| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Судя по постановке фраз, Вы или пишете под другим ником на Райберте, или почитали это там и цитируете здесь. Проблем никаких. Но я уверен,что это так.
https://reibert.info/threads/rosijsk...#post-14954306
Вы Александр 167 ?![]()
Знов бур'ян бреше.З 2014 року витрати на армію ЗБІЛЬШУВАЛИСЯ. І у доларовому еквіваленті, і, головне, у відсотках до ВВП. Але важливіший інший факт. Протягом 2014-18 рр. більша частина цих грошей витрачалася саме на АРМІЮ. А у 2019-21 - на ІНШІ силові структури (СБУ, МВС, РНБО тощо), а саме на АРМІЮ ці рокі витрати ЗМЕНШУВАЛИСЯ! Ми про це багато тут писали та волали. Можна хоч весь бюджет витратити на оборонний сектор, але якщо більшість цих грошей підуть на космічні зарплатні Баканова та Данілова, то хрін ти піднімеш армію!
І доказом цього є той факт, що за МЕНШІ гроші у 2014-18 рр. повністу перевдягли-перевзули-захистили армію за стандартами НАТО, перевели харчування на стандарти НАТО, збудували або відремонтували чимало житла для військових, повністю забезпечили армію паливом, завершили розробку деякої зброї (наприклад, "Нептун") тощо. А за 2019-21 рр. не зробили НІЧОГО!
Навіть жодного броніка чи каски не купили, жодного комплекту одягу та взуття!
За міфічно БІЛЬШІ гроші купили лише ТРЕТИНУ необхідного палива, НЕ ПОБУДУВАЛИ жодного метра житла, ПОХЄРИЛИ високоякісне харчування і майже знищили ракетну програму.
Відчувається багатий власний досвід! Цікаво, а ти з якого року перебуваєш на службі у ВС РФ?Я розумію, що це сталося ДО початку війни і навіть Майдану. Але коли саме?
Востаннє редагував Дейнерис: 01.06.2022 о 03:38
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
Наверное затем, что возарий любит чужие тексты выдавать за свои)))
Безумные простыни, у многих не ковычек не копирайта.
Его за то и не любят, что эти простыни читать неудобно. Неясно чьи они, его или чужие. Зачем они вообще.
А как наступает диалог, он пишет односложно - типа что сказать то хотел?))) И прочее недорозумение )))
Впрочем мне покуй, я его не читаю.
когда умрёшь, людишки скажут, их притворяющимся ртом, каким в их жизни был ты важным никтом
Вы нет. А я пролистала последние, во многих нету. Как будто то пишет от себя))))))
Где-то в середине текста бывает какое-то типа пишет тот то и Тот то, но начало текста идёт как будто пишет возар.
Начинаешь читать его мысли, размышления, а там обман((((((
Может мне интересен возар и его тексты а тут такая куйня(((((
когда умрёшь, людишки скажут, их притворяющимся ртом, каким в их жизни был ты важным никтом
Возар копирует чьи-то тексты.
нам закрыли просмотррррр, кто в теме? или то у меня так?
Щодо спіча Резниченка.
В мене таке враження, що у Дніпрі з комунікацією просто жах на всіх рівнях.
То він пише - всі йдіть до парку, все під контролем. То - ворог наступає, не розслабляйтесь!
Стій там, йди сюди. І міські роблять так саме![]()
Ну, як на першоджерелі було - так він і скопіював. А треба автора обов'язково на самий початок виносити?Мені, наприклад, все одно, де саме я побачу напис "Петренко Петро", перед повідомленням, після нього чи всередені.
І що? Це злочин? Тут половина форуму так робить. Краще вже копіювати слова незнайомих, але РОЗУМНИХ людей, як це робить Возар, чим серити тут ТУПІСТЮ, але своєю, як це робить бур'ян чи хворе немовля. ІМХОДопис від Кимон
![]()
Запрос ВСУ на 155-мм снаряды оказался настолько велик, что страны НАТО оказались неспособны его безболезненно выполнить только за счет складских запасов.
Это вынудило разместить заказы на производство новых партий снарядов у французской компании Nexter и немецкой Krauss-Maffei Wegmann. Заказ финансируется в рамках американской программы ленд-лиза
(с)
Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)
Ну ворог наступае, это и дураку понятно и никто не скрывает.
Расслабляться тоже не время. Надо успеть принять решение об эвакуации при подходах или при массивных обстрелах. Хоть не окупации то дайбог.
Бизнесс должен работать это правда, пополнять казну.
Чтож не так(((
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks