| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
да
настоящего вуйко фик поймешь)
если бы не был дауном, я бы тебе рассказал(с) Smith
ДОСТАВКА КВІТІВ, ФРУКТОВИХ КОШИКІВ, ПОДАРУНКІВ - Дніпро, Україна, Світ
There are three kinds of lies: lies, damned lies, and statistics (c)
Там суржик декількох мов, якщо довго бути, починаєш їх розуміти. Але вони вміють й на чистій українській розмовляти, та навіть на російській. Мав й той і інший досвід. В Межгір'ї наша постійна хозяйка з нами на чистій українській розмовляла завжди. Та й там же з дитиною врач легко перейшов на російську, а між собою "белькочуть". Є слова дуже кумедні, є нормальні. Наприклад, айно як слово паразит в них)
ДОСТАВКА КВІТІВ, ФРУКТОВИХ КОШИКІВ, ПОДАРУНКІВ - Дніпро, Україна, Світ
There are three kinds of lies: lies, damned lies, and statistics (c)
Никогда ещё Штирлиц не был так близок к провалу![]()
тоже заметил
но лень комментировать)
если бы не был дауном, я бы тебе рассказал(с) Smith
Аnо и по чешски и по словацки-Да.
Я вот басик каркасный замутил себе. В этом году море отпало, надо где-то отдыхать
тоденьгинога кого надо "нога"
Расслоением создается тот самый сервис (который "отлично"), так что не покушайся на святое.
но можно посчитать чужие деньги, и тогда тоже все видется как "у нас у всех все отлично"
зы.. вчера перечитывал Золотого теленка. Там же концовка (33, 34 главы) как "Коммандор" бегал с миллионом в чемодане и душевными метаниями. Это же прям илююстрация наших тут баталий про черный нал, которого должно быть много.
Shit or get off the pot!
Не видно картинку, а стены были ещё такими в том году
Так шо все постепенно. Я один работаю
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks