Цей пост одного з ЗСУшників - те, що НАСПРАВДІ думають наші воїни про нинішню владу.

Paul Isachenko
    Сьогодні рівно три місяці, як я змінив кросівки на берці, тату машинку на автомат. Три місяці як я почав звикати до майже постійного носіння головного убору, найліпшими моїми друзями стали кава, сигарети та активоване вугілля. Всього три місяці (навіть менше) знадобилось аби назавжди та кардинально змінити своє ставлення до життя, оточуючих, зрозуміти, що "вчора" вже немає, а "завтра" може і не бути взагалі. За цей короткий проміжок часу я зрозумів що таке насправді "повний п*здець" і як можна, тремтячи від страху в укритті під арт обстрілами, реготати з життєвих історій та анекдотів. Я згадав як мені подобається дивитись на захід сонця, нехай, навіть, тепер до цього додалася тривога в передчутті того, що принесе з собою темрява. Я навчився спати "в пів ока", зриватися з землі від "пацани, лягає дуже близько", навчився виокремлювати звуки шукаючи поміж них "вихід/прихід". По-новому для мене тепер звучить "арт терапія", а перший до кого я піду з лікарів - психіатр. Ну хоча б для того, аби виписав нормальних снодійних. Аби вирубило. Місяців так на три...
    Кажуть, життя поділилося на "до і після". Не знаю, для мене особисто воно просто в якусь мить змінилося. Мені набридли ігри, тепер я кажу, що думаю в лице і більше не хочу витрачати час на ментальний пасадобль з іншими людьми - якщо людина поц, то скільки з нею не танцюй, вона поцом і лишиться. А намагатись когось змінити - лише втратити дорогоцінний час. Я багато чого боюся тут, на війні, мені страшно до усрачки, як сказав один мій побратим (мовою оригіналу) :"очко не кружка". І мені за цей страх не соромно аж ні грама. Але найбільше чого я боюся - це того, що все це дарма. Що всі обірвані життя, скалічені долі, сироти, що все це буде дарма і ми так і не зрозуміємо сенсу слів "хочеш миру - готуйся до війни". На при великий жаль, але так воно і є. Як ми, українці, не збагнемо, що будувати дороги треба тоді, коли ти можеш захистити людей, що цими дорогами будуть їздити, а люди не збагнуть, що ті дороги - лежать на їхній, власній землі, у їхньому домі, а за нього треба боротися, і як казав класик - "не вмирати, а вбивати", то все це буде дарма. Така реальність. Нині. Для нас. Я боюся, що ми знову підемо на невигідні компроміси, що знову будемо дивитись в очі ворогові і бачити там мир, що поведемося на блискуче зрежисовані ролики б*ядських політиків "в русі на камеру", що пробачимо заради хиткого миру. Ох як же нам потрібен власний Моссад...
    Як випадає можливість вийти в мережу, листаючи стрічку новин, я, чесно кажучи, ніхєра вже не розумію. От ніхєра. То ми перемагаємо, то - нам напихують по самі помідори. То нам привезли купу озброєння, то нам нема чим воювати. Всі кричали про той ленд ліз, ура перемога...а на ділі ми тут сидимо по укриттях і тупо терпимо обстріли. Ну не тупо, а терпимо потужно так, як справжні воїни. Я тільки заплутався трохи, а воїни - це ті, хто терпить, так? Чи ні? Заплутався я, коротше кажучи. В будь-якому випадку, впадати у відчай чи опускати руки немає сенсу. Бо то не вихід. Довгих три місяці минули, попереду... а що попереду...? - Перемога, що ще б*ять!!!!! Затягнув шнурки на берцях, поправив штани і до роботи, воїн!
    Слава Україні!
    рассія має здохнути!

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 238

Типово

Борислав Береза

Это орейро! Лето началось и в ВР решили заняться самым необходимым. Народные депутаты Украины решили гарантировать себе выезд и облегчить сам процесс своего выезда за границу во время войны.

В Раде предложили принять поправку к законопроекту №7383, запрещающую пограничникам требовать у нардепов что-либо, кроме паспорта — обычного или дипломатического. Инициатор этой важнейшей правки нардеп Игорь Фрис из "Слуги народа". Я считаю, что эту правку можно принять вместе со снятием ограничений для всех выезждающих. А то получается по Оруэллу, что все животные равны, но некоторые равнее. Или у нас есть законы для холопов и для господ из "Слуг народа"?

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    15 550

Типово

Цитата Допис від Дейнерис Переглянути допис
    Зелена влада дуже помиляється, вважаючи, що ті, хто повернуться з фронту, будуть носити їх на руках. Буде зовсім протилежне. Цей пост одного з ЗСУшників - те, що НАСПРАВДІ думають наші воїни про нинішню владу.
    ...
    ну от вибори ще ж не скоро. навіщо зараз це робити?

Дописів
    84 378

Типово

Цитата Допис від after midnight Переглянути допис
    ну от вибори ще ж не скоро. навіщо зараз це робити?
    неправельдная у вас риторика!
    правельдная -- боневтік найвеличніший. чи ви припускаєте щось інше?
    хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    15 550

Типово

Цитата Допис від Мафальда Переглянути допис
    неправельдная у вас риторика!
    правельдная -- боневтік найвеличніший. чи ви припускаєте щось інше?
    я не заню, що б було при петі, коли ДРГ були вже на Банковій.
    оце конкретне питання

Сторінка 251 з 1230 ПершаПерша ... 151201241242243244245246247248249250251252253254255256257258259260261301351751 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті