Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 196 з 1230 ПершаПерша ... 961461861871881891901911921931941951961971981992002012022032042052062462966961196 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 24593, показано з 3 901 по 3 920.

Тема: Балаканина - 3

Пешеход года 2009 Аватар для after midnight
    Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    15 550

Типово

Цитата Допис від Мафальда Переглянути допис
    ви не розумієте контекст
    давайте слідкувати за споживацькими настроями вчителя соробана разом
    от ви б стали їсти щось сумнівне бо задарма? )) чи знецінювати гречку, якщо вона зростає в ціні, буцімто і пшоняна каша теж корисна. корисна. а навіщо це обговорювати?
    пруф на мої слова будуть, де я шукаю знижки в АТБ, чи ні?
    навіщо оті 100 лінків не знаю, на що.

Дописів
    84 383

Типово

Цитата Допис від after midnight Переглянути допис
    пруф на мої слова будуть, де я шукаю знижки в АТБ, чи ні?
    навіщо оті 100 лінків не знаю, на що.
    та й так досить аби побачити що ви скнара людина економна економна людина не шукатиме знижки? та бути цього не може.
    так де ваша полуниця взимку -- ось у чому мій пойнт.
    хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    15 550

Типово

та й так досить аби побачити що ви скнара людина економна економна людина не шукатиме знижки? та бути цього не може.
    так де ваша полуниця взимку -- ось у чому мій пойнт.
    ні, пруф буде, чи ні?
    бо ти сама собі вигадала щось, на весь форум назвезділа, а пруфу на даєшь.

Дописів
    22 009

Типово

ви не розумієте контекст
    давайте слідкувати за споживацькими настроями вчителя соробана разом
    от ви б стали їсти щось сумнівне бо задарма? ))
    сумнівне ні, не став би - но це ж не обов'язково про знижки тоді (як метафоричний аргумент ), а про як би то кажучи, про обережність при виборі, рівень обізнаності )). Можно без знижочок, па багатому так скупитися - на усе життя хвате спогадів ))
    чого це не слідкую? ви ж чогось само в них, у знижки впали, вважаючи що забабаханий контекст буде вірний - мені так чогось не здалось, бо ваш діалог чомусь пішов у рівень "упакованности" як показник правильної (не кажу успішною, бо це поняття відносне) людини

Дописів
    84 383

Типово

ні, пруф буде, чи ні?
    бо ти сама собі вигадала щось, на весь форум назвезділа, а пруфу на даєшь.
    тикать маме будете, вместе с сосисками по 16 грн. пруф в теме найдёте, там недалеко
    хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    15 550

Типово

Цитата Допис від KpoT Переглянути допис
    сумнівне ні, не став би - но це ж не обов'язково про знижки тоді (як метафоричний аргумент ), а про як би то кажучи, про обережність при виборі, рівень обізнаності )). Можно без знижочок, па багатому так скупитися - на усе життя хвате спогадів ))
    чого це не слідкую? ви ж чогось само в них, у знижки впали, вважаючи що забабаханий контекст буде вірний - мені так чогось не здалось, бо ваш діалог чомусь пішов у рівень "упакованности" як показник правильної (не кажу успішною, бо це поняття відносне) людини
    я дійсно звертаю увагу на знажки в АТБ.
    питання тільки в тому, що ніде тут про це не писав.
    тому й потребую пруфу від мафи.

Дописів
    84 383

Типово

чого це не слідкую? ви ж чогось само в них, в знижки впали, вважаючи що забабаханий контекст буде вірний - мені так чогось не здалось, бо ваш діалог чомусь пішов у рівень "упакованности" як показник правильної (не кажу успішною, бо це поняття відносне) людини
    ну так так. ось людина навчила соробана як бути заможним і купувати батькові полуницю взимку, підтримувати коштом шкільну вчительку та й взагалі.
    хіба вам не цікаво було б подивитись на самого вчителя соробана? мені -- дуже. а він чогось нервується ))

Дописів
    84 383

Типово

питання тільки в тому, що ніде тут про це не писав.
    тому й потребую пруфу від мафи.
    той випадок, коли людина сама собі не вірить і потребує пруфів від сторонніх
    називаєцця -- невроз

Дописів
    22 009

Типово

...
    а я у Сільпо, бо в АТБ, на мій погляд щось не те з вибором ковбас, сосисок/сардельок, та ще чогось, но це таке ... )))

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    15 550

Типово

той випадок, коли людина сама собі не вірить і потребує пруфів від сторонніх
    називаєцця -- невроз
    пруф в студію

Дописів
    65 836

Типово

Не зрозуміла. Це нашого "Соробана" обсираєте?

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 238

Типово

Цитата Допис від SofiElena Переглянути допис
    Ну пусть еще добавить что ему все равно при какой власти улик содержать и кому мед продавать, да хоть и рашисту, абы бабки платил . При окупационной вполне видимо сойдёт.
    Ты гля какза шкурки свои пиклуются старческие )))
    Я вважала Вас розумнішою.
    ні, я ж знав, шо ти - дура, але не думав, що взагалі настільки.
    ага, Юра вигадав метод навчання, а японці тут ні до чого
    Може, я й дура, але ти повний дебіл. Я тобі написала українською мовою, яку ти ПОГАНО знаєш: РОЗПИТАЙ ЮРІЯ!!! Тут є якесь слово, яке ти погано розумієш?
    Як діють РОЗУМНІ люди, коли чогось не знають? Перше, що вони роблять, це заходять на офіційний сайт і знайомляться з інформацією, розташованій на ньому. В тому числі й у розділі "Франшиза". Крім того РОЗУМНІ люди заходять в Гугл, вбивають у пошук "Школа усного рахунку Соробан", заходять хоча б на деякі сайти, посилання на які надасть Гугл, та читають інформацію на них. Наприклад, цю статтю про Юрія Новосьолова, в якій дуже детально (напевно, для таких ідіотів, як ти) розжовується суть винаходу Новосьолова. Прочитавши цей матеріал, РОЗУМНІ люди розуміють, що Юрій винайшов НЕ рахівниці соробан і НЕ правила рахування на них, а ІНШЕ!!! І за свій винахід він ОТРИМАВ ПАТЕНТ!!! І якщо після всього прочитаного все ж таки залишаються питання, РОЗУМНІ люди звертаються безпосередньо до Юрія за роз'ясненнями.
    Але так діють РОЗУМНІ люди. Дебіли накшалт всіляких рашоголових фрідомів просто тупо ллють лайно на тих, хто хоч трохи ВОЛОДІЕ інформацією.
    «Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)

Дописів
    84 383

Типово

Цитата Допис від альтер эго Переглянути допис
    Не зрозуміла. Це нашого "Соробана" обсираєте?
    ну, я нашла его учителя (с его слов). исследую вот. учителя. прикольно ж

Дописів
    22 009

Типово

ну так так. ось людина навчила соробана як бути заможним і купувати батькові полуницю взимку, підтримувати коштом шкільну вчительку та й взагалі.
    хіба вам не цікаво було б подивитись на самого вчителя соробана? мені -- дуже. а він чогось нервується ))
    таааак, краще я піду звідси, займусь чимось корисним ))

Дописів
    84 383

Типово

пруф в студію
    погано, коли ви й самі собі не вірите (((

Дописів
    84 383

Типово

таааак, краще я піду звідси, займусь чимось корисним ))
    оце ви будете мій кумир.

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 238

Типово

а тепер ви шукаєте знижки в атб, а він годує дідуся полуницею взимку і жбурляє пачки купюр в дідусевих доглядальниць. таке життя
    Це удар піддих, Мафальдушко!
    якби я тоді згодився на нього працювати, я б точно полуницю собі не зміг дозволити.
    У Юрія полуницю взимку можуть собі дозволити всі викладачі школи, а ти не зміг би. І чому я не здивована?

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    15 550

Типово

ти взагалі не сповна розуму.
    я б тобі відповів, але окрім матів слів немає

Дописів
    84 383

Типово

ти взагалі не сповна розуму.
    я б тобі відповів, але окрім матів слів немає
    у цьому конкретному кейсі мені байдуже на вашу думку,
    а сапієнті, як кажуть в народі, -- сат!

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 238

Типово

Мафальдушко, це НОКАУТ!!! Браво!
    господи, яке ж воно огидне, ще й контактіком у 16му році користуєцця!
    А чому Ви дивуєтеся? Він завжди був і, головне, ЗАЛИШАЄТЬСЯ фанатом паРАШІ. Просто 24 лютого тимчасово маску вдягнув, бо побоюється, що йому кацапське рило начистять.
    нема нічого зазорного у використанні знижок хоч людиною з грошима хоч без, чого тут соромитись
    А ніхто й не каже, що цього треба соромитися. Справа лише в тому, що цей ніщеброд плює в людину, яка розумніша та успішніша за нього.

Сторінка 196 з 1230 ПершаПерша ... 961461861871881891901911921931941951961971981992002012022032042052062462966961196 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті