| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Ustas77 стосовно написання в/на Україні: сам предлог стал оружием мошенников из тупой толпы... мне допустим всеравно как говорят в или на...
Ustas77 стосовно написання в/на Україні: сам предлог стал оружием мошенников из тупой толпы... мне допустим всеравно как говорят в или на...
хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?
о, а це ви нарешті правильно мислите! хоть щось. заборонивши опозицію й влаштувавши диктатурку, здаватись лаптєстану зручніше, чи не так?
___
от що робить з людьми відсутність форумів в житті.
хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?
значит, наши доморощенные интеллектуалы находят прибежище в хамстве?
я же рекомендовала вам, афтамиднайт, поискать кого-то другого чтобы тыкать. вас не научили что посторонним людям стоит говорить "вы"? )) ох уж эти неогранненные брильянты,побиратели на помойоснователи интеллектуальных системчуть что -- черноротят как
атбшныебазарные мужыки![]()
ще раз для недолугого псевдовчителя соробана. стороннім, незнайомим людям казати "ти" без попереднього взаємного узгодження -- ознака того, що ви -- невихована москальска бидлота.
суть розмови полягає у тому, що я вас препарую, а ви пручаєтесь.
препарую, бо не кожного дня вчитель соробана стирчить на форуміу всій красі
Бои идут на улицах Северодонецка а тут всё "петю", оппозицию и порохоботство обсуждают. Сие неизлечимо. То что вы сейчас тут обсуждаете имеет в настоящее время ровно нулевое значение.
Це, може, єдиний випадок, коли я з Вами не погоджуся, Мафальдушко.Для мене звертання на "Ви" - це ознака ПОВАГИ до людини. А я ніколи не буду поважати, наприклад, фанатів паРаші та Ху.йла. Або тих, хто ображає батьків чи дітей опонентів, особливо коли НЕ ЗНАЙОМІ з ними. Або тих, хто закликає до масових насильств. Тощо. Ну, Ви ж не звернетеся на "Ви" до орка, який прийшов до нас вбивати, вірно? То чому ж я повинна звертатися на "Ви", наприклад, до Сміттєвоза, який погрожував смертю моїй дитині? Логічно чи ні?
![]()
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks