| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Яку брехню? Що ти святкуєш ВОРОЖІ свята та піднімаєш келих за РАШИСТСЬКИХ прикордонників та силовиків? Так у мене й ДОКАЗИ цього є!
Допис від Дейнерис
Ти відповіси за це, пропагандон ху.йловський!Допис від Дейнерис
Наявністю розуму? Та нехай вона й далі ТАК мене карає - я згодна! Як згодна і з тим, щоб ТЕБЕ вона і далі НАГОРОДЖУВАЛА так само, як робила це до цьго часу: то інтелект відбере, то язика у чорний колір пофарбує, то совість забуде надати, тощо.Тебя жизнь уже наказала
Обов'язково! І не лише доля тебе доб'є, а й закон. Можеш сказати дружині, щоб вже починала сушити тобі сухарі та в'язати шкарпетки, бо потім може не встигнути.судьба добьет, такое черноротенье просто так безнаказанно не проходит...
Востаннє редагував Дейнерис: 31.05.2022 о 14:31
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
это к тому, что странно такое слышать от пламенного патриота Возара петровича, борющегося против Зе диктатуры какой то во время ВП, войны. Вот, если бы это скабеева там или лавров какой нибудь росиянский так обозначил союзников Украины, или вася боярышников на лавочке с товарищами "по аптеке", то понятно, а так ... не очень
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks