читали!
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
читали!
хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?
потому что "Киев, ..., Чернигов и Харьков" частично или полностью отбились. и кто-то может подумать издали -- а не рассалбились ли они по этому поводу? (вдруг)
в классической войне это отбивание значило бы отодвижение фронта, в этой войне фронта в стандартн. понимании -- нет. вони лізуть і лізуть.
Востаннє редагував Мафальда: 30.05.2022 о 14:35
хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?
Смерть ху..ла нічого не змінить в зовнішній політиці цього державного непорозуміння. Тільки тотальне знищення та полоса безпеки в 600-800 кілометрів цілком контрольованого ЗСУ періметру дасть на 50-70 років відносної безпеки Україні.
Доречі, про смерть ***ла...
Якісь уєбани, по-іншому в мене не вистачає слів і залищається лише лють на цих недоумків, нічого не знайшли кращого, ніж викопати могилу для цього світового покидька за огорожою Краснопілського кладбища. З якого переляку це огидне сміття навіть сімволічно мають поховати поруч з моїм сином? Я категорично не розумію, нахуя вони так вчинили, це який тупий жарт в стилі кварталу-95.
Наразі не заважає, а долучні жарти підіймають бойовий настрій краще, ніж ракетні обстріли.
АТБ зкурвилось. Хіба я багато хочу від цього третьосортного тіпа "маркету"? Кава, солоний лосось, шоколад, банани та апельсин. Але є лише якийсь непотріб...
З цього приводу у мене є слушна думка - слід було добре готуватися до війни ще з моменту російсько-грузинської війни...але хто ж послухає параноїка? Коли була можливість купити спорядження, дурні купували усякий електронний непотріб, оці, бл...дь, гаджети та інше лайно. То й хто йому що винен? Про свою безпеку слід дбати самому, а не розраховувати на державу, волонтерів чи бути комусь винен. Вважаю, що у будь-якого поважного чоловіка має бути особисті засоби захисту, вогнепальна зброя, набої та спорядження. Якщо немає - ти лише балласт та непотріб, зайва перешкода.
На питання "Гдє тьі біл, когда бамбас дамбілі?" відповідаю " в отсєкє бомбардіровщіка"
А, ну так значит всё норм.
Пусть сами и покупают теперь, точно)!
А то жили себе жизнью мирного человека, телефоны женам покупали, отдыхать ездили, еще и на детей тратили уйму денег.
А надо было каски и броники с калашами да прицелами))).
Я всегда полагала, что подобное - это и гос.закупки , и гос.обеспечение. Потому как условный броник на солдате государству весьма полезен для безопасности и целостности.
Кстати, стоит это всё не дешево, как всем известно. И приобретать это всё условному врачу, строителю или учителю впрок....Ну надо любить эти шняги).
Про балласт и шлак не согласна.
⚡️ Нас просили молчать, чтобы не навредить. Но не нужно считать, что история воинов из "Азовстали" закончилась. Не молчите! Не думайте, что вы не можете повлиять на эту ситуацию! Блогеры, известные люди, лидеры мнений - говорите — Татьяна Харько, сестра воина Сергея Волынского "Волыны"
Mason Lemberg пише кожного дня. https://www.facebook.com/mason.lemberg
Речі, про які я казав, купляють раз у житті. Це зовсім не так дорого, як здається. І чому з калашами? Можна і расово відповідні AR або HK, доречі, вони кращі, хоч і дорожчі.
Ви ще госс_трах згадайте. Відповідна по суті держустанова - трахає, аж гай шумить. Ще раз - теза про те, що державі АБСОЛЮТНО начхати на своїх громадян має право на існування до початку війни, на початку і зараз. Це лише голий факт, а не те лайно, що заливають по телецицькам-марфонам, коли реальність і слова мають досить велику різницю.Я всегда полагала, что подобное - это и гос.закупки , и гос.обеспечение. Потому как условный броник на солдате государству весьма полезен для безопасности и целостности.
погодьтесь, що власне життя коштує набагато дорожче...тому або зустрічаємо ворога зі зброєю або пропонуємо йому зняти на ваш новий телефон посмерте селфі.Кстати, стоит это всё не дешево, как всем известно. И приобретать это всё условному врачу, строителю или учителю впрок....Ну надо любить эти шняги).
В Україна демо-кратія, тому це ваше право не погодитись.Про балласт и шлак не согласна.
На питання "Гдє тьі біл, когда бамбас дамбілі?" відповідаю " в отсєкє бомбардіровщіка"
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks