| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?
Ustas77 стосовно написання в/на Україні: сам предлог стал оружием мошенников из тупой толпы... мне допустим всеравно как говорят в или на...
хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?
я одразу пропонувала вам не бути хамлом, але ж це вище за вас
то які у вас як у хамла питання до людства? як перестати хамити?
Востаннє редагував Мафальда: 30.05.2022 о 12:39
Друзів та близьких? Звісно, поважаю! Але можу перестати це робити, якщо вони, не дай Боже, увійдуть до однієї з тих груп, які я назвала вище.
І таке є, згодна.Десь в глибині для мене це про відстань.![]()
А у Мафальди вже є своя партія?
Якби ти РОЗУМІВ, ти б не ніс всю ту хрінь, якою вище насерив!а щодо Соробану. я лише розумію, як це працює.![]()
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
Ustas77 стосовно написання в/на Україні: сам предлог стал оружием мошенников из тупой толпы... мне допустим всеравно как говорят в или на...
а! то соробан тоді, 8 років тому, у вас так і не дізнався як втілювати цю технологію? дарма бензин палив? так би й натякнули ))
Бедный Соробан)))....Небось, и водичку раком пил, и на Федота, а с Федота на Якова пытался)).
А икота не проходит.
Где-то вчера видела инфу, кто-то мониторит каzапские форумы, ну, мол, "праастой народ" уже не особо хочет воевать, но нельзя заканчивать СВО, а то что ж, все жертвы зря были.
Не понимают, что да, не только зря, а им еще за всё заплатить придется. И чем дольше, тем больше платить. И я не только о материальном.
читаю обычную человеческую эээ массу, которая стеклась в жж, пушо на лаптестане fb в опале, а инста под запретом.
вижу это безкукушье -- мы не хотим воевать, но раз уж начали -- не хотим желать своей стране проигрыша...
хотя иноагенты ихние рапортуют, что нет -- никито не хочет. сейчас покажу
апд. нет, не покажу. пішла до знайомого кацапського іноагента на сторінкуі всралась з ненависті (((
Востаннє редагував Мафальда: 30.05.2022 о 14:11
Для повної ясності залишається "...послушать начальника транспортного цеха"(с) (Соробана).
Визначте значення слів, і ви позбавите людство половини його непорозумінь.
Рене Декарт
Очікувано, багато незбагненного по ту сторону "не на часі".
Про Харків.
"Звільнений начальник СБУ Харківщини Дудін вимагає від Зеленського спростувати заяву про бездіяльність СБУ на початку війни."
https://censor.net/ua/news/3344723/z...o_bezdiyalnist
Визначте значення слів, і ви позбавите людство половини його непорозумінь.
Рене Декарт
ХД телега
Глава Днепровской ТРО Геннадий Корбан призвал Киев, Сумы, Чернигов и Харьков "готовить глубокий эшелон обороны", а также минировать северные границы
И каждый день всё новой гранью сверкает слово охренеть...
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks